- 22 Kasım 2010
- 11.362
- 20.400
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.221
yahu kiz vurs istiyosa kendi arasin bursada kadin yardim ederse iyice basina binecekler zaten kadin konunun basinda diyorki ara ara yardim ederdim oyuzden ben ilgileniyorum diye yuzbbuldular bende kalmak istiyorlar diyor. ayrica kiz daha yerlesio yerlesmeden burs nasil ayarlansin kizin yerlestigi belki degilkiO değil de bir üye kıza burs bulmayı teklif etmişti noldu konu sahibi özelden kızın bilgilerini ulaştırdı mi acaba
Kızlar ev taşıyorum yeni eve geçmek için o yüzden çok aktif olamıyorum. Kızmayın bana. Sonuçlar hala açıklanmadı en geç cuma açıklanacakmış. Bugun yarın açıklanacak ben de çatlamak üzereyim. Kızın annesi aradı dün. Haftasonu iş için istanbula gelecekmiş. Senin için 1 gün erken geleyim seni de göreyim sende kalayım dedi. Dedim gelme daha evime geçemedim. Ev temizlendi elektrik suyu açtıramadık, daha dedim biz geçemedik. Tamam o zaman erken gelmem dedi. Şakayla karışık anladık beni evinde istemiyorsun dedi. Sonra bizim kızın da sonuç bugun yarın açıklanır, Kazanırsa kayıt olması için 1 gece sende kalırız ertesi günü kayda gideriz dedi. Ben de eşim yanımdaydı detaylı giremedim konuya. 1 gece şeklinde konuşan insana da bir şey denmiyor. Acaba kayıt için geldik diyip sonra benim dönmem lazım yer bulana kadar benim kız burda kalsın diyip kızı başıma atıp gidecek miplanlar bu mu acaba
Sorumun cevabı bu değil yalnizyahu kiz vurs istiyosa kendi arasin bursada kadin yardim ederse iyice basina binecekler zaten kadin konunun basinda diyorki ara ara yardim ederdim oyuzden ben ilgileniyorum diye yuzbbuldular bende kalmak istiyorlar diyor. ayrica kiz daha yerlesio yerlesmeden burs nasil ayarlansin kizin yerlestigi belki degilki
sorunuzun cevabi bu eski sayfakarda soyledi kiz daha yerlesmedi oyuzden veremiyorum bilgilerini dedi .kizin bekledigi suan yurt degil yerlestirme sonuclari sanirimSorumun cevabı bu değil yalniz
merakinizi gideriyorum bide begenmiyorsunuz .sorunuzun cevabi bu eski sayfakarda soyledi kiz daha yerlesmedi oyuzden veremiyorum bilgilerini dedi .kizin bekledigi suan yurt degil yerlestirme sonuclari sanirim
Bunu bana mı dediniz? Beğendim attım ben şahsenmerakinizi gideriyorum bide begenmiyorsunuz .
Sassy nin yardımlarını biliyoruz ona tepkim yoktu benim.bir kaç üye srn bakmazsan biz bakarız biz para yollarız yazınca olaylar patladıSassy bu yüzden mi iptal etti üyeliğini? Üzülmesin ya burası için kendi güzel tatlı canını sıkmaya değer mi? Kıyamam ya.
Shdjfjdjdj harika ya sinsi kuzen burayı bile karıştırdı streste kalırsa eve düşen yıldırım gibi bişey olcak belliSassy nin yardımlarını biliyoruz ona tepkim yoktu benim.bir kaç üye srn bakmazsan biz bakarız biz para yollarız yazınca olaylar patladı
evet size dedim cevap bu degil denilince sinirlendimBunu bana mı dediniz? Beğendim attım ben şahsenneyse teşekkürler
Bir birbirimize düşmemiz eksikti bu konudaev evet size dedim cevap bu degil denilince sinirlendim
Kızın yerleşme ekraninda konu sahibinin adresi cikacak artikYerleştirmeler açıklandı herhalde ?
Ben kızın da ilk fırsatta vınnlayacağını düşünüyorum hala bütüüün iyi niyetimle.Kızın yerleşme ekraninda konu sahibinin adresi cikacak artik
Tam burslu olarak kuzen evine yerlestirilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?