Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Ben Ankara da yaşıyorum İstanbul o kadar büyük ve karışık geliyor ki. Gelip gezmeye üşeniyorum mesafelerden uzun yollardan trafikten

İstanbulda yaşiyorum. Trafigi ve karmasikligini ben de sevmiyorum ama Ankaraya gezmek icin geldigimde bile canim sıkılmişti benim.
Bu kadar asiri Ankarayi sevenler sanirim yaşanmişlik, arkadas, aile vs orada oldugu icin seviyordur diye dusunuyorum ben yoksa ben çok sıkıldım ya. Hatta o kadar ki detayli hatirlamiyorum beynimden silinmiş ruya gibi hatiram. Sadece üşüdüğümü net hatirliyorum.

Ankara Türkiyenin kültürel açıdan en zengin şehridir. Ne aradığına bağlı sıkılıp sıkılmamak. Müze gezmeyi, tiyatroya, operaya gitmeyi sevmiyorsan sıkılırsın.

Bi de istanbul barları ve bar grupları ankaradakiler yanında halt etmiş bence. Efsane grupları var ankaranın.

Ben ankarada yaşayamadım ama bunlara rağmen. Sıkıcı bir şehir asla değil ama bir İzmirli olarak beni basıyor insanı ve havası.

Aksine İstanbulda da barlarla, gece eglencesiyle hiç alakam yoktur. O konuda kiyas yapamayacagim.

Müze, saray, kasir, cami, kilise, koru, ormanlar... Gezmedigim cok az yer kalmiştir. Ona kiyasla sıkıldım ayni tadi vermedi, manzaralar kismina hic girmeyecegim.
Ama Ankarada uzun bulunmadim git gel şeklinde oldu heryerini dolaşmadim.

Bu konu ne oldu ya kız kalıyor mu kalmıyor mu?

esim kabul etmiyor de gec ne ugrasiyorsun

Ben 3 yıldır ankarada yaşıyorum ve Ankarayı dediğiniz gibi yaşanmışlıklar ya da memleket sevgisi vs sebebiyle sevebilir bir insan ancak diye düşünüyorum. Bunun dışında Ankara sevenler öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor bence

bu akıl konu sahibine 100 kere verildi burda .hala ben diyemem geldiklerinde esime paslayacagim diyor.

Bu konu ne oldu ya kız kalıyor mu kalmıyor mu?
Belli degil, simdilik çografyadan ilerliyoruz İstanbul, Ankara, Eskişehir, Balıkesir...... geceye bitki örtüsüne geçeriz ordan ağrı göllerinı denizini dağını taşını işleriz. Yıllar olur yine konu sahibinden net cevap gelmez.

Çürütürüz burda kendimizi.

Ben bende kalırsın demedim. Sonuçlar açıklansın bakariz arastiririz dedim.

Yok artik neden haz alayim. Aksine üzülüyorum ve kızıyorum. Elimden de araştırma yapmaktan başka bir şey gelmiyor.

Anneanneyle birlikte aynı evde yaşıyorlar.

Karşı taraf kaçak oyun yapmaya çalışıyor ondan oldu sanırım bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…