- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi streshanim
-
kudra eger ihtiyac sahibi olduguna emin olursan bana da ulasabilirsiniz, yani ben pek anlayamiyorum biliyorsun ama bilgiler sana ulasir/teyit edersen ben de yardimci olurum.S streshanim kızın ailesiyle konuşup onay verirlerse iletişim bilgilerini bana ulaştırabilir misiniz? Kalacak yer için de uğraşabilirim ama burs %99 ayarlarım diye tahmin ediyorum. Çok üzüldüm ben.
Özelde tam burslu da olabilir çocuk . O şekilde yazan çok aile var .Hiç bir fikrim yok, onu konu sahibine sormalıyız. Ama çocuğu okutamayacak kadar maddi durumu kötü ailenin özel yazacağını sanmıyorum. Özelse maddi durum konu sahibinin anlattığı kadar kötü değildir.
Bir de yeğeniniz mi bu çocuk? Yani abinizin ya da ablanızın kızıTepki gösterenlere ben anlatamıyorum galiba. Ben daha yeni evliyim ve eşimle aynı evin içerisinde daha birbirimizi yeni tanıyoruz yeni düzen kurmaya çalışıyoruz. Ben tek yaşayan birisi değilim ki gel benimle yaşa diyeyim. Elin adamı ister mi? Kaldı ki benim annem hasta ve ben sık sık annemin yanına memlekete gelmek zorunda kalıyorum. 1 ayda iki kere memlekete anneme geldim. İki şehir arasında gitgel durumundayım. Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an. Nasıl başka bir çocuğun sorumluluğunu alayım. Ben ara ara evde de olmayacağım yani. Eşim mi bakacak kıza? Yani olaylar karışık. Kaldı ki adamın ailesi demeyecek mi yeni evli hemen eve yeğenini getirmis yerleştirmiş baktiriyor. Yani hiçbir bakımdan hos görünmeyecek. Siz geçici diyorsunuz. Yarin obur gün yer bulamadık durumumuz yok burda kalsın derlerse, yıllarca eşim çekmek zorunda mı başka bir insanı evinde? Tek taraflı düşünmeyin yani.
Sevişmiyoruz tabi. Ayıp. Senesi dolunca yapmamak lazım.Eski evliler sevişmiyor sanıyolla
Ben söyleyeyim, yok.Hiç bir fikrim yok, onu konu sahibine sormalıyız. Ama çocuğu okutamayacak kadar maddi durumu kötü ailenin özel yazacağını sanmıyorum. Özelse maddi durum konu sahibinin anlattığı kadar kötü değildir.
Tam burs yok diye biliyorum son 3-5 senedir.Özelde tam burslu da olabilir çocuk . O şekilde yazan çok aile var .
Tepki gösterenlere ben anlatamıyorum galiba. Ben daha yeni evliyim ve eşimle aynı evin içerisinde daha birbirimizi yeni tanıyoruz yeni düzen kurmaya çalışıyoruz. Ben tek yaşayan birisi değilim ki gel benimle yaşa diyeyim. Elin adamı ister mi? Kaldı ki benim annem hasta ve ben sık sık annemin yanına memlekete gelmek zorunda kalıyorum. 1 ayda iki kere memlekete anneme geldim. İki şehir arasında gitgel durumundayım. Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an. Nasıl başka bir çocuğun sorumluluğunu alayım. Ben ara ara evde de olmayacağım yani. Eşim mi bakacak kıza? Yani olaylar karışık. Kaldı ki adamın ailesi demeyecek mi yeni evli hemen eve yeğenini getirmis yerleştirmiş baktiriyor. Yani hiçbir bakımdan hos görünmeyecek. Siz geçici diyorsunuz. Yarin obur gün yer bulamadık durumumuz yok burda kalsın derlerse, yıllarca eşim çekmek zorunda mı başka bir insanı evinde? Tek taraflı düşünmeyin yani.
Canım ilk tercihte kazanamadı. 2. Tercihi şu an 1 aydir haberler yurtlarda yer kalmadı kiralar yükseldi diye bağırdığı halde istanbulu yazdılar...Sonuçlar çoktan belli oldu insanlar kayıt yaptırdı zaten ...Olacak gibi ne ...Yalan söylüyor olabilirler mi? Yurt yerine daha rahat eder orada kalsın düşüncesi mi ne anlamadım.
Öyle mi? O zaman doğrudur .Tam burs yok diye biliyorum son 3-5 senedir.
Bursu hallederim de devlet yurdu konusunda senin kapını çalabilirim. Konu sahibi verirse tabi bilgilerikudra eger ihtiyac sahibi olduguna emin olursan bana da ulasabilirsiniz, yani ben pek anlayamiyorum biliyorsun ama bilgiler sana ulasir/teyit edersen ben de yardimci olurum.
