Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Oyle ihtiyacim var ki oyle ogrenciye gelsin bana da yardim etsindi eccük ,ona salonumda ki L koltugum feda olsundu..

Öyle ben de isterim gelsin kalsın. yemek de yapsın çamaşırda ütülesin
Adını değiştirecek bi arkadaş vardı
Ona sorun olmayacaksa ben alabilirdim
Evde iş yapmıyor filan denmiş malum kız için
Ama evde ben de iş yapmıyordum
Bi yere kalmaya gitsem paşa paşa yapıyordum gayet
Alıştırırım yani
Kendime güveniyorum

Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsun

Bence siteye kural getirilmeli. Konusunu sonuçlandırmayan üyeye bdvde yeni konu açmak yasak olsun

Rating alamamış dizi gibi çat diye bırakıyorlar konuyu orta yerde, kknın da bi kitlesi var emek veren zaman ayıran Ben tuttum bu öneriyi devamlılık şart

Ben de iyi niyeti konu sahibinin birden fazla yeni evli cümlesini gördüğümde gönülsüz alma diye yazmıştım. Aynı şeyden bahsetmiş olsak da siz konu sahibinin anlatım tarzıyla karşı tarafın iyi niyetli olmadığını düşünüyorsunuz bense bu kadar vurgulamasıyla tam tersi

Son düzenleme:
https://uskudar.edu.tr/tr/kontenjanlar-ve-puanlar Üsküdar üniversitesi felsefeye 470 bin sıralama ile tam burslu gidilebiliyormuş .

Yeni evli ve nasil sorunlari var biz bilmiyoruz. Maddi, manevi, cinsel... yeni evliyken basindan boyle sorunlar gecmis biri olarak ben onu anliyorum. Bu acidan bakiyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…