- 28 Mart 2020
- 21.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.451
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.361
Ay tövbe valla djsklsla bu sefer kizla ilgili konular gelir. Yüreğim kaldirmiyor bu kadar gerginliğiTövbe deee
Eee net olsun konu sahibi? Hadi bu konuda annesi kurtardı sonra başka konu olduğunda? Insan içinden gelmeyerek bir şeyi istemiyorsa hayır demeyi öğrenmeli... Ben konu sahibinden hem hayır demeyip hem de kizin ortada kalma olasiligindan garip biçimde haz alan bir insan izlenimi alıyorum şahsen...Konu sahibi kendisinde 1 hafta kalacaklarini bilse alir evine yardim da eder ama bunlar o eve girerse bir daha çıkmaz. Bu enerjiyi buradaki çogu kisi aldi. Konu sahibi de yurt olmadığını daha önce kiza yardim ettigini başına kalacağını biliyor. Bakariz demese iyiydi ama herkes net sekilde hayir diyemiyor. Böyle bir seyin kabul edilemez oldugunu da akrabasi nasil bilmeden israr ediyor? Annesi zaten net olmus bunun ustune zorlamamasi gerekir.
Konu sahibi kendisinde 1 hafta kalacaklarini bilse alir evine yardim da eder ama bunlar o eve girerse bir daha çıkmaz. Bu enerjiyi buradaki çogu kisi aldi. Konu sahibi de yurt olmadığını daha önce kiza yardim ettigini başına kalacağını biliyor. Bakariz demese iyiydi ama herkes net sekilde hayir diyemiyor. Böyle bir seyin kabul edilemez oldugunu da akrabasi nasil bilmeden israr ediyor? Annesi zaten net olmus bunun ustune zorlamamasi gerekir.
Ben de "bakarız" demesinin ceremesini çekecek diye düşünüyorum. Yurt oyle 1 gunde bulunmayacak. Bulana kadar streste kalacaklar. Oyle boyle kiz yerlesecek. Ve bunlarin tek sebebi net olmaması.Insanlar her seyi ister, nerede duracagini da bilemezler, bazen hadlerini de asarlar. Ne kadar kalacaklari belli olmadigi icin de insanlar kendisine sayfalarca yazdi, soyle yap, boyle yap diye herkes kendince fikrini yazdi ki konu sahibi net olsun. Stres hanim ne yapti gunler sonra lutfedip konusuna cevap yazdi ve o zaman gelsin bakariz dedi insanlara. simdi durumdan oldukca keyif almis hali akillara zarar. kendince ustundeki yuku atti. insanlardan empati ve anlayis beklerken ayni seyi biz de yapmaliyiz ki savundugumuz fikrin bir anlami olsun
Iyi de kadin kizim sende temelli kalacak demiyor ki konu sahibine hic demedi. Bunlari baskalarindan duydu. Kadinin dedigi yurt bulmak icin gelecegim. Geldigimde de sende kalayım. Ee bu da noluyor 1-2 gün kalmak. 1-2 gün kalması icin kalma demek de ayıp. Sonradan diyecek ki o kadar İstanbula geldim beni bir gün bile misafir etmedi diyecek. Misafir etse bir daha cikmayacak o evdenEee net olsun konu sahibi? Hadi bu konuda annesi kurtardı sonra başka konu olduğunda? Insan içinden gelmeyerek bir şeyi istemiyorsa hayır demeyi öğrenmeli... Ben konu sahibinden hem hayır demeyip hem de kizin ortada kalma olasiligindan garip biçimde haz alan bir insan izlenimi alıyorum şahsen...
hangi sehirden gelevek istanbula annesi gunu birlik gidip gelemez mi yurt bakmak icin . sabah gelsin aksam donsun 5 6 saatlik yolsa. ben sehir disinda okudum oyle yapmistik annemle18inde başlıyormuş dersleri. Annesi istanbula gidip yurt arastircam diyormus. Her yeri delik deşik edip bakacakmis. Muhtemelen yurt araştırırken de bende kalmak isteyecek. Bilmiyorum gezilerek yurt zor bulunur. Istanbulda boş yurt yok bunu anlamaları lazım artık. Kız nerde kalacak bu durumda hiçbir fikrim yok.
Bir iki güne yurt bulunmaz ki. Aylık 3000 falan verecek gücü varsa bulunabilir sadece. Ben bu sene sonuna dek kalmak isteyeceğini düşünüyorumIyi de kadin kizim sende temelli kalacak demiyor ki konu sahibine hic demedi. Bunlari baskalarindan duydu. Kadinin dedigi yurt bulmak icin gelecegim. Geldigimde de sende kalayım. Ee bu da noluyor 1-2 gün kalmak. 1-2 gün kalması icin kalma demek de ayıp. Sonradan diyecek ki o kadar İstanbula geldim beni bir gün bile misafir etmedi diyecek. Misafir etse bir daha cikmayacak o evden
Bilmiyorum iki ucu...
Ben de "bakarız" demesinin ceremesini çekecek diye düşünüyorum. Yurt oyle 1 gunde bulunmayacak. Bulana kadar streste kalacaklar. Oyle boyle kiz yerlesecek. Ve bunlarin tek sebebi net olmaması.
