- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.161
kısa süreliğine işsizler kervanına katıldın hayırlı olsunnn.benim gibi uzun yıllar olmasın ama.sıkıntıdan italyanca öğrenmeye başladım.2 şer ay arayla çeşitli dillerin günlük konuşma cümlelerini öğreneceğim.sırada çince var
Kayıt için geldiklerinde neden kalıyorlar anlamadım. Benim kardeşimi de şehirdışına kaydettirdik. Kaydı yaptırıp döndük hiçbir yerde kalmadık. Kayıt için gelen diğer insanlar da genel olarak böyle yaptı. Özel yurtlar full dolu. Kyk çıkmazsa Yurt zaten bulamazlar. İş için bu haftasonu annesi geliyormuş. İnsan gelmişken kızına özel yurt, öğrenci evi vs de bakar. Hiç öyle bir niyetleri yok.Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
Aynen düşündüğün gibi olacak...bir bahane bulun ve almayın eveKızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
Sitres hanım aslında olayı çözmek için eline fırsat geçmiş ama sen elini tersi ile yitmişsin. Kayınvalidem kayınpeder başımda evde adım atacak yer yok bu cumartesi olmaz sen kızın yurta kaldığı zaman onu görmeye gelirsen bir kahve iceriz artık dışarda diyip konuyu tee uzaya fırlatırdın.Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
2 ay sonra da;
1. kocamla sürekli kavga ediyoruz
2. kv habire laf sokuyor
3. evde akrabam var diye kv sürekli kendi akrabalarını getiriyor
4. kocam evde kalan üni öğrencisi akrabamla hep muhabbet ediyor
gibi gibi konular açar.
valla böyle konular açtığında sadece kahkaha emojisi koyar geçerim.
haketti.
ve hepsini tek tek yaşayacak.
Bir kere reddetmenize rağmen hala kayıtta kalacağım deyince; eşim misafir istemiyor, bu aralar düzenimizi oturtamadık kv gil geliyorlar , kusura bakmayın o hafta evde yokuz gibi gibi bir ton bahane bulabilirsiniz. Sizde illaha 1 gün kalınacak yani kardeşimin kaydı yarım gün sürmüştü. İnsanlar sizi niye takmıyor ya ? Eşinizle siz çok problem yaşarsınız. Bu kuzen kızı sizin başınıza bırakacak bir kaç ay ondan sonra eş ailesi onun kuzeni kalıyorsa demek bizlerde kalırız diyecek ömrünüz boyunca ağırlarsınız milleti artık. Neyse size 1000 tane yorum yapılmış hala aynı şekilde gidiyorsunuz göreceğiniz var demek ki .Bu arada sevgiliKızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
Bir kere reddetmenize rağmen hala kayıtta kalacağım deyince; eşim misafir istemiyor, bu aralar düzenimizi oturtamadık kv gil geliyorlar , kusura bakmayın o hafta evde yokuz gibi gibi bir ton bahane bulabilirsiniz. Sizde illaha 1 gün kalınacak yani kardeşimin kaydı yarım gün sürmüştü. İnsanlar sizi niye takmıyor ya ? Eşinizle siz çok problem yaşarsınız. Bu kuzen kızı sizin başınıza bırakacak bir kaç ay ondan sonra eş ailesi onun kuzeni kalıyorsa demek bizlerde kalırız diyecek ömrünüz boyunca ağırlarsınız milleti artık. Neyse size 1000 tane yorum yapılmış hala aynı şekilde gidiyorsunuz göreceğiniz var demek ki .Bu arada sevgilipamuk musun nesin boşu boşuna uğraşıyorsun hanımefendi insanlara sınır çizemiyor değil çizmek istemiyor.
Kız en az 1 sene kalsın diliyorum ve istiyorum o zamanbence hepimizin yazdıklarıyla dalga geçiyor zaten, koyduğu emojilerden belli.
kendisi dert etmiyor. biz dert edip sayfalarca yazdık.
bırakalım istediğini yaşasın.
yarın bir gün burada ağlarken biz demiştik der geçeriz.
Bencede öyle .Sınırlarını korumak istemeyen insana yapacak birşey yok.bence hepimizin yazdıklarıyla dalga geçiyor zaten, koyduğu emojilerden belli.
kendisi dert etmiyor. biz dert edip sayfalarca yazdık.
bırakalım istediğini yaşasın.
yarın bir gün burada ağlarken biz demiştik der geçeriz.
Şu söyledikleriniz de bu kuzenden olmasa bile başka bir olaydan yaşayacak birisi gibi konu sahibi2 ay sonra da;
1. kocamla sürekli kavga ediyoruz
2. kv habire laf sokuyor
3. evde akrabam var diye kv sürekli kendi akrabalarını getiriyor
4. kocam evde kalan üni öğrencisi akrabamla hep muhabbet ediyor
Kusura bakmayin ama gercekten agzinizi acip iki laf etmeye o kadar çekiniyorsunuz ve miymiysiniz ki bu konuda basiniza gelen her seyi paşa paşa çekeceksiniz.Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
Dua et geçici olsun, insanlık namına 1 ay kadar çekiverirsin. Bu mıymıylıkla işin zor. Şimdi bişey diyemiyorsun kötü olmayayım diye, yarın kızı kocan istemez başına kakar zoruna gider, kocan alışsa kızla muhabbet etse yine zoruna gider. Ulu orta cilveleşemezsin kocanla zoruna gider. Ama hep zoruna gider, gık diyemezsin kimselere. İçten içe çürürsün böyle.Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?