Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Sassy bu yüzden mi iptal etti üyeliğini? Üzülmesin ya burası için kendi güzel tatlı canını sıkmaya değer mi? Kıyamam ya.

Çok güzel soğuk savaş gibi ama ya
Ne kız net olarak sizde kalacağım diyor ne konu sahibi yok bizde kalmayacaksınız diyor
Herkes gergin herkes düşünceli
Belki de cidden kalmayacak kız. Yurt ayarlayacak hemen .boşa konu açmış ve herkes strese girmiş olacak

ya birde ben mi sikintiliyim bilmiyorum ki. Baktim uzun kalıyor usulünce yollarım valla. O kalırken ayıp değil ben git diyince mi ayıp olacak derim.

İlk dogumumda kayınvalidem akşam gelip bende yemek yapıyor kalıyordu da . Kayın baba ,kayın falan her akşam bendelerdi. Eee eşim yokken lazimsin bana zaten. Ha yemek yapıp bulaşık yıkaması iyi tabi de. Eşim evdeyse o da halleder yani. Birde gece çocuk uyanınca da kalkıp bakmıyor baktım . Anne ben artık iyiyim bakabilirim ,siz eviniz de kalabilirsiniz dedim. Yoksa 40 Gün akşam birlikte oturacaktik

ay hadi inşallah ya
üye nasılsa ilgilenmiyor, biz yazıp yazıp stres atıyoruz
kız gelip yerleşsin de biraz da yeni konularında ştreş atalım
Yeni konular açacak ve hepimiz hep bir ağızdan BİZ DEMİŞTİK diyeceğiz... of ben stres falan atamam, şimdiden gerildim.

konu sahibi simdi konuya girip ben kazanip kazanmadığını soramam simdi , geldiklerinde öğrenirim diyecek bence
off vallahi tukendim hadi kinu sahibi bir mesaj atip sor kazanamadiysa bize beles tatil cikti evide yerlestiremedik tatilden donunce yerlrstircez insallah oyuzden evde yikuz insallah guzek bir yurt bulursunuz de at mesajı

Bundan sonra kyk cikar mi ya kyk sonuclari aciklandi ek tercihlere bir daha mi kyk yapacaklar? millet yedeklerde bekliyo girse girse kac bininci yedek olur.

asıl film kadin kalmaya geldigibde kopacak .bu cumartesi mi gelcekler kayda asil heye canli yer orasi .insallah bu cumartesidir . evde nasil kalacaklar neler olacak konu sahibinin kocasının bile haberi yok ona ne diyecek ? yarin gelcekleri icin konu sahibi simdiden sormaz bence .asil heyecan yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…