Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

S streshanim kızın ailesiyle konuşup onay verirlerse iletişim bilgilerini bana ulaştırabilir misiniz? Kalacak yer için de uğraşabilirim ama burs %99 ayarlarım diye tahmin ediyorum. Çok üzüldüm ben.
kudra eger ihtiyac sahibi olduguna emin olursan bana da ulasabilirsiniz, yani ben pek anlayamiyorum biliyorsun ama bilgiler sana ulasir/teyit edersen ben de yardimci olurum.

Özelde tam burslu da olabilir çocuk . O şekilde yazan çok aile var .

Bir de yeğeniniz mi bu çocuk? Yani abinizin ya da ablanızın kızı

Ben söyleyeyim, yok.
Özel üniversiteler en düşük puanlara bile % 50 % 100 burs veriyor. Berbat bölümlere berbat puanlarla öğrenci yerleştiriyorlar. Bu okulların hepsinin yurt imkanı yok. Olanlar da çok pahalı. Okula ödenmeyen öğrenim ücreti, yemekhane, kantin, yurt, sair giderlerle öğrenciden çıkarılıyor. Bu sebeple özeli tercih etmiş olması uzak ihtimal olmaz.

Ohooo sen hasta anneni alamıyorsun yanına ne kuzen kızı biz neyden bahsediyoruz. Başlarım kocama ayıp olmasına ne demek hasta annemi getiremiyorum eşime ayıp olmasın. Eşinin ailesine ne senin evindeki insandan.

Aç o zaman insanlara açık açık söyle ben daha annemi alamıyorum yanıma korkumdan kaldı ki senin kızını alacağım evime de.

Sonuçlar çoktan belli oldu insanlar kayıt yaptırdı zaten ...Olacak gibi ne ...Yalan söylüyor olabilirler mi? Yurt yerine daha rahat eder orada kalsın düşüncesi mi ne anlamadım.
Canım ilk tercihte kazanamadı. 2. Tercihi şu an 1 aydir haberler yurtlarda yer kalmadı kiralar yükseldi diye bağırdığı halde istanbulu yazdılar...

kudra eger ihtiyac sahibi olduguna emin olursan bana da ulasabilirsiniz, yani ben pek anlayamiyorum biliyorsun ama bilgiler sana ulasir/teyit edersen ben de yardimci olurum.
Bursu hallederim de devlet yurdu konusunda senin kapını çalabilirim. Konu sahibi verirse tabi bilgileri

Şimdi iki ucu pis değnek.

Size sormadan sizin eviniz üzerinde emrivaki yapmalari hoş değil. hani ararlar sadece 1 ay idare edebilir misin sonra is bulacak bekledigimiz burslar var baska yere cikartırız derler amenna ama minimun 4 yıl size sormadan sizde kalmasını istemek yüzsüzlük.

Diğer yandan maddi durumu olmayan ögrencilere çok üzuluyorum. belki istanbulda on ayak olup burs bulabilirsiniz. devlet krediside var bir de part time is icin yardımcı olunur derken belki kucuk bir oda bulunur felan okur çocuk.

okey yani herkesin hayat sartlari farkli, belki de gercekten evinize alacak durumunuz yok, belki eve eklenecek ucuncu bir kisinin masraflarini kaldiramayacaksiniz bunlarin hepsine tamam. benim kendi adima takildigim nokta neden kiza yardim etmeyi falan dusunmediniz, sakince bir konusmadiniz. yoksa hayir demek en kolayi.

Evde ayrı bir insana bakabilecek durumda olsam annemi alacağım yanıma ama yeni evliyim diye eşime ayıp olmasın diye onu bile yapamıyorum şu an.
Şuna yuh derim ama.
Anneniz rahatsız siz eşinize ayıp olmasın diye evinize almıyorsunuz? Şaka gibi. Evlenmeye çok hevesliydiniz amacınıza ulaşmışsınız kocayı kaybetmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz belli ki ama yapmayın, annedir yahu. Annem hastaya bir günlük evliyken bile alırım evime.

Ay töbe. Yeğenin mi? Ya bi zahmet yeğenine böyle laf edenin ağzını büz yani, tamam eşinle ortak alman gereken bir karar onu da anlıyorum, ama sana biraz kıymet veriyorsa onu da geçtim az insanlığı varsa bir kız çocuğunu ortada bırakmaz öyle, hele de eşinin yeğeni. Kendi sana sormadan çat diye getirir ama.

Maddi durumu iyi degilse yurt cikar ya niye cikmasin.Hani bende vicdan yapardim ama zor be bacim yeni evlisin biriyle ayni evde yasamak bilemedim
Hayır çıkmıyor. Çoğuna çıkmıyor.
Kaldı ki istanbuldan bahsediyoruz, yedekler binleri buluyor.

%100 burs olayı kaldırılmadı mı? Puanı sadece dandik üniversitenin dandik bölümünü tutacak kadar düşükse nasıl %100 burs alacak?

insanlar ne kadar yüzsüz hayret ediyorum. rahatsızlık olmasın diye teyzemde ananemde 1 günden fazla asla kalamam. banada yurt çıkmadı misafirhanelerde idare ettim hiç bir yakınımıza ayıp olmasın kendilerini zorunlu hissetmesinler diye yurda yerleşemediğimi demedik bile

%100 burs olayı kaldırılmadı mı? Puanı sadece dandik üniversitenin dandik bölümünü tutacak kadar düşükse nasıl %100 burs alacak?
Hayır verilmiyor burs.
Yani evet burs veriliyor ama gerçekten çok başarılı öğrencilere veriliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…