- Konu Sahibi streshanim
-
2 konuda da hemen hemen herkes aynı fikirde olmalıydı.tartışılması bile tuhaf.onu demek istemiş sanırımmAcaba o mu dedim ama üye de pedofili degil diye destekleyenlerdendi. Yani polemik tam olarak bu konudan çıktığı için o konu degildir diye düşünmüştüm.
benim kızın sınıfında o kadar ihtiyaç sahibi çocuklar var ki öğretmen kaynak kitap istemeye çekiniyor.Konu ne hale gelmiş
Yeni eski evlilikle ne ilgisi var yahu
16 senelik evliyim, evimde kendi çocuklarım hariç öğrenci istemem, uzun süreli yatılı misafirde istemem. Evimde gayet müsait, fazla fazla odamda var ama yinede kimsenin sorumluluğunu almam, mecburda hissetmem.
Yerleşene kadar 1-2 haftalık misafirlik olur, arada haftasonu kahvaltısına, yemeğine davet edebilirim, çamaşır yıkama işleri vs olabilir arada sırada onun dışında ne uğraşırım nede kendimi sorumlu hissederim. Bunuda herkese yapmam, gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımın veya yakınımın çocuğu olursa yapabilirim. Her akrabamı sevmem, görüşmediklerimde çok var. Onların çocuğuna kapımı açacak değilim herhalde.
Sevişmeseniz ne olur gibi şeyler okudumda, yok artık dedim.
Millet çocuğuna sahip çıkmayacak diye konu sahibi niye keyfinden, zevkinden ödün versin.
Çocuğun adını ver yardım edecem diye israr edenlerde hiç samimi gelmedi. Niye versin ayol, siz kimsiniz ki? Neden kızcağızı ifşa etsin, istiyormu bakalım böyle birşeyi. Ne saçma şeyler. Görende hayır kurumu sanır. Çok istiyorsanız çevrenizde eminim vardır yardıma muhtaç öğrenci, aile vs. Onlara el atın.
400 500 tl sıkıştığı bilgisini verdigin anda pohhfff diye patlayarak güldüm.90 sayfa oldu.
ben bu arada iş çıkışı bir keyif kahvesi içtim, trafiği aşıp eve geldim, tuvaletteki lavabonun altındaki boru sızdırmaya başlamış kapıda alt komşu ile karşılaştım, usta çağırdım araya 400-500 tl sıkıştığını öğrendim, zeytinyağlı çalı fasulyesi yedim, biraz masterchef izledim sonra astroloji dersime girdim, arada sevgilimle muhabbet ettik, istifa etmiş olmanın rahatlığıyla gelen bir kaç "acil" mailine sinir bozucu cevaplar verdim...
ama konu sahibi hala net bir cevap veremedi.
bu konu karakterlerin 5 dakikada bir adım atıp, yarım saatte tek cümle kurduğu entel filmlere döndü.
oysa harrison ford bu sürede afrika'yı 2 kez, okyanusya'yı 3 kez baştan başa turlamış olurdu.
yiter ! :)
Bilimsel olarak tam pedofili diye geçmiyor ama orası önemli değil bence. Zaten taciz yıllar önce başlamış sanırım o yüzden pedofilidir belki onu bilmiyorum. Yasalar önünde pedofili sonuçta 18 yaşın altında. Bazı üyeler topluma karışır falan demiş de o kısım çok saçma geldi. O tarz kişiler yaptıklarından pişman olmuyorlar dolayısıyla topluma karışma falan mümkün değil. Bir de çok hassas ve duyarlı olunması gereken bir konu ve tartışma çıkması çok gereksiz geldi. Bu konuda da yok sevişmeyiverin diyenler yok beyin göçünden dem vuranlar yok kızın bilgilerini isteyenler.. ev kadının ister alır ister almaz hele sormadan etmeden kendi kendilerine karar vermişler çok şaşırdım bazı yorumlara.Acaba o mu dedim ama üye de pedofili degil diye destekleyenlerdendi. Yani polemik tam olarak bu konudan çıktığı için o konu degildir diye düşünmüştüm.
Vardır, eminimbenim kızın sınıfında o kadar ihtiyaç sahibi çocuklar var ki öğretmen kaynak kitap istemeye çekiniyor.3 büyük şehirden burası bir de
400 500 tl sıkıştığı bilgisini verdigin anda pohhfff diye patlayarak güldüm.
