Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Ben devlet üniversitesindeyim fakat İstanbul'da o kadar çok üniversite açıldı ki ben artık işin içinde olmama rağmen takip edemiyorum. Kız hangi üniversitede bilmiyorum da eğer yazdığım standartlarda bir yerde okuyacaksa kendi memleketinde okusun daha iyi.

Ne işi var kızin sizin evde. Benimde kızım var düşünüyorum da yani mümkün değil. Sonuçta kocanız evde kocanizi tanımıyorlar, tanisalar bile neler duyuyoruz. Kızın anneside bir garip hadi kız cahil ergen. Ancak kalacak yer bulmasına yardım edebilirdim böyle durumda, 4 yıl öğrenci bakmak evde çok ütopik. Ki kardeş değil anne değil baba değil ne alaka yani.

Bir ara bilmem kimi amerikaya yüksek lisansa gönderiyoruz gibi kampanyalar vardı ya. En ufak “başarı”da herkes seferber olsun diye bekliyorlar. Sanki tek onların hayali var, geri kalanın en büyük isteği ot gibi yaşamak.

130 sayfa olmuş son durum ne yurda yerleşti mi kız, gelecekler mi konu sahibine

Bunun için yeterli kaynak yok ki. Nereye kadar, kime kadar seferber olunacak ki? Bir yerde de insan kendi şansını kendi yaratmalı.

Beni etiketleyince, kendimi stres'in asistanı/sekreteri gibi hissettim

Efendim sorunuzun cevabina gelecek olursam, bu anne kizin yurt bulmak gibi bir derdi oldugunu dusunmemekteyim.

Kıza bir akraba demiş ev arkadaşı arayan ilanlara bak. Ben tanımadan aynı eve çıkamam kimseyle demiş. Sanki tanımaya zamanı var da... Hem sokakta mı kalcam diyip hem de olabilecek şeylere hayır deme modunda.

Sitres hanim halen bu konu netleşmedi ara sor abla hangi yurtta kalacak evmi tutakcaksınız falan diye. Hayir sende kalacaz derse sende hayir dersin illa bahane sunacam dersen kayinvalidem kayinpederim oturcam bir süre malum ekonomi de.

Kıza bir akraba demiş ev arkadaşı arayan ilanlara bak. Ben tanımadan aynı eve çıkamam kimseyle demiş. Sanki tanımaya zamanı var da... Hem sokakta mı kalcam diyip hem de olabilecek şeylere hayır deme modunda.
Valla şu kızı değil gaydirigubbak ünisi, oxford kazansa yine evime almazdım. Kıza bak. Aşırı kıl oldum minik şeytan

Ben biri hakkında konu açsam 150 sayfa konusuruz, o biri benim hakkımda açsa (çarpıtır) 200 sayfa konusursunuz… gözlerim arıyo bazen kendi konumu yalan değil
Bence konu acanlarin veya konu içinde kendisini anlatanların %90i çarpıtıyor zaten. Yoksa buraya konu açanların nerdeyse %98i haklı olamaz. Yok öyle dünya.

Bence konu acanlarin veya konu içinde kendisini anlatanların %90i çarpıtıyor zaten. Yoksa buraya konu açanların nerdeyse %98i haklı olamaz. Yok öyle dünya.
Ben bazı konularda karşı tarafı da düşünüyorum açıkçası. Çünkü hakkımda konu açılırsa gerçekten %100 taşlanırım. Ama masumum sjdjdjd karşı taraf kötü ve kötü görüp düşünüyor.

Şimdi şöyleki istanbul kocaman bi yer okul nerde sizin ev nerde ?? Arayıp annesini tebrik edip aaaaa bizim ev bi uçta okul bi uçta ne yapacaksınız derdim heralde..cidden istanbulda ulaşım sıkıntı okula yakın olmalı ev ya da kalacak yer .maddi acıdan sıkıntı var ise devlet yurt verir çıkar bence yurt ..Hakkınızda hayırlısı olsun ...

Gidecek misafir öğrenci olarak kalacak yurtlarda yapacak bişey yok, ben de bu okurken bir başkasının evine yerleşme fikrinden nefret ediyorum. Herşeyi geçtim çok ciddi bir sorumluluk ve ben almak istemezdim

Konu sahibinin annesi geri püskürtmüş. Sakin onda kalmayi dusunmeyin diye. Henuz ne durumdalar bilmiyoruz.
Ya bu ne güzel bir özet pamuk musun nesin kuzum okullar açılmadı mı henüz, kız şu an nerede
Sana soruyorum ama kızma haaaa bilen herkes cevap verebilir ahsjsnnsks

Ya bu ne güzel bir özet pamuk musun nesin kuzum okullar açılmadı mı henüz, kız şu an nerede
Sana soruyorum ama kızma haaaa bilen herkes cevap verebilir ahsjsnnsks
Stres hanim arazi oldugu icin bu konudaki en yetkili kişi benim.
Bana sorman kadar dogal hicbir sey yok. ek yerlestirmeler geç basliyor okula. Bizim bolume ek yerlestirme ile gelen biri vardi. Herhalde 3 hafta sonra gelmisti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…