Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Kendi sonuclarimi bu kadar beklememistim.

Ya bu streshanim iyi hoş da son durumu yazmıyor bize, evlenme sürecinde de beynimizi yedi sayfalarca yazdık bi yüzük olayı vardı, ama gidip evlenip gelmiş yeni bi konuda öğreniyoruz son durumunu, bizi kullanıp kirli bi mendil gibi fırlatıyor, kkya eski özen kalmamış azizim

Belki kizin odasina calisma masasi falan aliyordur vakti yoktur

Ayy ben de çok severim,ozellikle kavga eden birileri varsa üst katlardan izlemek acayip keyif veriyor,hem olaya hakimsin hem de nispeten daha güvenli bir bölgede

Bununla ilgili bir anım var, öğretmen arkadaşlarla gün yapıyoruz bundan 10 sene önce. Bir arkadaşımızda ekmek fırının üst katında oturuyor,aşağıda kavga çıktı ama üst kata naklen geliyor sesler. Müşteri, çıkan en sıcak ekmeği istemiş,fırıncı da en sıcağı bu demiş,yok öyleydi değildi derken kavga bı alevlendi,içerden eleman kaptı un cuvalini iki eliyle pançalayarak kavga eden ustasına ve müşteriye atıyor, her tokada bir pança un ben günü falan bırakıp sigara takmıştım ve kavganın bitip insanların dağıldığına emin olana kadar balkondan bakmıştım öyle de kavga izlemeyi severim accessdenied

Ruh ikizimsin Allah canımı alsin

Gdgdgdghshs ahahahhaha koptum buna

Daha cok.Hint dizisii gibi, Kiz bi msj atar, sana geliyorum diye, kamera stresten ucuk cikarmis,acil doguma girmis kk uyelerinin yuzlerini tek tek ve tekrar tekrar dolanır o arada sikintidan kalp krizi gecirilir.

mesela siz ailenizin yanına gideceksiniz eşiniz gelemeyecek böyle bir durumda o kız ile eşiniz evde mi kalacak. yani kız annelerini bazen hiç anlamıyorum ahmak bir adam ile evlenip çocuk yapıyorlar adam kaçıp gidince kızlarına da hata yapacak bir sürü zemin açıyorlar. kızın nereye sende oraya git be kadın. neyse ben biraz doluyum bu konuda geçmişte başımıza gelmişliği var böyle habersiz bir gece kapımız çaldı çok eski komşumuzun kızı bize gelmiş aramadan vs üstelik farklı şehir misafir sandık 1-2 gece ağüırladık kız iş bakıyor işe girdi 1 hafta sonra çocuğu geldi gitde diyemiyrouz :) gitmeyede niyeti yok en son memelekete yaz tatili işin gideceğiz ben evde kalırıma getirdi evin erkeği baba evdeyken üstelik :)) o zaman dedik bizim mezhebimize bu uymuyor :)) vs

neyse uzattım siz bence annesini arayıp böyle bir şey duydum eşim çok hassas bu tarz şeylerden hoşlanmaz vs diyin. ayrıca lütfen kızının peşinden git gir işe ev tutun bırakma kızını vs diyin yazık ünüversiteye yeni başlayacak aklı 5 karış havadadır ne dense inanır her yöne kayma meyili vardır

Kullanılmak ayrı yardımlaşmak apayrı.. Yardım etmek 4 sene öğrenci bakmak değil yeri yurdu ayarlanana kadar sahip çıkmak demek zaten diğeri kullanılmaya giriyor..
Vefalı insan nankör olmaz.. Bu dediğiniz; kedi nankör, tilki kurnaz, karga kindar, yılan sinsi, insan hepsi anlamına çıkıyor ve kesinlikle buna katılmıyorum.. İnsan olarak başka insanlara isteseniz de istemeseniz de muhtaçsınız..

Demek ki sizin çevrenizdeki insanlar çok iyi ne mutlu size. Ben insanların vefalı olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca kim kime muhtaç kalınca destek görüyor? Burda kaç konu okuduk insanların öz anne babası bile evlatlarını kullanma derdinde. Mutlu olmamaları için elinden geleni yapıyorlar. Açılan konuların yüzde doksanı sizce bu aileler bilinçsiz mi yapıyor? Onlara sorsanız herşeyden önce evlatlarının mutluluklarını isterler. Bence hayat hiçte sizin baktığınız pembe gözlük gibi değil.

Bu arada insanlar yerine hayvanları tercih ederim evde bir minik kedim var sürekli beni ısırır canavar gibi ama nankör değil .Hayvanlar insanlar kadar bencil varlıklar değil.

Hanımefendi okuduğunuz cümlelerin herhangi birinde ahkam kesmek ve akıl vermek gibi ana fikri nerden çıkardınız çok merak ettim doğrusu
Yardım etmek okul boyunca öğrenci beslemek değil bunu neden anlamıyorsunuz.. Öğrenci yurtta bile 4 sene boyunca kalmıyor o kadar süre siz de niye kalsın..(sizin düşündüğünüz var böyle tipler iyi niyetli değil zaten, yardıma açık tipler de değil onlar) Cümlelerimim hiç birinde 4 sene bakarım yazmadım ayrıca, yardım nedir yeri yurdu ayarlanana kadar misafir etmektir.. Soyunu sopunu bildiğim herhangi bir eşim dostuma bu konuda yardımcı olurum demek neden zorunuza gitti??

Hala teori üretiyoruz ve konu sahibi girip cikiyor hiçbir şey yazmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…