Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Yoh en son bakariz hallederiz tarzi konusup bizi fittirtmaya calisiyodu
kıza para toplanılmaya bari çalışılmadı.ona da şükür.konu sahibi para mara istemedi ama zorla para verelümmmmm bakmayacaksan biz bakalımmmm dendi.kadın da ürktü gelmiyor konuya haklı olarak

Ayyy ne uzamış konu... Az bir kısmını okumuştum. Burs vermek isteyen arkadaşlar yanlış anlamayın ama kadin size neden bilgilerini versin.

1.si sizi tanımıyor etmiyor, gerçek fotoğrafiniz ve bilgileriniz yok neden güvensin

2.si ben buraya biri hakkinda konu açacağım evimde kalmak istiyor ama ben istemiyorum diye. Sonra da bu kiza konumu gösterip bak sana burs vermek isteyenler var mi diyeceğim? (Yani başka nasil verebilirim burs bilgisini? Ben vermesem de bursu veren soyleyebilir) Kim yapar ki böyle bir seyi. Bana sacma geldi, 116 sayfada konusulduysa da bilemem ama yazmak istedim.

Ayrica aciklandi mi sonuclar ne oldu acaba merak ettim?

musmutlu emoji koy çiçeem
kısa süreliğine işsizler kervanına katıldın hayırlı olsunnn.benim gibi uzun yıllar olmasın ama.sıkıntıdan italyanca öğrenmeye başladım.2 şer ay arayla çeşitli dillerin günlük konuşma cümlelerini öğreneceğim.sırada çince var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…