Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Şuan için ,boşanmış biri olarak bile suresiz misafir kabul etme fikri beni gererdi. Kaldı ki evli olsam milyon kere düşünürdüm. Ev,ev üstüne olmuyor malesef

Yer bulana kadar denmemiş. Yer bulma gibi bir dertleri yok henüz. Sizin eviniz uygun mu demeden istanbul kazandim, sendeyim diye mesaj atmis kiz.
Yoo ben okudum yer bulana kadar demiş. Yoksa koca ucu açık 4 yılı kendi öz kardeşi olsa kabul etmez. Mesaj atan henüz yeni ergen biri o sevinçle bence ne halt yiyeceğini bilememiş ve o sevindirik modla konu sahibine mesaj atmış. Henüz büyükler devreye girip de böyle bir paylaşımda bulunmamış bile. Başları okumadınız galiba.

Valla bu konuyu yeni okumaya basladim, umarim dedgin gibi gelisir isler. Ama sanki konusahibine kizi maddi .manevi kitleyip konuyu kapatmaya calisicaklar gibime geliyor benim
sanmıyorum türkiyede yemezler bunu.. türkiyede bu işler bu kadar kolay işlemez. konu sahibi müsterih olsun bence.

Konunun özetini ben yaptim. Bastan sona okudum. Kim kime geçici sure ile demis, gormedim boyle bir sey. Bunu demis olsa, ikinci mesajlaşmalarında kiz konu sahibine "yurt cikmadi ne yapacagimi bilmiyorum" demez. Gecici sureligine kalacagini bildiren kişi boyle caresiz hissetmez. Çözüm bulunmustur çünkü geçici de olsa.

Ya ben fazla mı iyi niyetliyim bilmiyorum
Ben gerçekten kimsenin 4 yılını birinin evinde kalmak isteyeceğini sanmıyorum
Hele ki ailesi hem eve yerleştirecek hem tüm masrafı kitleyecek filan
İnsanın aklına bunun gelmesi için aşırı derecede yüzsüz olması lazım bence hatta akıl sağlığı yerinde olmamalı
Ancak öyle mantıklı gelir çünkü öyle yapmak

O yüzden en baştan beri yer bulamazsa geçici olarak konu sahibinde kalacağını düşünüyorum

Okudum, o yuzden yurt bulmanin hayal oldugunu da okudum, kalicak yer nerden bulucak?

Okudum, o yuzden yurt bulmanin hayal oldugunu da okudum, kalicak yer nerden bulucak?
Geçici bir süre demiş. Zaten ailesi de Türkiye’de olan anlı şanlı yeni evli çiftin yanına bekar kız koyarken 50 kere düşünür. Hatta yapmaz bence. Normalde yeni evli bahanesinin altına bunun iliştirilmesi bende alerji yaptı. Yoksa 20 yıllık da olsa kimse istemez. Yeni evli olunda noluyor ki? Bizim bilmediğimiz onların bildiği.

İki genç insan birlikte yaşamaya başlıyor . Birbirlerini tanımaya, sınırlarını öğrenmeye başlıor mesela bazıları bizim gibi üç ay bazıları bir yıl çok kavga ediyor. Hatta inanırmısınız bir bebek gibi evliliğin karakteri oturuyor. Çok komik küçümsenecek bir şey değil bence ilk zamanlar aksine 40 yılın bir özeti oluyor.

Sence kim kimi ucu açık 4 yıllığına kabul eder? Evlatlık olsa kabul etmez. En iyi ihtimalle 4yıl uzatmaları oynamazsa eğer. Kendi kardeşi olsa kabul etmez. Benim çevremde çok var. Ankara’da ablası, abisi olup kardeşi burayı kazanınca ya ayrı ev tutuyorlar ya da yurda yerleşiyor. Kaldı ki kuzen kızı. Aman Allah’ın hangi anne baba bırakır ki şu devirde. Konu sahibi kocasına güveniyor kıza güvenmiyor da o anne baba onun kocasına nasıl güvensin. Maddi manevi sorunları bir kenara attım da.. Neden tek taraftan bakılıyor olaylara. Kim kızını yabancı bir erkekle aynı eve koymak ister. Olasılık üstüne bir ton kavga.

her insan bir değil ki. tüm insanları genelleyemeyiz benim çevremde 4 sene kalan oldu hatta biz küçükken bize böyle diyen olmuştu. bana pek geçici süre gibi gelmedi, millet konu sahibini arayıp uyarıyor böyle böyle plan yapıyorlar haberin olsun diye. konu sahibine sormadan böyle plan yapan insan biraz pişkindir zaten herkesi kendiniz gibi düşünmeyin bence.

