- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.081
Kendi sonuclarimi bu kadar beklememistim.
Belki kizin odasina calisma masasi falan aliyordur vakti yokturYa bu streshanim iyi hoş da son durumu yazmıyor bize, evlenme sürecinde de beynimizi yedi sayfalarca yazdık bi yüzük olayı vardı, ama gidip evlenip gelmiş yeni bi konuda öğreniyoruz son durumunu, bizi kullanıp kirli bi mendil gibi fırlatıyor, kkya eski özen kalmamış azizim
Belki kizin odasina calisma masasi falan aliyordur vakti yoktur
Ayy ben de çok severim,ozellikle kavga eden birileri varsa üst katlardan izlemek acayip keyif veriyor,hem olaya hakimsin hem de nispeten daha güvenli bir bölgedeAy en merak ettigim sey aslinda harbiden cay cekirdek alir izlerim , izmirden donmeden once bi gece tatli yemeye gittik sokakta oturulan bi yer, kavga cikti birden, bizimkiler hadi gidelim diyo, ben diyorum kelepcelerim kendimi surdan şuraya gitmem, dogru dedin yani
Ruh ikizimsin Allah canımı alsinBununla ilgili bir anım var, öğretmen arkadaşlarla gün yapıyoruz bundan 10 sene önce. Bir arkadaşımızda ekmek fırının üst katında oturuyor,aşağıda kavga çıktı ama üst kata naklen geliyor sesler. Müşteri, çıkan en sıcak ekmeği istemiş,fırıncı da en sıcağı bu demiş,yok öyleydi değildi derken kavga bı alevlendi,içerden eleman kaptı un cuvalini iki eliyle pançalayarak kavga eden ustasına ve müşteriye atıyor, her tokada bir pança unben günü falan bırakıp sigara takmıştım ve kavganın bitip insanların dağıldığına emin olana kadar balkondan bakmıştım öyle de kavga izlemeyi severim accessdenied
Neyse durduk yere konuyu sabote etmekten banlanmayalim,valla öyle gibi duruyoruzRuh ikizimsin Allah canımı alsin
Gdgdgdghshs ahahahhaha koptum bunaSu mesajda bile yol yapma var. Ortada kalmazsin biz ne gune duruyoruz de diye atilmis bir mesaj resmen..
Kiz erkenden dogurucam senin yuzunden Sinirlerim gerildi.. Ne cevap verdin su mesaja? Buna da bir cevap veremediysen sen bu kizi evine istemeye istemeye kabul edersin
Daha cok.Hint dizisii gibi, Kiz bi msj atar, sana geliyorum diye, kamera stresten ucuk cikarmis,acil doguma girmis kk uyelerinin yuzlerini tek tek ve tekrar tekrar dolanır o arada sikintidan kalp krizi gecirilir.90 sayfa oldu.
ben bu arada iş çıkışı bir keyif kahvesi içtim, trafiği aşıp eved geldim, tuvaletteki lavabonun altındaki boru sızdırmaya başlamış kapıda alt komşu ile karşılaştım, usta çağırdım araya 400-500 tl sıkıştığını öğrendim, zeytinyağlı çalı fasulyesi yedim, biraz masterchef izledim sonra astroloji dersime girdim, arada sevgilimle muhabbet ettik, istifa etmiş olmanın rahatlığıyla gelen bir kaç "acil" mailine sinir bozucu cevaplar verdim...
ama konu sahibi hala net bir cevap veremedi.
bu konu, karakterlerin 5 dakikada bir adım atıp, yarım saatte tek cümle kurduğu entel filmlere döndü.
oysa harrison ford bu sürede afrika'yı 2 kez, okyanusya'yı 3 kez baştan başa turlamış olurdu.