Koskoca istanbul. 1 mahalleyi anca 12 saatte gezer. 2 inci mahalleyide bi’ 12 saatte daha bitirir 2 güne 2 mahalle yeter artar bile.Bir iki güne yurt bulunmaz ki. Aylık 3000 falan verecek gücü varsa bulunabilir sadece. Ben bu sene sonuna dek kalmak isteyeceğini düşünüyorum
Ben Ankara da yaşıyorum İstanbul o kadar büyük ve karışık geliyor ki. Gelip gezmeye üşeniyorum mesafelerden uzun yollardan trafiktenKoskoca istanbul. 1 mahalleyi anca 12 saatte gezer. 2 inci mahalleyide bi’ 12 saatte daha bitirir 2 güne 2 mahalle yeter artar bile.
Onlarin aramasini bile beklemeden, ne yaptin aciklandi mi diye arayacakti.Bu saatten sonra da kimseye aglamasin o zaman bir zahmet. Gunlerdir kendi evimize geleceklermis gibi hepimiz konuyu sahiplendik, yazdik ettik. Srets hanim hic orali bile olmadi. Cici gorunme sevdasini bir kenara birakacak o zaman. Hala annem soyledi ben kotu olmadim diye seviniyor. Boyle iyi olacaksan hic olma ya. Ya gorundugun gibi ol, ya da oldugun gibi gorun. Renkten renge giren insanlar hic hazetmedigim tipler.
Yani başkasından duyulan her şey doğru mu?? Ona kalırsa kız demiş senin yanına geliyorum diye orda diyebilir yaa aynı şehirde yaşayacağız demek diye konu sahibi. Konu o onu dedi, o bunu dedi şeklinde ilerliyor zaten. Konu sahibi ne dedi hiç belli değil. Ben duydum o,, böyle demiş diyor diyor sadece. Hâlâ diyorum garip bir haz duyuyor, kız gelse ve sokakta kalsa mutlu olacak sanki...Iyi de kadin kizim sende temelli kalacak demiyor ki konu sahibine hic demedi. Bunlari baskalarindan duydu. Kadinin dedigi yurt bulmak icin gelecegim. Geldigimde de sende kalayım. Ee bu da noluyor 1-2 gün kalmak. 1-2 gün kalması icin kalma demek de ayıp. Sonradan diyecek ki o kadar İstanbula geldim beni bir gün bile misafir etmedi diyecek. Misafir etse bir daha cikmayacak o evden
Eve gelecekler aradik taradik yurt bulamadik hazir sizdeyiz şu an kiz okula baslasin arkadas bulana kadar sizde kalsin ya da yurtlar cok dolu boşalana kadar sizde kalsın olacak
Bilmiyorum iki ucu...
Ankaramın gözünü seviiiimmBen Ankara da yaşıyorum İstanbul o kadar büyük ve karışık geliyor ki. Gelip gezmeye üşeniyorum mesafelerden uzun yollardan trafikten
Ben Ankara da yaşıyorum İstanbul o kadar büyük ve karışık geliyor ki. Gelip gezmeye üşeniyorum mesafelerden uzun yollardan trafikten
Bana bir kere istanbulu gezdiriyorlardi. Bir yere de ugrayalim dediler. Uzak mi dedim. Yok ya 2 durak yürüyeceğiz sadece dediler. Kaç km yürüdük bilmiyorumKoskoca istanbul. 1 mahalleyi anca 12 saatte gezer. 2 inci mahalleyide bi’ 12 saatte daha bitirir 2 güne 2 mahalle yeter artar bile.
Tam bir öğrenci şehri. Hem iyi üniversiteler var hem de İstanbul a göre hayat maddi manevi kolay. Eskişehir se hepsinden güzelll .Ankaramın gözünü seviiiimm
İnan aklım olsaydı Ankara’da okurdum. Ki Çankaya’yı kazanmıştım. Babamda İstanbul’da büyüdügüm icin zorlanmazsın diyerek İstanbul’a git dedi. Ama akıl yok iste. Ankaradan aldıgım tadı hicbir sehir vermedi bana. İstanbul şımarık bir kent, Ankara ise terbiyesini takınmış bürokratik bi’ kent. Simdi ailemin yanındayım 2 saatlik mesafede olsam da solugu Ankara’da alıyorum.Tam bir öğrenci şehri. Hem iyi üniversiteler var hem de İstanbul a göre hayat maddi manevi kolay. Eskişehir se hepsinden güzelll .
Kalori sayası var mıydı dlsösöösösödşdşdş allah bilir kac cal yaktınBana bir kere istanbulu gezdiriyorlardi. Bir yere de ugrayalim dediler. Uzak mi dedim. Yok ya 2 durak yürüyeceğiz sadece dediler. Kaç km yürüdük bilmiyorum
Ben de Çankayanın az aşağısındaki üniversiteden mezunum . Çankaya da çok yakın evimeİnan aklım olsaydı Ankara’da okurdum. Ki Çankaya’yı kazanmıştım. Babamda İstanbul’da büyüdügüm icin zorlanmazsın diyerek İstanbul’a git dedi. Ama akıl yok iste. Ankaradan aldıgım tadı hicbir sehir vermedi bana. İstanbul şımarık bir kent, Ankara ise terbiyesini takınmış bürokratik bi’ kent. Simdi ailemin yanındayım 2 saatlik mesafede olsam da solugu Ankara’da alıyorum.
İse en güzel yanindan bakiyorsun VisenyaKalori sayası var mıydı dlsösöösösödşdşdş allah bilir kac cal yaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?