Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Cok tesekkur ederim. Cok yetkin bir astrolog olacagina eminim. Umarim her şey istedigin gibi olur.

Bende varım , bekliyorum hala

ama burada kimse tanımıyor onu "söz verdim ama tutamayacağım ne yapsam da vazgeçirsem" diyebilirdi.
gerçi burada bile bence cevapları kaçak.

ama burada kimse tanımıyor onu "söz verdim ama tutamayacağım ne yapsam da vazgeçirsem" diyebilirdi.
gerçi burada bile bence cevapları kaçak.

Taniyan akrabalarina bile kacak cevap veriyor :) bakariz ne ya? Sayfalarca yorum yazilmis cok matah cevap vermis gibi bakariz dedim diyor :) anlayan bana da anlatsin valla beynim yandi :)

Aşk olsun ne utancı yahu , zorunda mısın sanki bakmaya , takılıyorum ben sana

şimdi yatmam lazım ama yazacağım ayrıca :)
zorunluluk değil ama söz vermiştim, tutamamak bana yük oluyor.
kendimden emin olmadan atılmışım
ama öpücük iyi geldi şimdi, anlayışın için teşekkür ederim

Taniyan akrabalarina bile kacak cevap veriyor :) bakariz ne ya? Sayfalarca yorum yazilmis cok matah cevap vermis gibi bakariz dedim diyor :) anlayan bana da anlatsin valla beynim yandi :)

konu 6905906 parçaya bölündü zaten. ama konu sahibinden hala aksiyon yok

İyi geceler, kendini kötü hissetmene gerek yok , benim açımdan hiç sorun yok , daha da kocaman öpüyorum o zaman

Konu sohbete donmuş ama yine de yazayım. Bir cok kişi yeni evliyim e takılmış oysa çok haklı konu sahibi, ne kadar önceden birbirini de tanısan evliliğin ilk ayları baya zor geçiyor. beraber yaşamayi oturtmak zaman alıyor ki konu sahibi İstanbul'u da iyi bilmiyor anladığım kadarıyla. ne kadar yardımcı olabilir ki bu konuda.
Hayat pahalı artık çocuklu aileler elektrik su kullanımını konusunda tartışır duruma geldi. Diğer harcamalara girmiyorum. Çoğu kişi bunu da yaşıyorken konu sahibine neden bu kadar yuklenildi anlamıyorum.

S streshanim cım konuyu ziyaretçi olarak takip ettiğini biliyorum.

Kızın bilgilerini vermek istemiyorum de

Bu sorumluluğu almıyorum de

Sonrada konuyu kapat rica ediyorum.insanlar kendini paraladi burda .sencede yeter degilmi artık.

Hayır senin belliki umrunda değil bazıları can sıkıntısından buraya giriyor iki üç insanla konuşayım içim açılsın diye .senin konu yüzünden bosyere banlanan oluyor.

Bu kadar yorum yeterli bence

Kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…