- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.181
Kız bavulu toplayıp gelecek, eyle.Bu konu hala kapanmadı mı ya
Kız bavulu toplayıp gelecek, eyle.
Burayla alakalı değilCeycey niye banlandı? Kötü bir şey yazmamıştı.
Ayrıca hanımlar sakin olalım, kendi evi kendi hayatı, bizden tavsiye istedi verdik bundan sonrası kendi tercihi.
Konu sahibi sen akıllanmazsın sana denen her şey boş .hala bisey denmez ki diyorsun .orda konu acilmis hala tek kelime edememissin .bu konuya tukettigim nefese aciyorum .Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
E sorsaydiniz ya, yurt isini naptiniz diye. Oradan konuya girerdiniz. Siz de cok pasifsiniz.Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
ya konu sahibinin bisey yapacagi yok .kadina evin suyu elekrigi acilmamis erken gelme demis kadin hala 1 gece kalayim gideyim diyor. gelmiskende git gel masraf olmasin kizla 1 hafta yurt bulana kadar kalalim diyecek sonra en az 1 2 ay kiz bunlarda.kadin bile bile anlamamazliktan geliyor suyu elektrigi acilmamis evde 1 gece gene kiziyla kalma derdin .yuzune acikca bisey denmedigi surecede kizini o evde mis gibi baktirir. konu sahibinin demeai gerekenleri butun uyeler defalarca yazdi .ben artik kiza ve annesine degil konu sahibine gicik oldumE sorsaydiniz ya, yurt isini naptiniz diye. Oradan konuya girerdiniz. Siz de cok pasifsiniz.
Aynen oyle. Madem karakterin boyle, hayir diyemiyorsun, kendini oyle kabul et, sikayet etme.ya konu sahibinin bisey yapacagi yok .kadina evin suyu elekrigi acilmamis erken gelme demis kadin hala 1 gece kalayim gideyim diyor. gelmiskende git gel masraf olmasin kizla 1 hafta yurt bulana kadar kalalim diyecek sonra en az 1 2 ay kiz bunlarda.kadin bile bile anlamamazliktan geliyor suyu elektrigi acilmamis evde 1 gece gene kiziyla kalma derdin .yuzune acikca bisey denmedigi surecede kizini o evde mis gibi baktirir. konu sahibinin demeai gerekenleri butun uyeler defalarca yazdi .ben artik kiza ve annesine degil konu sahibine gicik oldum
Kız yola çıktı şuvan.Ay hadi gözünüz aydın kızlar
Ek yerleştirme sonuçları açıklanmış
Kötü bir haberim var .Daha kayda gelmesini bekleyeceksinizAy hadi gözünüz aydın kızlar
Bavul 1 aydır hazır bekliyorKız yola çıktı şuvan.
Çok güzel soğuk savaş gibi ama yaKötü bir haberim var .Daha kayda gelmesini bekleyeceksiniz
Ay hadi gözünüz aydın kızlar
Bavul kapıda bekliyordu zaten.Kız yola çıktı şuvan.
Ahahahahahay hadi inşallah ya
üye nasılsa ilgilenmiyor, biz yazıp yazıp stres atıyoruz
kız gelip yerleşsin de biraz da yeni konularında ştreş atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?