Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

O değil de bir üye kıza burs bulmayı teklif etmişti noldu konu sahibi özelden kızın bilgilerini ulaştırdı mi acaba

O değil de bir üye kıza burs bulmayı teklif etmişti noldu konu sahibi özelden kızın bilgilerini ulaştırdı mi acaba
yahu kiz vurs istiyosa kendi arasin bursada kadin yardim ederse iyice basina binecekler zaten kadin konunun basinda diyorki ara ara yardim ederdim oyuzden ben ilgileniyorum diye yuzbbuldular bende kalmak istiyorlar diyor. ayrica kiz daha yerlesio yerlesmeden burs nasil ayarlansin kizin yerlestigi belki degilki

Bacim sen bizi cildirtmak mi istiyorsun. Esin yanindaysa niye konusamiyorsun? Bu kiz surpriz yumurtadan cikip eve gelince esin yaninda olmayacak mi? Insan esinden niye bu kadar cekinir ki? Es demek her seyi konusabilmek degil mi? esinden cekiniyorsun, kuzenden cekiniyorsun, konu acip yazmaya cekiniyorsun. la havle...

Senin semt neresi?
Kayıt hangi üniversite? Okul nerde yani?
Kadın ağzını aramış. Kayıt için geldiklerinde tabi kalsınlar. Öksüz kızçocugu. İyi de bölüm kazanmış olursa o bölüm. Ama o zaman tavrını belli et. Kıza da üzüldüm. Yavru sahipsiz, kalmış

Sorumun cevabı bu değil yalniz

Siz konu sahibinin yerleşmeler açıklanınınca gelip cevap yazacağına hala inanıyor musunuz

Sassy bu yüzden mi iptal etti üyeliğini? Üzülmesin ya burası için kendi güzel tatlı canını sıkmaya değer mi? Kıyamam ya.
Sassy nin yardımlarını biliyoruz ona tepkim yoktu benim.bir kaç üye srn bakmazsan biz bakarız biz para yollarız yazınca olaylar patladı

Sassy nin yardımlarını biliyoruz ona tepkim yoktu benim.bir kaç üye srn bakmazsan biz bakarız biz para yollarız yazınca olaylar patladı
Shdjfjdjdj harika ya sinsi kuzen burayı bile karıştırdı streste kalırsa eve düşen yıldırım gibi bişey olcak belli

Kızın yerleşme ekraninda konu sahibinin adresi cikacak artik
Tam burslu olarak kuzen evine yerlestirilecek.
Ben kızın da ilk fırsatta vınnlayacağını düşünüyorum hala bütüüün iyi niyetimle. Ben olsam vınlarım yani. Akraba evinde üniversite hayatı mı olur ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…