- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.121
İstanbulda yaşasaydım bize alayım diyordumabooowww hala kıza kalacak yer bulunamadı mı?
Öyle ben de isterim gelsin kalsın. yemek de yapsın çamaşırda ütülesinİstanbulda yaşasaydım bize alayım diyordum
Çocuğa bakarken yardım da ettirirdim
Adını değiştirecek bi arkadaş vardıÖyle ben de isterim gelsin kalsın. yemek de yapsın çamaşırda ütülesin
Korkarim sirayla bizlerde kalacak calciabooowww hala kıza kalacak yer bulunamadı mı?
Yok sonuçların açıklanmasını bekliyor
Başladığım işi yarım bırakamamHepsini okudun mu sahiden
Pöfff cidden bize düşmüş sadece tasasıKonu sahibi karsi tarafa bakariz dedi en son. Konuya bakip bakip cikiyor tasasi bize dustu :)
Oğlumun odasında kalabilir sıkıntı yokKorkarim sirayla bizlerde kalacak calci
Çok haklısın canımGel bacım, sığın yamacıma.
Bizim bizden başka dostumuz yok
Hala seri kırmızı yiyorum ben.
Muhtemelen konu sahibi de misafir edecek, biz didiştiğimizle kalıyoruz
Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsunYa bu streshanim iyi hoş da son durumu yazmıyor bize, evlenme sürecinde de beynimizi yedi sayfalarca yazdık bi yüzük olayı vardı, ama gidip evlenip gelmiş yeni bi konuda öğreniyoruz son durumunu, bizi kullanıp kirli bi mendil gibi fırlatıyor, kkya eski özen kalmamış azizim
Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsun
Bence bu saatten sonra kıza söylenecek tek şey İstanbul otobüs/metro güzergahlarıBence sen bize o kızçenin numarasını ver biz arayıp söyleyelim, stres sizi istemiyor bi dost diyelim
Ben de iyi niyeti konu sahibinin birden fazla yeni evli cümlesini gördüğümde gönülsüz alma diye yazmıştım. Aynı şeyden bahsetmiş olsak da siz konu sahibinin anlatım tarzıyla karşı tarafın iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz bense bu kadar vurgulamasıyla tam tersiOgrenci 4 sene yurtta kalmiyor cumlenizin uzerine kendi deneyimimi yazdim. Siz rahat edememissiniz ben ettim. Kiz da bu evde rahat edecek belki.
Ben yardim yapilmasindan yanayım. Ama samimiyet ve iyi niyet gormek isterim. Kullaniliyor gibi hissedeceksem niye iyilik edeyim?
+Kizda ve annesinde iyi niyet göremiyorum. Gelip senelerce kalmasi cok mümkün bence
https://uskudar.edu.tr/tr/kontenjanlar-ve-puanlar Üsküdar üniversitesi felsefeye 470 bin sıralama ile tam burslu gidilebiliyormuş .konu süper ya nerdeyse en başından beri takip ediyorum çok sardı. Mesajlar içinde bazı favori kısımlarımı sıralıycam:
- beyin göçü sizin gibi öğrencileri eve almayanlar yüzünden oluyor
- evde öğrenci istemeyen kocayı boşa
- 7/24 sevişmeyiverin de eve öğrenci alın ne var sanki
- tüm akrabalar 50 lira ateşlese çocuk okutulur
- özel ünilerde tam burslu bölüm diye bişii yok (googledan baksa öğrenirdi aslında)
- öğrenciler yurtta bile 4 yıl kalmıyor sende hiç hiç kalmaz
Aklıma gelen bazıları bunlarkonu sahibi de bizi uzaktan uzaktan izleyip pek cevap vermediğine göre bunları okuyup okuyup eğleniyor mudur acaba
2 ay sonra giggles kizin odasinda yerden don toplarken.....İstanbulda yaşasaydım bize alayım diyordum
Çocuğa bakarken yardım da ettirirdim
Vallahi ben bakıyorum sahipte çıkıyorum kız çocuğu sonuçta yeter ki okusun. Sizin görüşünüz tabi saygılarolmadı bak şimdi. yeni evli olunca hiç ama hiç olmadı. beklenen cevap değil bu. otur sıfır
Geçenlerde radyoda duydum, gerçekten Ayvansaray Üniversitesi diye bi yer var mı?
Geçenlerde radyoda duydum, gerçekten Ayvansaray Üniversitesi diye bi yer var mı?
Yeni evli ve nasil sorunlari var biz bilmiyoruz. Maddi, manevi, cinsel... yeni evliyken basindan boyle sorunlar gecmis biri olarak ben onu anliyorum. Bu acidan bakiyorum hep.Ben de iyi niyeti konu sahibinin birden fazla yeni evli cümlesini gördüğümde gönülsüz alma diye yazmıştım. Aynı şeyden bahsetmiş olsak da siz konu sahibinin anlatım tarzıyla karşı tarafın iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz bense bu kadar vurgulamasıyla tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?