Evet tebrik ederim geniş bir çerçeden yorumlamışsınız ki doğru bu açıdan bakınca. Ama ülkemiz açısından bakınca yeni evlileri bir tek özgürce cinsellik yaşamak için yalnız bırakmak gerektiğini düşünürler. Bunu da bilirsiniz bence. Konu sahibi hangi açıdan kızı istemediğini dile getirmedi. Bu şekilde kendini güzel ifade etmiş olsaydı daha farklı yaklaşırdım ben olaya.

Yeni evli olunca insanlar ana babasinin yaninda yapamadigi seyleri yapmak istiyo, herseye daha bi hevesli daha bi mucukmucuk takılmak yasamak istiyolar. Yalniz,basbasa kalmanin keyfini yasamak istiyolar. O konuda haklilar bence. Ama ben 15 senelik evliyim diye evde don atlet gezme hakkim yok mu, kocamin ya da?

Bakın siz bile diyorsunuz “bana pek geçici gelmedi “ diye. Olayı canlı kanlı yaşayan insan buraya yazdığı kadarıyla yorum yapıyoruz. Minimum 4 sene dile kolay. Kimse kaynanasını bile 4 gün kabul etmediği bir devirden bahsediyoruz. Legal söylenen bir şey. Kendi aralarında çaylarını yudumlarken yapılan geyikler bence. Konu sahibi kabul etse annesi kabul etmez. .Eder mi sizce dürüst olun. Hangi anne evladının yanına kuzen kızı sıfatıyla birinin yerleşmesini izler ki?

Konu sahibinin hangi yönden baktığını bilemem ama bahsettiğiniz noktada önemli bence sonuçta bu bir evliliğin temeli.Malum ülkemizde tabu olduğu için bu durum birbirini tanıma alışma her konuda bu da bir zaman alıyor.

evet doğru. sanki her şey yeni evlilerin hakkıymış gibi yorumlanıyor. Sanki 5 yıllık başka evli bir kuzen olsa onun görevine dönüşecek bu hanım kıza bakmak. Bizim ülkemizde yeni evli kavramı çok özel bir tek cinsellikle bütünleşen bir olgu. Bunun saçma olduğunu anlatma derdindeyim.

Biz eski evlilere kardeş muamelesi yapıyorlar.

işte ihtimaller üzerinden konuşuyoruz. ama kabul eden var ciddiyim diretmek için demiyorum, 4 seneyi başkasının yanında okuyan vardı eski komşularımızdan. tabi 8-9 sene önceydi gittikçe herkes daha temkinli oluyor. aslında konu sahibi istemediğini ima bile etse çoğu şey çözülecek. ben olsam evimde 1 ay bile istemem açıkçası çünkü yeni kalacak bir yer bulamayıp başıma kalacağını düşünürüm. istanbula atanan arkadaşlarım bile düzgün uygun ev bulamıyor nasıl geçineceğim stresi yaşıyor. herkes ayağını yorganına göre uzatmalı kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil

Sizi alintilayip yazmistim gormediniz herhalde. Cinsel sorunlari olamaz mi yeni evli bir ciftin? Birbirlerine, cinsellige yeni alisiyor olamazlar mi? Vajinismusu yenmeye çalışıyor olamazlar mi?

bilemiyorum artık biz kendi Kendimize olasılıkları çakıştırıp yorum yapıyoruz. Az önce biri yazdı dedi ki okuduysanız “ birbirini tanıma aşamasında iki insan, kavgalar, yanlış anlaşılmalar, karakter çözme dönemi….Çok güzel idafe etmiş konu sahibinin yapmadığı bir açıklama olmuş. Ama madem olasılık üstüne yorum yapıyoruz; konu sahibi ilk olarak yatak odasından dem vurdu ya da okuyanlar ilk olarak öyle algıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…