- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.261
Ayy valla annenizin agzina saglik iyi demis catir cutur. Biri bana boyle dese o secenegi aninda silerim hem utanirim hem kizarim. Ama sizinkiler de böyle olmayacagi belli.Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Böyle olacağı belliydi zaten, şimdi emrivaki ve duygu sömürüsü ile size kitlemeye çalışacak annesi kızını. Hiç oralı olmayın, insan bunları düşünmez mi baştan?Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Evet bunlar çaresizlikten beni zorlayacaklar. Aynı şeyi düşünüyorum.Ayy valla annenizin agzina saglik iyi demis catir cutur. Biri bana boyle dese o secenegi aninda silerim hem utanirim hem kizarim. Ama sizinkiler de böyle olmayacagi belli.
Kyk tiklim tiklim dolu. Durumu ortalama olan insanlar bile akin akim kyk'ya gitti cunku bu donemde birkac arkadasla bile ev tutup o evi dondurmek cok zor. Kyk yedek sirasi fazladir diger yurtlar dolu ve dediginiz gibi sosyal medyada haberlerde 1 aydir bu konu konusuluyor. Bu kiz acikta kaldi. Sizi zorlayacaklardir. Bir kabul ederseniz bir daha kurtulamazsiniz. Aramayin bemce de annenoz zaten guzel konusmus.
Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
size aramayın demeyi geçtim, arasa bile duymayın o zaman… ya da size hiç gelemeyeceği bi bahane bulun. bu konuda kesin ne yapacağınıza karar verip onu uygulayın artık, yoksa hem siz hem de forumca stresten hasta olacağızMalesef müsait.
En sevmedigim insan tipi dir. Elinde seçenek varken başkasına yük olarak yaşamayı tercih eden insan. Hic aramayin ararsa da açmayın bence.Valla şu an arayıp sormaktan korkuyorum. Sokakta kaldım diye ağlayacak. Yurt çıkmayacağı 1 aydır belliydi yani. Herkes söylemiş yurtlar dolu diye. Bile bile lades diyip şimdi ağlayıp yer yokmuş demek de bir garip. İşte dedim ya hiç sonunu düşünmeden hareket ettiler. Umarım bir mucize olur da yurt bulur. Yoksa kim evine uzun dönemli kabul eder ki. Herkesin bi düzeni ailesi var yani. O gel diyen kadının bile kocası istemedi belki. Elaleme güvenip de yola çıkılmaz.
İşte zaten bu yardım tekliflerine ben dahil inanmayan üyeler yüzünden kaos çıktı. Şu sitede maddiyatı iyi üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kalanlarımız anca kendimize yetiyoruzzz. Verrr adınııı ver iban nını ları yemedik yemeyizzzHepsini okumayamadim biyerden sonra takip edemedim başlarda kaldim sondan okudum simdi ama fazla dram oluşturulmuş galiba.
Konu sahibi özel bilgi vermek zorunda mi yani? Ölüm kalım meselesi degil ki bu. Vermiyorum diyip geçseydi kime ne, bilmiyorum konu sahibi ne yapti tabi.
Sanki İstanbulda kalacak yer bulamayan tek ogrenci bu kiz.
Bir ogrenci icin bile buradan 526252 tane evine alacak insan cikiyorsa kimsenin acikta kalmamasi lazimdi.
Konu sahibi 1 ay önce evlenmis. Istanbula tasinmis. Kendi duzenlerini henuz kuramamislar. Kv sinin bos evinde kaliyorlarmis, tasinacaklarmis.
Konu sahibinin kuzenin bir kizi varmis. Babasi terkedip gitmiş. Yokmus yani. Durumlari da kotuymus. Universite sinavina girmis, yerleşememiş. Ek tercih yapmis bir ozel okula %100 burs ile, -konu sahibinin deyimiyle kötü bir puan ile- ingiliz dili ve edebiyati bölümünü yazmis. Yüksek ihtimalle kazanacakmis.
Kiza yurt cikmamis. Konu sahibiyle ortak tanıdıklarının yanında, "yurt cikmazsa streshanimin evinde kalir" diyormus annesi. Konu sahibinden izin almamislar, bunlar yeni evli dememisler. Kendi kendilerine plan yapmislar. Kiz bir ara "istanbulu tercih ettim kazaninca sendeyim" gibi bir mesaj yazmis konu sahibine. O kadar büyük yüzsüzlük yani.
Ortak tanidik, konu sahibini aramış. Boyle boyle planlari var haberin olsun ama benden duymamis ol diye uyarmis.
Konu sahibi de biraz pasif. Hala hayir olmaz demiyor.
Acik kapi birakiyor. Kiz mesaj atmis yurt cikmazsa ne yapacağımı bilemiyorum gibi. Konu sahibi de bakariz ayarlariz gibi bir sey yazmis.
Oyle yüzsüzler ki konu sahibinin evinden kizin okulunun arasina google haritalardan bakmislar 58 dakikaymiş, aa yakinmis falan demisler.
Maddi durumlari kötüymüş. Maddi olarak da benim uzerime kalabilir diyor. Basarili biri olmadigi icin okul bursunu kaybedebilir diyor.
Kiz evde hicbir iş de yapmazmis. Cok titizim der, bulasiktan igrenir dokunmazmis. Hem kel hem fodul yani.
O insanlar su an sadece konu sahibine guveniyorlar. Herhangi bir b planlari yok. Ev tutma imkanlari yok, kümes gibi evlere 2000 3000 lira kira istiyorlar. Ozel yurtlar doldu. Kiz azot gibi acikta kalmis durumda.