yiter ! :)
mesela siz ailenizin yanına gideceksiniz eşiniz gelemeyecek böyle bir durumda o kız ile eşiniz evde mi kalacak. yani kız annelerini bazen hiç anlamıyorum ahmak bir adam ile evlenip çocuk yapıyorlar adam kaçıp gidince kızlarına da hata yapacak bir sürü zemin açıyorlar. kızın nereye sende oraya git be kadın. neyse ben biraz doluyum bu konuda geçmişte başımıza gelmişliği var böyle habersiz bir gece kapımız çaldı çok eski komşumuzun kızı bize gelmiş aramadan vs üstelik farklı şehir misafir sandık 1-2 gece ağüırladık kız iş bakıyor işe girdi 1 hafta sonra çocuğu geldi gitde diyemiyrouz :) gitmeyede niyeti yok en son memelekete yaz tatili işin gideceğiz ben evde kalırıma getirdi evin erkeği baba evdeyken üstelik :)) o zaman dedik bizim mezhebimize bu uymuyor :)) vsKızlar merhaba daha henüz 1 aylık evliyim. İstanbul'a gelin geldim. Biliyorsunuz şu an üniversite öğrencileri yurtlarda yer bulamıyorlar, kiralar da çok yüksek malum. Bunu bilerek benim kuzenin kızına 2. Tercihlerde İstanbul'da bir üniversite yazmışlar ve kesin olacak gibiymiş puan olarak. Çocuğun da babası ilgilenmiyor terk etti bunları. Bunlar ana kız yaşıyorlar ve maddi durumları pek iyi değil. Çocuğun ilk sınava girişi olmasına rağmen kuzen İstanbul'a uzağa çocuğu gönderiyor ve hangi parayla okutacak o da belli değil. Ben çok söyledim bir sene daha denesin çalışsın kendi şehrinizde okusun, evinden okula gidip gelsin, Uzakta çocuk okutmak kolay degil diye ama dinlemeyip kafalarına göre yazmışlar. Şimdi bizim akrabalar e yurtlar dolu yurt çıkmazsa ne yapacaksanız diye sorduklarında beni söylüyorlarmis. Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış. Benim olaydan haberim bile yok. Bana sormadan bana güvenerek nasıl istanbul u yazarlar aklım almıyor. Ki ben daha yeni evliyim. Kuzenin kızi da geçen mesaj atmış sevinçle, ben de sana geliyorum istanbulu yazdım demiş. Ben kolay kolay hayır da diyemeyen birisiyim. Biliyorum vicdan da yapacaklar. Çocuk sokakta mı kalsın idareten sende kalsın diye. Ama benim 1 aylik evli olarak bu çocuğu evime almam normal mi? Eşime daha bahsedemedim bile. Bu akrabaların düşüncesizligine de anlam veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ? Kaldı ki yurt çıkmayacağı kesin. Şimdiden kalmadı yer. Yani geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor da olabilir annesi. Böyle şüphelerim de var. E eve gelmiş insanı da kovamazsın. Ben ne yapmalıyım kızlar?
bomba bir seneryo...Daha cok.Hint dizisii gibi, Kiz bi msj atar, sana geliyorum diye, kamera stresten ucuk cikarmis,acil doguma girmis kk uyelerinin yuzlerini tek tek ve tekrar tekrar dolanır o arada sikintidan kalp krizi gecirilir.
Kullanılmak ayrı yardımlaşmak apayrı.. Yardım etmek 4 sene öğrenci bakmak değil yeri yurdu ayarlanana kadar sahip çıkmak demek zaten diğeri kullanılmaya giriyor..Bence etmemeli ya..Çünkü o nesil aslında yardımlaşmıyordu sana birşey vererek senden on fazlasını alıyordu. İnsanlar birbirine resmen hizmetçilik yapıyorlarmış.Benim ananem senelerce bakmış birine üniversite bitene kadar bazı akrabalar hastane diye gelir beş altı ay kalırmış. Şimdi ne oldu? Arayanı soranı yok. İnsanlar nankördür. Kimseye yardım etmeyelim insanlar ölsün demiyorum. Ama kimse kimseye kendinden taviz vererek yardım etmemeli
Demek ki sizin çevrenizdeki insanlar çok iyi ne mutlu size. Ben insanların vefalı olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca kim kime muhtaç kalınca destek görüyor? Burda kaç konu okuduk insanların öz anne babası bile evlatlarını kullanma derdinde. Mutlu olmamaları için elinden geleni yapıyorlar. Açılan konuların yüzde doksanı sizce bu aileler bilinçsiz mi yapıyor? Onlara sorsanız herşeyden önce evlatlarının mutluluklarını isterler. Bence hayat hiçte sizin baktığınız pembe gözlük gibi değil.Kullanılmak ayrı yardımlaşmak apayrı.. Yardım etmek 4 sene öğrenci bakmak değil yeri yurdu ayarlanana kadar sahip çıkmak demek zaten diğeri kullanılmaya giriyor..
Vefalı insan nankör olmaz.. Bu dediğiniz; kedi nankör, tilki kurnaz, karga kindar, yılan sinsi, insan hepsi anlamına çıkıyor ve kesinlikle buna katılmıyorum.. İnsan olarak başka insanlara isteseniz de istemeseniz de muhtaçsınız..
Hanımefendi okuduğunuz cümlelerin herhangi birinde ahkam kesmek ve akıl vermek gibi ana fikri nerden çıkardınız çok merak ettim doğrusuValla sizin yazdiginiza istinaden yazdim ben, baskasina akil vermek, ahkam kesmek kolay, cok net bisey soyluyorum, siz alin diyorum. Komsunun külü baska bisey, kac sene belli olamayn sure icin baskasinin cocugunu maddi manevi sirtlanmak baska bisey
Yaparim diyene hodri meydan.
Daha cok.Hint dizisii gibi, Kiz bi msj atar, sana geliyorum diye, kamera stresten ucuk cikarmis,acil doguma girmis kk uyelerinin yuzlerini tek tek ve tekrar tekrar dolanır o arada sikintidan kalp krizi gecirilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?