Bu arada Astroloji dersini kimden aliyorsun? Ve ucretini soylemen mümkün mü?
ben sınıf temsilcisiyim .bir çocuğu biliyorum sadece yıllardır tanıdığım için.diğerlerinden de var ama direkt soramıyorum nasıl sorayımm?bir şekilde halletmeyi düşünüyoruz 2 3 veli ile .insanları kırmaktan korkarım ben .Vardır, eminim
Keşke olmasa, keşke her yardıma ihtiyacı olana el uzatılsa
Ama yardımında bi adabı vardır
İsmini ver sen yardım etmesen ben ederim nedir?
Bazi üyeler yeterki (konu sahibiine) muhalefet olayımda nekadar saçmaladığımın hiç bir önemi yok kafasındalarPolemik çıkması en saçma olan 2. Konu da bu sanırım
Bununla ilgili konun vardi galiba. Bir araya okuyayim konunu.tabii berna atay'dan. aylık 600 tl.
musluk borusu daha ucuzmuş :)
Vardır, eminim
Keşke olmasa, keşke her yardıma ihtiyacı olana el uzatılsa
Ama yardımında bi adabı vardır
İsmini ver sen yardım etmesen ben ederim nedir?
Bununla ilgili konun vardi galiba. Bir araya okuyayim konunu.
Yardim talep edene yapilir. Konu sahibinin boyle bir talebini ben okumadim, yazdiysa da gormedim. Isin garip tarafi konu sahibi benim boyle bir talebim yok da demiyor. Ozelden konusuruz diyor. Ailenin bu yardim taleplerinden haberi var mi o da belli degil. Konu sahibi ben bile kv.demde kaliyorum, cocugun maddiyati yok diyor. Ben gercekten iki tarafi da anlamadim.
Ayyy o kadar isterim ki. Cok uzun zamandir doğum haritasi analizi yaptirmak istiyorum. Saglik konusunda aşamadigim şeyler var. Haritamla mi ilgili acaba diye. Yapabilecek seviyede gördüğünde kendini, konusmak isterim. Hatirladigim konu astrolog olma yolculugum gibi bir seydi. Senin diye hatirlamistim, baskasinin demek.konum yoktu ama yazmışımdır bir yerlere illa ki :)
biraz daha kendime güvenirsem sorulu cevaplı bir konu açarım belki
Konu sahibi kişiye sormadan ismini vermez diye düşünmek istiyorum. Kendi kafasına göre kızın ismini verirse onların yaptığı emirvakiden ne farkı kalır. Sanmam öyle birşey yapacağını.Yardim talep edene yapilir. Konu sahibinin boyle bir talebini ben okumadim, yazdiysa da gormedim. Isin garip tarafi konu sahibi benim boyle bir talebim yok da demiyor. Ozelden konusuruz diyor. Ailenin bu yardim taleplerinden haberi var mi o da belli degil. Konu sahibi ben bile kv.demde kaliyorum, cocugun maddiyati yok diyor. Ben gercekten iki tarafi da anlamadim.
acaba konu sahibi bizi mi yiyor ? konu fake mi ?
Ayyy o kadar isterim ki. Cok uzun zamandir doğum haritasi analizi yaptirmak istiyorum. Saglik konusunda aşamadigim şeyler var. Haritamla mi ilgili acaba diye. Yapabilecek seviyede gördüğünde kendini, konusmak isterim. Hatirladigim konu astrolog olma yolculugum gibi bir seydi. Senin diye hatirlamistim, baskasinin demek.
Inanin anlamadim ben bu konuyu. Boyle bir sorun var ve bunu dert edip konu acmistir buraya kadar cok normal. Bir suru fikir ve yorum yazildi konu sahibi en son bakariz demis. Cocugun adini ver diyorlar ne munasebet demiyor, ozelden konusuruz diyor. konu sahibinin kv.ile kaldigi detayindan bize ne mesela ama aralara onu da sikistirmis. Ben gercekten anlamadim.
ya zaten konu sahibi bizim kadar sahiplenmedi konuyu.
giriyor arada, bişiler yazıp gidiyor.
azıcık hin bir tip olduğum bu vesileyle birşeyler mi yapmaya çalışacaktı acaba diye bile düşündüm.
çünkü bunu dert edinip yazıp sonra sallamamak ve muallak cevaplar çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?