Konu sahibi de bunlar bana "sana geliyoruz demeden gelmeyin" diyemem diyor.
Yumurta kapiya dayanacak ancak oyle hayir diyecek. 80 sayfada genel olarak hayir demesi uzerine konustuk.
Kizin sorumsuzlugundan,
neye guvenip İstanbul yazdığından,
yasadigi sehirde devlet okullarinda burs kesilme derdi olmadan ve maddi olarak daha rahat okuyacagindan,
annesinin 1 aylik damada nasil güvendiğinden,
izin alsa, gecici sureyle dese yardim edilebileceginden bahsedildi.
Anneyle gelsinler, gecici sure sizde kalsinlar, is bulur duzen kurarlar diye oneriler geldi. Annede oyle dusunceler de yok.
Birkaç uye eve alinmasi gerektiğini yazdi.
Birkaç uye bilgilerini istedi burs bulmak icin.
Bir üye "siz 7 24 sevişeceksiniz diye gencecik kiz ortada mi kalsin" dedi.
Buraya konu acti, 90 sayfa konustuk. Kah güldük, kah sinirlendik, bir arkadas az kalsın doğuruyordubenim gozlerim gormemeye basladi, baska bir uye sivilce çıkartmış, birkaç kişi de ban yedi.
isin özü biz çatladık. Konu sahibi de cikip dedi ki "yerlestirme sonuclarini bekleyecegim. Beklemeden bir sey diyip küsmelerini istemem. "
Madem bekleyecektin canikom, neden konu açtin da gerildik bu kadar?
Sorumsuz ne diye diretiyor İstanbul İstanbul diye? Bunlar size yıkılacak valla ben diyeyim. Acındırmalar başlayacak. Dik durun, net olun. Ya of bilemedim, bakariz, ayarlariz gibi ucu açik ve umut verici sozler soylemeyin.Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Konu sahibini sen sanıyorum ara ara. Çabana hayranımmm devamSorumsuz ne diye diretiyor İstanbul İstanbul diye? Bunlar size yıkılacak valla ben diyeyim. Acındırmalar başlayacak. Dik durun, net olun. Ya of bilemedim, bakariz, ayarlariz gibi ucu açik ve umut verici sozler soylemeyin.
Boşa akıl verirken çürüdümKonu sahibini sen sanıyorum ara ara. Çabana hayranımmm devam
Yok boşa değil konu sahibini kurtaracağız bu sorundan allahın izniyleBoşa akıl verirken çürüdüm
Sabahtan beri bütün yurtları aradım mı? HahahahahahaqhKızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Kızlar geldim hazır olun gelişmeleri anlatıyorum. Kız ek yerleştirmeyle üniversiteye girmiş. Sevinçle annemi aramış kızın anneannesi(benim teyzem olur). Haber vermiş kazandı diye. Annem de önce hayırlı olsun demiş ve konuya girmiş. Demiş streshanıma kesinlikle kalmaya gidemez o daha yeni evli, damada ayıp olur sakın öyle bir şey düşünmeyin demiş. Teklif bile etmeyin demiş. Teyzem de demiş ki yok zaten biz yurt bakıyoruz kesinlikle yurtta kalacak demiş. Öyle bir sey düşünmüyoruz demiş. En kötü teyzemin arkadaşı varmış o demiş gelsin bende kalsın diye. Annem de haber verdi içini rahat tut diye. Bana da kimse bir şey demedi. Sonra akşam benim başka kuzen, kazanan kızı aramış, durumları öğrenmek için. Kız demiş ki sabahtan beri bütün yurtları aradım. Hepsi dolu. Yer kalmamış hiç demiş. ( 1 aydır haberler bağırıyor sanki bilmiyorlardı. Bilerek yazdılar aslında). Neyse işte bu gelsin bende kalsın diyen kadını aramışlar. Anında yan çizmiş kadın olay kesinleşince. Ben çok hastayım kendime bakamıyorum çocuğa hiç bakamam bana gelmesin demiş. Kız şimdi ben napıcam sokakta mı kalıcam diyormuş...
Açmayın bence telefonu ben evde değilim şehir dışındayım vs diyin bu ne rahatlık anlamadım ben tercihler belli olmadan daha kalacağım yeri vs her şeyi araştırıp ayarlamıştım, İstanbul’a gidecek hiç mi düşünmemiş? Ayrıca bu okul bölüm grupları oluyor genelde (sosyal medyada vs) oradan kendi bölümünden kızlarla iletişime geçip eşyalı bir daire tutabilirler. En son ihtimal bu ne kadar güvenilir olur bilemem. Yurtlar için deBu adreste ilanlar var oraları arayıp sorabilirsiniz.Malesef müsait.
Eskaza üniversite kazandi, kendi bile saşti muhtemelen, zaten cabayla bi yeri kazansaydi coktan tirmalamaya baslardi. Emeksiz gelene bu kadar sahip cikiliyo.Sabahtan beri bütün yurtları aradım mı? Hahahahahahaqh
Valla bunun icin salavat zinciri olustursak yine bulamaz, bu zincir anca sizin cevap vermenize yaradı.
Hale bak şaka gibi, sokakta mı kalcam ne demek her şeyi basından düsünecekti.
Umut fakirin ekmeğidir be ceycey.Yok boşa değil konu sahibini kurtaracağız bu sorundan allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?