Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Ayy valla annenizin agzina saglik iyi demis catir cutur. Biri bana boyle dese o secenegi aninda silerim hem utanirim hem kizarim. Ama sizinkiler de böyle olmayacagi belli.

Kyk tiklim tiklim dolu. Durumu ortalama olan insanlar bile akin akim kyk'ya gitti cunku bu donemde birkac arkadasla bile ev tutup o evi dondurmek cok zor. Kyk yedek sirasi fazladir diger yurtlar dolu ve dediginiz gibi sosyal medyada haberlerde 1 aydir bu konu konusuluyor. Bu kiz acikta kaldi. Sizi zorlayacaklardir. Bir kabul ederseniz bir daha kurtulamazsiniz. Aramayin bemce de annenoz zaten guzel konusmus.

Böyle olacağı belliydi zaten, şimdi emrivaki ve duygu sömürüsü ile size kitlemeye çalışacak annesi kızını. Hiç oralı olmayın, insan bunları düşünmez mi baştan?

Evet bunlar çaresizlikten beni zorlayacaklar. Aynı şeyi düşünüyorum.

Sıkı tutunun duygu sömürüsü is loading..

En sevmedigim insan tipi dir. Elinde seçenek varken başkasına yük olarak yaşamayı tercih eden insan. Hic aramayin ararsa da açmayın bence.

İşte zaten bu yardım tekliflerine ben dahil inanmayan üyeler yüzünden kaos çıktı. Şu sitede maddiyatı iyi üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kalanlarımız anca kendimize yetiyoruzzz. Verrr adınııı ver iban nını ları yemedik yemeyizzz

Sorumsuz ne diye diretiyor İstanbul İstanbul diye? Bunlar size yıkılacak valla ben diyeyim. Acındırmalar başlayacak. Dik durun, net olun. Ya of bilemedim, bakariz, ayarlariz gibi ucu açik ve umut verici sozler soylemeyin.

Sorumsuz ne diye diretiyor İstanbul İstanbul diye? Bunlar size yıkılacak valla ben diyeyim. Acındırmalar başlayacak. Dik durun, net olun. Ya of bilemedim, bakariz, ayarlariz gibi ucu açik ve umut verici sozler soylemeyin.
Konu sahibini sen sanıyorum ara ara. Çabana hayranımmm devam

Sabahtan beri bütün yurtları aradım mı? Hahahahahahaqh

Valla bunun icin salavat zinciri olustursak yine bulamaz, bu zincir anca sizin cevap vermenize yetti.

Hale bak şaka gibi, sokakta mı kalcam ne demek her şeyi basından düsünecekti.

Son düzenleme:

Malesef müsait.
Açmayın bence telefonu ben evde değilim şehir dışındayım vs diyin bu ne rahatlık anlamadım ben tercihler belli olmadan daha kalacağım yeri vs her şeyi araştırıp ayarlamıştım, İstanbul’a gidecek hiç mi düşünmemiş? Ayrıca bu okul bölüm grupları oluyor genelde (sosyal medyada vs) oradan kendi bölümünden kızlarla iletişime geçip eşyalı bir daire tutabilirler. En son ihtimal bu ne kadar güvenilir olur bilemem. Yurtlar için deBu adreste ilanlar var oraları arayıp sorabilirsiniz.

Eskaza üniversite kazandi, kendi bile saşti muhtemelen, zaten cabayla bi yeri kazansaydi coktan tirmalamaya baslardi. Emeksiz gelene bu kadar sahip cikiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…