Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Stres hanim arazi oldugu icin bu konudaki en yetkili kişi benim. Bana sorman kadar dogal hicbir sey yok. ek yerlestirmeler geç basliyor okula. Bizim bolume ek yerlestirme ile gelen biri vardi. Herhalde 3 hafta sonra gelmisti.
Kız henüz İstanbul’a gelmedi yani bence hepimiz bulunduğumuz yerlerden İstanbul’a gidelim, kızı otogarda karşılayıp biz de püskürtelim

Kıza bir akraba demiş ev arkadaşı arayan ilanlara bak. Ben tanımadan aynı eve çıkamam kimseyle demiş. Sanki tanımaya zamanı var da... Hem sokakta mı kalcam diyip hem de olabilecek şeylere hayır deme modunda.
Maksadı hala sende kalmak o yüzden yokuş yapıyor yuh ya

Kıza bir akraba demiş ev arkadaşı arayan ilanlara bak. Ben tanımadan aynı eve çıkamam kimseyle demiş. Sanki tanımaya zamanı var da... Hem sokakta mı kalcam diyip hem de olabilecek şeylere hayır deme modunda.
Senin kocani cok mu iyi tanıyormuş? kocanla ve seninle ayni eve cikmakta bir sakınca görmüyor ama ev arkadasi olursa sakincali, aynen.

Aynen ben de düşünüyorum çünkü herkes kendi penceresinden anlatıyor ve kendi yorumladığı şekilde anlatıyor ama yorumları doğru olmayabiliyor. Belki Bir gün hakkımızda acılan konu görürüz o zaman anlarız bakalım nasıl oluyormuş ahahhss

Özel yurda gitsin ne saçma ya Allah Allah ay kabul etme lütfen ben geriliyorum burda

Ben görürsem hanımefendi çizgimden kayar saç baş yolarım vallakdkfkfkf

18inde başlıyormuş dersleri. Annesi istanbula gidip yurt arastircam diyormus. Her yeri delik deşik edip bakacakmis. Muhtemelen yurt araştırırken de bende kalmak isteyecek. Bilmiyorum gezilerek yurt zor bulunur. Istanbulda boş yurt yok bunu anlamaları lazım artık. Kız nerde kalacak bu durumda hiçbir fikrim yok.

Kız henüz İstanbul’a gelmedi yani bence hepimiz bulunduğumuz yerlerden İstanbul’a gidelim, kızı otogarda karşılayıp biz de püskürtelim
Ben gelirim. Saçını elime sarıp salladımdımı Pendik hızlı trene uçar. The end

Şekerim sen son mücahide falan değilsen bırak şu iyilik meleği pozlarını ya. Kaynanan görümcen yok mu senin? Şu teyze arayınca kusura bakmayın bu hafta kaynanamlar bize misafir ev yerleşmesine yardım ediyorlar. Ben de cok doluyum telafi ederiz de geç. Karıya vahiy mi inecek kaynananın gelmediğine dair. Bak karı dedim ne kadar sinirlendiysem

Ben o ailenin yerinde olsam sizin yuzunuze bile bakmam. Bu zamana kadar o gun gelsin bakariz diyen siz degil miydiniz? Bakariz demek elimden geldigince yardimci olurum demektir. istememek en dogal hakkinizdi, ben olsam bende istemem ama net olmamak ve acik kapi birakip insanlara umut vermek en dogal hakkiniz degildi.

Ben gelirim. Saçını elime sarıp salladımdımı Pendik hızlı trene uçar. The end
Sen o zaman püskürtücü başı olursun biz de hazır asker
Yalnız S streshanim bu dönem çocuk düşünüyor olsa stresten hamile bile kalamazsın - dedi stresten hamile kalamayan biri

Bu kız İstanbul gibi bi yeri yazıyorsa bazı şeyleri göze almıs demektir. Demek ki durumlar o kadar kötü degilmis annesi bile surda bizim düşündüklerimizi düsünemez ve didik didik yurt arayacam diyorsa eve cıkacak gücü var ama tanımadan yapamam diyorsa cidden durumu var demektir. Durumu olmayan insan cabaya bile giremez.

Ben istanbulda özel okudum kampüsüm teyzemin ayagının dibindeydi. Anlayın diye yazıyorum teyzem bana cok düskün kuzenlerim evli, ev villa. Gel diğer katlarda sen kal demesine rağmen kalmadım gittim teyzeme uzak rezidans tuttum. Ki yalnızlıktan korkan biriyim korkmamak için teeeeee bilmem 20 kattan daireye girdim. Mikaille komşuluk yaptık korkmadım fazla. İnsanlar nasıl bu kadar rahat anlamıyorum ben.

Benim arabayla okula gidip gelmek isteyen çocukları ve annelerini kocam kızıyor diye püskürttüm. Virüsü geççç bir de şoför nebahattt filmi gibi 8 ay hizmet vereceğim cıksss. Pandemi de akıllandım çok şükür. Konu sahibiiii hayır de kuzummm kıymet bilmiyorlarrr 2 ay misafir et bir gün etme senden kötüsü olmazzzz. Abla sözü dinle

Ben kocamı o kadar çok kullanıyorum ki. Mesela arkadaslarım misafir olarak gelmek istiyor, kocam kabul etmiyor pandemiden dolayı diyorum. Kocamın haberi var mı-yok. Kocamın hiç bişeyden haberi yok bana neler nelere izin vermiyor bir bilse

Konu sahibi kendisinde 1 hafta kalacaklarini bilse alir evine yardim da eder ama bunlar o eve girerse bir daha çıkmaz. Bu enerjiyi buradaki çogu kisi aldi. Konu sahibi de yurt olmadığını daha önce kiza yardim ettigini başına kalacağını biliyor. Bakariz demese iyiydi ama herkes net sekilde hayir diyemiyor. Böyle bir seyin kabul edilemez oldugunu da akrabasi nasil bilmeden israr ediyor? Annesi zaten net olmus bunun ustune zorlamamasi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…