- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.201
Ahahahahahben bile gerildim oturduğum yerde. Her ne olursa olsun ama dışardan destek olurum eve genç bir kız getirip sorumluluğunu almam.
Sassy bu yüzden mi iptal etti üyeliğini? Üzülmesin ya burası için kendi güzel tatlı canını sıkmaya değer mi? Kıyamam ya.Kudranin mesajlarını görmedim , tepki mesajları yazanlar hep yardım etmek isteyenler vs diye çoğul konuştuğu için sassy adına açıklama yapmak istedim , şu anda uzulmemesi gereken bir durumda ve üzülüyor böyle tepkiler aldıkça , gerçekten haksızlık yapılıyor ona çünkü onun kadar buradaki kadınlara yardım eden başka bir üye daha yoktur
Çıkmadi bebem, hala yerinde cok sukurGdgdgdghshs ahahahhaha koptum buna
Belki de cidden kalmayacak kız. Yurt ayarlayacak hemen .boşa konu açmış ve herkes strese girmiş olacakÇok güzel soğuk savaş gibi ama ya
Ne kız net olarak sizde kalacağım diyor ne konu sahibi yok bizde kalmayacaksınız diyor
Herkes gergin herkes düşünceli
Yeni konular açacak ve hepimiz hep bir ağızdan BİZ DEMİŞTİK diyeceğiz... of ben stres falan atamam, şimdiden gerildim.ay hadi inşallah ya
üye nasılsa ilgilenmiyor, biz yazıp yazıp stres atıyoruz
kız gelip yerleşsin de biraz da yeni konularında ştreş atalım
Sanmiyorum bu konuyu bu kadar önemseyeceğini.Sassy bu yüzden mi iptal etti üyeliğini? Üzülmesin ya burası için kendi güzel tatlı canını sıkmaya değer mi? Kıyamam ya.
Bubo sen bir sure buralarda gezme bence de. Onemli bir sey olursa haber veririzÇık
Çıkmadi bebem, hala yerinde cok sukur
Sonuclar aciklanmis bi sure bu konudan uzak kalsam daha mi iyi olur acaba diye dusunmekteyim şu an.
Olmuş olmuşKizlar sonuc belli olmuş mu ya
Buda yeni moda galiba konu aciliyor tam sonuca baglanack konu sahipleri kayipOlmuş olmuş
Ama kız kazandı mı şu an yolda mı oraları bize kayıp henüz
Sanki stresin konusu degil de benim konum
bu konu kapansin 1 ay kk ya girmicemSanki stresin konusu degil de benim konum
Yeni konular açacak ve hepimiz hep bir ağızdan BİZ DEMİŞTİK diyeceğiz... of ben stres falan atamam, şimdiden gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?