Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Kız bavulu toplayıp gelecek, eyle.

Ya öyle olacak streshanım da sürekli buraya konu açacak bizde yazacağız ama yazdığımız hiç bir şeyi yapmayacak.
Kız mezun olup gidecek

Ondan dedim bende hala kapanmadı mı diye

Konu sahibi sen akıllanmazsın sana denen her şey boş .hala bisey denmez ki diyorsun .orda konu acilmis hala tek kelime edememissin .bu konuya tukettigim nefese aciyorum .

Stres bence kızı alacak evine 1 ay kalır sonra kendine yer bulur düşüncesi ile.
Ya da gelmesin dedi ama yazmıyor tartışmaları okuyup keyfe geliyor 1 fincay çayını yudumlarken

E sorsaydiniz ya, yurt isini naptiniz diye. Oradan konuya girerdiniz. Siz de cok pasifsiniz.

E sorsaydiniz ya, yurt isini naptiniz diye. Oradan konuya girerdiniz. Siz de cok pasifsiniz.
ya konu sahibinin bisey yapacagi yok .kadina evin suyu elekrigi acilmamis erken gelme demis kadin hala 1 gece kalayim gideyim diyor. gelmiskende git gel masraf olmasin kizla 1 hafta yurt bulana kadar kalalim diyecek sonra en az 1 2 ay kiz bunlarda.kadin bile bile anlamamazliktan geliyor suyu elektrigi acilmamis evde 1 gece gene kiziyla kalma derdin .yuzune acikca bisey denmedigi surecede kizini o evde mis gibi baktirir. konu sahibinin demeai gerekenleri butun uyeler defalarca yazdi .ben artik kiza ve annesine degil konu sahibine gicik oldum

Ya madem yurdu soramiyorsun ben alamam evime diyemiyorsun bari bahane salla yani ben çatladim okuya okuya yorum yapasim geldi artik dayanamicam snsjsjsj kadin 1 gun erken geliyim dediginde, kayit icin sende kalcaz dediginde sinyali cakiyor sana en basiti diyemiyo musun ben şu an kv evindeyim buraya misafir almam mumkun degil kendi evim degil sonucta, kendi evimdede tadilat sorunu cikti eve gecmemiz 2ayi bulur misafir edemem su aralar sizi gibi bahanelerrr allah askina agzin calissin biraz. Ben olsam sakayla karisik beni istemiyosun dediginde ay tabi istemiyorum ben daha yerlesemedim evime hahah der lafi eline verir ocakta cayim kaldi kiz diye kapardim yeminle ya en azindan kizda umidi keser apart falan aramaya baslardi.

Aynen oyle. Madem karakterin boyle, hayir diyemiyorsun, kendini oyle kabul et, sikayet etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…