- 20 Temmuz 2013
- 334
- 687
- 333
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.141
Çok trajikomik bir durumdayız gerçekten. Bence artık Kadınlar Kulübü'nün de bir üniversitesi olmalı.Ayıpladım sizi. Şu şahane videoyu izlememiş olamazsınız.
Çok trajikomik bir durumdayız gerçekten. Bence artık Kadınlar Kulübü'nün de bir üniversitesi olmalı.
Yok ya2 ay sonra giggles kizin odasinda yerden don toplarken.....
Belki vardır, tercih kılavuzuna bakayım.Öyle bir şey açsak en popüler bölüm Kayınvalide Dili ve Edebiyatı olurdu
Yurt bulamayanlar konu sahibinde kalirÇok trajikomik bir durumdayız gerçekten. Bence artık Kadınlar Kulübü'nün de bir üniversitesi olmalı.
Acun bile bölüm açmış Kazen açmış çok muÇok trajikomik bir durumdayız gerçekten. Bence artık Kadınlar Kulübü'nün de bir üniversitesi olmalı.
Tam bir, " Hayat Okulu" olmaz mı ama ?Acun bile bölüm açmış Kazen açmış çok mu
zengünnn koca avlama bölümü açar açsa açsa acun.şeyma da prof. olarak çalışır üniversite de.ord. prof hattaTam bir, " Hayat Okulu" olmaz mı ama ?
Yoh en son bakariz hallederiz tarzi konusup bizi fittirtmaya calisiyoduEee konu sahibi sonunda söyledi mi istemediğini?
kıza para toplanılmaya bari çalışılmadı.ona da şükür.konu sahibi para mara istemedi ama zorla para verelümmmmm bakmayacaksan biz bakalımmmm dendi.kadın da ürktü gelmiyor konuya haklı olarakYoh en son bakariz hallederiz tarzi konusup bizi fittirtmaya calisiyodu
mutlu emoji mi koysam üzgün emoji mi bilemedimmm10 gün oldu
sana gelecekmiş kalmaya haberin yok mu?Eee ne oldu şimdi sonuç ?
Ayyy benim kız kardeşim kalıyor ben de zaten kabul edemem , benim kota dolusana gelecekmiş kalmaya haberin yok mu?
mutlu emoji mi koysam üzgün emoji mi bilemedimmm
kısa süreliğine işsizler kervanına katıldın hayırlı olsunnn.benim gibi uzun yıllar olmasın ama.sıkıntıdan italyanca öğrenmeye başladım.2 şer ay arayla çeşitli dillerin günlük konuşma cümlelerini öğreneceğim.sırada çince varmusmutlu emoji koy çiçeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?