İnstagramda barinamayanlar1 sayfasina bakmanızı öneririm.Maddi durumu iyi degilse yurt cikar ya niye cikmasin.Hani bende vicdan yapardim ama zor be bacim yeni evlisin biriyle ayni evde yasamak bilemedim
okey yani herkesin hayat sartlari farkli, belki de gercekten evinize alacak durumunuz yok, belki eve eklenecek ucuncu bir kisinin masraflarini kaldiramayacaksiniz bunlarin hepsine tamam. benim kendi adima takildigim nokta neden kiza yardim etmeyi falan dusunmediniz, sakince bir konusmadiniz. yoksa hayir demek en kolayi.Tepki gösterenlere ben anlatamıyorum galiba. Ben daha yeni evliyim ve eşimle aynı evin içerisinde daha birbirimizi yeni tanıyoruz yeni düzen kurmaya çalışıyoruz. Ben tek yaşayan birisi değilim ki gel benimle yaşa diyeyim. Elin adamı ister mi? Kaldı ki benim annem hasta ve ben sık sık annemin yanına memlekete gelmek zorunda kalıyorum. 1 ayda iki kere memlekete anneme geldim. İki şehir arasında gitgel durumundayım. Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an. Nasıl başka bir çocuğun sorumluluğunu alayım. Ben ara ara evde de olmayacağım yani. Eşim mi bakacak kıza? Yani olaylar karışık. Kaldı ki adamın ailesi demeyecek mi yeni evli hemen eve yeğenini getirmis yerleştirmiş baktiriyor. Yani hiçbir bakımdan hos görünmeyecek. Siz geçici diyorsunuz. Yarin obur gün yer bulamadık durumumuz yok burda kalsın derlerse, yıllarca eşim çekmek zorunda mı başka bir insanı evinde? Tek taraflı düşünmeyin yani.
Şuna yuh derim ama.Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an.
Ay töbe. Yeğenin mi? Ya bi zahmet yeğenine böyle laf edenin ağzını büz yani, tamam eşinle ortak alman gereken bir karar onu da anlıyorum, ama sana biraz kıymet veriyorsa onu da geçtim az insanlığı varsa bir kız çocuğunu ortada bırakmaz öyle, hele de eşinin yeğeni. Kendi sana sormadan çat diye getirir ama.Tepki gösterenlere ben anlatamıyorum galiba. Ben daha yeni evliyim ve eşimle aynı evin içerisinde daha birbirimizi yeni tanıyoruz yeni düzen kurmaya çalışıyoruz. Ben tek yaşayan birisi değilim ki gel benimle yaşa diyeyim. Elin adamı ister mi? Kaldı ki benim annem hasta ve ben sık sık annemin yanına memlekete gelmek zorunda kalıyorum. 1 ayda iki kere memlekete anneme geldim. İki şehir arasında gitgel durumundayım. Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an. Nasıl başka bir çocuğun sorumluluğunu alayım. Ben ara ara evde de olmayacağım yani. Eşim mi bakacak kıza? Yani olaylar karışık. Kaldı ki adamın ailesi demeyecek mi yeni evli hemen eve yeğenini getirmis yerleştirmiş baktiriyor. Yani hiçbir bakımdan hos görünmeyecek. Siz geçici diyorsunuz. Yarin obur gün yer bulamadık durumumuz yok burda kalsın derlerse, yıllarca eşim çekmek zorunda mı başka bir insanı evinde? Tek taraflı düşünmeyin yani.
Hayır çıkmıyor. Çoğuna çıkmıyor.Maddi durumu iyi degilse yurt cikar ya niye cikmasin.Hani bende vicdan yapardim ama zor be bacim yeni evlisin biriyle ayni evde yasamak bilemedim
%100 burs olayı kaldırılmadı mı? Puanı sadece dandik üniversitenin dandik bölümünü tutacak kadar düşükse nasıl %100 burs alacak?Ben söyleyeyim, yok.
Özel üniversiteler en düşük puanlara bile % 50 % 100 burs veriyor. Berbat bölümlere berbat puanlarla öğrenci yerleştiriyorlar. Bu okulların hepsinin yurt imkanı yok. Olanlar da çok pahalı. Okula ödenmeyen öğrenim ücreti, yemekhane, kantin, yurt, sair giderlerle öğrenciden çıkarılıyor. Bu sebeple özeli tercih etmiş olması uzak ihtimal olmaz.
Hayır verilmiyor burs.%100 burs olayı kaldırılmadı mı? Puanı sadece dandik üniversitenin dandik bölümünü tutacak kadar düşükse nasıl %100 burs alacak?
Yüzde yüz burslu yeni açılmış bir özel üniversiteymis. Yurtta yer kalmamış.Maddi durumu kötü diyor ne özel üniversitesi? Özellerin zaten kendi yurtları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?