Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Stres hanim esinin yaninda bile konusamadi ya. Hayir denecek annesi diyor, yaninda es varken konusamiyor. Yahu ev benim, es benim, hayat benim, keyif benim kabul edemem bitti. Anlamadi mi? Cok mu israr etti? Esim istemiyor de gec o zaman. Stres hanim bekledi ki annesi cozsun. Simdi gelmis sinifi gecmis cocuk gibi annem dedi artik gelemezler herhalde diyor.
Benim annem hasta olacak, benim derdim basimdan askin olacak, ben insanlara hayir demek icin bin takla atacagim yok ya.
Insanlara bu kadar hayir diyemiyorsan, esinin yaninda bile konusmaktan cekiniyorsan o insanlara soz vermissindir simdi yan cizmek icin ugrasmissindir net.

Ben de Çankayanın az aşağısındaki üniversiteden mezunum . Çankaya da çok yakın evime İstanbulun tek artısı denizi . Onu özlüyoruz imreniyoruz
Atakulemiz anıtkabirimizz pavyonlarımız yeter bize yemisim denizi
İse en güzel yanindan bakiyorsun Visenya keske herkesin pencereleri de senin kadar çiçekli olsa
Belli etmek istememistim ama okurken benim belim bacaklar koptu bari acısını kaloriden anlayım

Hayir kiz yurtlar doluymus, ya cikmazsa diye korkuyorum falan dediginde konu sahibi sonuçlar aciklansin bakariz duruma dedi.

Acikta kalacagimdan korkuyorum diyen insana bakariz duruma demek acik kapi birakmaktir, dediginiz yurt bakmaya gelecegim olayi bundan sonra gelisen olay.

Konuyu kapatmak icin eline gecen her firsati kotu olmamak icin yuvarladi konu sahibi.

Ay konu sahibi hayir diyemedi mi daha 140 sayfa olmus verilen cevaba bakilirsa kiz size gelecek ve kalacak.. reddetmekten ziyade baya kizi guvendiriyorsun kendine

Kıza bir akraba demiş ev arkadaşı arayan ilanlara bak. Ben tanımadan aynı eve çıkamam kimseyle demiş. Sanki tanımaya zamanı var da... Hem sokakta mı kalcam diyip hem de olabilecek şeylere hayır deme modunda.
Ev arkadaşı da onu tanımıyor olacak. Herkes kötü herkes pis, bizim kız masum narin bir çiçek. Aynen.

Mikaille komşuluk yaptık korkmadım fazla. İnsanlar nasıl bu kadar rahat anlamıyorum ben.
Deli kadın seni. Neler yazmış ya. İnsan Rosa'yı da etiketleyeyim de geyik yaparız, sonra da Mune banlar falan der.
Neyse bu seferlik affettim, migrenim tuttu erken yattımdı, etiketlesen de görmezdim.
Bence o kadınla kızı ama 1 sene, ama 1 ay, ama 1 hafta olmadı 1 gün sizde kalacaklar. Öyle veya böyle kalacaklar S streshanim , Rosa dediydi dersiniz.

Yuzsuzluk vol 23254 taşıniyorum diyen kadına,biz geliyoruz denmez zaten. Stres,daha inandırıcı bir yalan söylesin diye mi bekliyor bunlar anne kız ben anlamadım ki. Valla millette basur oluştu S streshanim . Sunlara,biz taşındığımız gibi tatile çıkıyoruz deseydin,seni mudafa etmeye anneni cagirmaya gerek kalmazdi

Geçici olduğu sürece normal karsilardim ben. Yurt başvurularını takip edersiniz olur biter

Bakarız dedi diye kızın evini kyk niyetine kullanmaları mı gerekiyor? Edep denen bir şey var. Kimse bu kadar yüzsüz olmamalı. Konu sahibi kazanirsan bizde kalirsin seklinde de net konuşmuyor ama nedense onlar bu konuda beis gormuyor. Bu konuda konu sahibinin bi suçu yok.

Boyle dusunmek icin fazla iyi niyetli olmak gerek. Yurt bulmak isteyen insan bunu cok onceden araştırır. İstanbul derya deniz. Kucuk bir yerden gelip geze geze istanbulda yurt mu bulunur? Mantık işi mi bu? Hele hele 1 2 günde. Kız her seye yokus yapiyor. Yurtlari zahmet edip aramis sonradan. Hicbirinde yer yok disardami kalacagim diyor. Ev için tanımadığım kisilerle eve cikamam diyor. Ee geriye ne secenek kaliyor? Kizin plani ne sizce? Ben soyleyim konu sahibi sesini cikarmazsa ben buraya bi guzel coreklenirim diyor

konuda bende dahil herkes annesi yeni evliler gelmeyin dedi diye gelmezler diye dusunuyoruz ancak konu sahibinin annesi bunu kizin anneannesine soyluuor yani kizin annesine degil .anneanne belki mecbur yer yok diyip kendi kizina ve torununa soylemez bile cunku akrabalik iliskileri cok yakin.kuzen konu sahibinin teyzesinin kizi ve onun universiteye baslayacak kizi arasinda geciyor .

Tamamen planlarını sizin evde kalmak üzere yapmışlar İstanbul gibi bir yerde çocuk okutmak kolay mı.Bence konuyu eşinizin kabul etmemesi üzerinden yürütün ayrıca vicdan yapmayın kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz

Konu hep birbirlerinin giyabinda gerceklesiyor. Stresin olmadigi ortamda streste kalcaz diyorlar. Stresin annesi, kendi annesine, "kizina soyle benim kızımda kalamazlar" diyor. Kimse açık açık iletisim kurmuyor. Hep bir kaçak oyun. Halbuki dümdüz apaçık bir iletisim ile bu konu sorun olmaktan cikardi.

Konu sahibi direkt olarak iletisime geçip seti cekmeden bu mesele cozulmez. Ama o da hayir diyemem diye aramak istemiyor galiba. O zaman mesaj da atabilir ki en temizi bu bence. Bahane dinlemeden acitasyona girmeden kesip atmak.
S streshanim yurt yok ev kiralayip gecindirebilecek gücü yok. Ev arkadasligini istemiyor. Ha birde yurt ararken (sözde) size gelecek. Plan gayet net. Guzelce hayırlı olsun kalma işini umarim halledebilirsiniz ben en fazla iki gün misafir edebilirim beni bir alternatif olarak görmeyin eşimde uygun bulmuyor bu durumu deyip önünü kesmek lazim.

Bakarız demek tamam demek değildir
Tamam gelsin diyemeyip bakarız la geçiştirmektir. Aile anlaması gerekirdi

Zor ama ben olsam kabul ederdim idare ederdim kimsesiz bi cocuga burs vermek olarak gorurdum
Baba yok maddi anlamda cok iyi degillermis madem

Bir de yeğeniniz mi bu çocuk? Yani abinizin ya da ablanızın kızı
ablam bak sen böyle kınayıp da üstten üstten konuşuyorsun ya dilerim Allah'tan aynısı başına gelir bak tıpatıp aynısı. o zaman evini açar dört yıl boyunca seninle ve eşinle yaşamasını kabul edersen ben o güzel ellerinden öpeceğim helal olsun diye. başına gelmeden atmak, kınamak kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…