- 22 Kasım 2010
- 11.362
- 20.400
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.241
Gerçekten cevap bu değildi amaev evet size dedim cevap bu degil denilince sinirlendim
Sassy nin yardımlarını biliyoruz ona tepkim yoktu benim.bir kaç üye srn bakmazsan biz bakarız biz para yollarız yazınca olaylar patladı
Ahahah bende onu bekliyorum :))Konu sahibi geldi Bakalim cevap verecek mi?
Neyse en azindan anneniz size gelemeyecegini soylemis bnce bu konuyu açmazlar acmamalilar yaniKızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Valla bence de açmamaları lazım ama bi kaç güne yurt bakmak için gelicez diyip kızı bana bırakıp kaçar mı anası diyorumNeyse en azindan anneniz size gelemeyecegini soylemis bnce bu konuyu açmazlar acmamalilar yani
Bence siz kızı hiç arayip sormayin bile. Böyle insanlara merhaba dersin borçlu çıkarsınKızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Valla şu an arayıp sormaktan korkuyorum. Sokakta kaldım diye ağlayacak. Yurt çıkmayacağı 1 aydır belliydi yani. Herkes söylemiş yurtlar dolu diye. Bile bile lades diyip şimdi ağlayıp yer yokmuş demek de bir garip. İşte dedim ya hiç sonunu düşünmeden hareket ettiler. Umarım bir mucize olur da yurt bulur. Yoksa kim evine uzun dönemli kabul eder ki. Herkesin bi düzeni ailesi var yani. O gel diyen kadının bile kocası istemedi belki. Elaleme güvenip de yola çıkılmaz.Bence siz kızı hiç arayip sormayin bile. Böyle insanlara merhaba dersin borçlu çıkarsın
Bizim bi tanıdık Geçen sene 4 ay beklediler 2. Dönemde düzen kurup eve çıkanlar oluyomuş ancak o şekilde girebildi yurda 4 ay boyunca kızı bi akrabalarında kalmıştı istanbul olayı öyle bilerek yola çıkmak lazımValla bence de açmamaları lazım ama bi kaç güne yurt bakmak için gelicez diyip kızı bana bırakıp kaçar mı anası diyorumo zaman mecbur burda bırakamazsın demem lazım. Eşime atmayı planlıyorum. Konuştum uzun süreli kabul etmiyor şeklinde...
Aslında kıza yurt bulabilsek çok iyi olacak ama şu an istanbulda imkansız gibi...
Anneniz sizden atak cikmisKızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
kalıcı kalma ihtimali kalktı da bu sefer yurt çıkana kadar kalma ihtimali var, ki bu sene duyduğum en sıkıntı sene yurtlar bakımından, süreç 1 seneye kadar uzayacak belki de. ben olsam aramam sormam. her şeye bahane bulurum kayınvalidemle yaşıyoruz vs diyerek. gelip gitmezse bi de… o kadar yüzsüzlük yapmazlar heralde bilemedim sizce yapıları müsait mi?Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Malesef müsait.kalıcı kalma ihtimali kalktı da bu sefer yurt çıkana kadar kalma ihtimali var, ki bu sene duyduğum en sıkıntı sene yurtlar bakımından, süreç 1 seneye kadar uzayacak belki de. ben olsam aramam sormam. her şeye bahane bulurum kayınvalidemle yaşıyoruz vs diyerek. gelip gitmezse bi de… o kadar yüzsüzlük yapmazlar heralde bilemedim sizce yapıları müsait mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?