- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.615
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
Cok tesekkur ederim. Cok yetkin bir astrolog olacagina eminim. Umarim her şey istedigin gibi olur.evet başkasınındı o.
ben daha yetersizken bir atılıp birkaç kişiye söz vermş oldum ama istediğim kalitede olmadı. mahcup oldum çok. o yüzden eğitimleri tekrar alıyorum. hem iş hem bu zor cidden çünkü.
haberleşiriz mutlaka, yazarım sana ben.
Bende varım , bekliyorum halaevet başkasınındı o.
ben daha yetersizken bir atılıp birkaç kişiye söz vermş oldum ama istediğim kalitede olmadı. mahcup oldum çok. o yüzden eğitimleri tekrar alıyorum. hem iş hem bu zor cidden çünkü.
haberleşiriz mutlaka, yazarım sana ben.
Konu sahibi karsi tarafa bir soz mu verdi acaba diye dusundum. Cunku istemiyorsaniz bunu net bir dille ifade edersiniz. Bakariz gibi bir cumle kurmazsiniz. Muhtemelen konu sahibi soz verdi simdi de is ciddiye binince nasil yirtarim derdinde. Yoksa yazdiklarindan hic bir sey anlamadim.
Bende varım , bekliyorum hala
ama burada kimse tanımıyor onu "söz verdim ama tutamayacağım ne yapsam da vazgeçirsem" diyebilirdi.
gerçi burada bile bence cevapları kaçak.
Aşk olsun ne utancı yahu , zorunda mısın sanki bakmaya , takılıyorum ben sanaben sana utancımdan yazamıyorum
Yalniz ben KK da boyle bi ozet, boyle bi konuya hâkimiyet görmedim.Yazdim valla aygenelde bu kadar uzun konulari okumaya hevesli olmam ama bunda 1 sayfa bile atlamadim. Konunun bir parçası oldum sanki
Aşk olsun ne utancı yahu , zorunda mısın sanki bakmaya , takılıyorum ben sana
Taniyan akrabalarina bile kacak cevap veriyor :) bakariz ne ya? Sayfalarca yorum yazilmis cok matah cevap vermis gibi bakariz dedim diyor :) anlayan bana da anlatsin valla beynim yandi :)
İyi geceler, kendini kötü hissetmene gerek yok , benim açımdan hiç sorun yok , daha da kocaman öpüyorum o zamanşimdi yatmam lazım ama yazacağım ayrıca :)
zorunluluk değil ama söz vermiştim, tutamamak bana yük oluyor.
kendimden emin olmadan atılmışım
ama öpücük iyi geldi şimdi, anlayışın için teşekkür ederim
kız kazandı mı okulu onu bile öğrenemedik.ama konu sahibi az önce buradaydı beğeni de yaptı ama yazmadıkonu 6905906 parçaya bölündü zaten. ama konu sahibinden hala aksiyon yok
Aşırı sahiplenmisim konuyu ya ofYalniz ben KK da boyle bi ozet, boyle bi konuya hâkimiyet görmedim.
Daha aciklanmamis. 2 haftaya açıklanacak diye haber yapmislar 3 gun once.kız kazandı mı okulu onu bile öğrenemedik.ama konu sahibi az önce buradaydı beğeni de yaptı ama yazmadı
Kıza yatak hazirliyordur belki, hemen kotu düşünmeyinkız kazandı mı okulu onu bile öğrenemedik.ama konu sahibi az önce buradaydı beğeni de yaptı ama yazmadı
Yok bence bilgileri vermeyince linç yiyecek gibi oldu o yüzden özelden vereyim dedi gibi geldi. Ama bana doğru gelmiyor bu. Kızın annesinin haberi var mı ki?acaba konu sahibi bizi mi yiyor ? konu fake mi ?
Kesinlikle.Çocuğun istanbulda daha iyi bir üniversitede okuma şansı varken sırf parası yok diye bir sene daha bekleyip vasat bir üniversiteye gitmesini mi uygun gördünüz. Gelir, bir şekilde idare eder, burs alır, çalışır, yolunu bulur.
Bende kalacak diye dert edeceğinize çocuğa nasıl yardım edebilirim diye sorsaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?