- 20 Kasım 2018
- 14.196
- 54.000
- 598
- 35
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.401
Belli degil daha140 sayfa olmus sonuc ne özet???
geliyor mu kız?
Geçici olsa 140 sayfa konuşulur muydu?Geçici olduğu sürece normal karsilardim ben. Yurt başvurularını takip edersiniz olur biter
Ben Ankara da yaşıyorum İstanbul o kadar büyük ve karışık geliyor ki. Gelip gezmeye üşeniyorum mesafelerden uzun yollardan trafikten
Ankara Türkiyenin kültürel açıdan en zengin şehridir. Ne aradığına bağlı sıkılıp sıkılmamak. Müze gezmeyi, tiyatroya, operaya gitmeyi sevmiyorsan sıkılırsın.İstanbulda yaşiyorum. Trafigi ve karmasikligini ben de sevmiyorum ama Ankaraya gezmek icin geldigimde bile canim sıkılmişti benim.
Bu kadar asiri Ankarayi sevenler sanirim yaşanmişlik, arkadas, aile vs orada oldugu icin seviyordur diye dusunuyorum ben yoksa ben çok sıkıldım ya.Hatta o kadar ki detayli hatirlamiyorum beynimden silinmiş ruya gibi hatiram. Sadece üşüdüğümü net hatirliyorum.
Ankara Türkiyenin kültürel açıdan en zengin şehridir. Ne aradığına bağlı sıkılıp sıkılmamak. Müze gezmeyi, tiyatroya, operaya gitmeyi sevmiyorsan sıkılırsın.
Bi de istanbul barları ve bar grupları ankaradakiler yanında halt etmiş bence. Efsane grupları var ankaranın.
Ben ankarada yaşayamadım ama bunlara rağmen. Sıkıcı bir şehir asla değil ama bir İzmirli olarak beni basıyor insanı ve havası.
Ben 3 yıldır ankarada yaşıyorum ve Ankarayı dediğiniz gibi yaşanmışlıklar ya da memleket sevgisi vs sebebiyle sevebilir bir insan ancak diye düşünüyorum. Bunun dışında Ankara sevenler öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor benceİstanbulda yaşiyorum. Trafigi ve karmasikligini ben de sevmiyorum ama Ankaraya gezmek icin geldigimde bile canim sıkılmişti benim.
Bu kadar asiri Ankarayi sevenler sanirim yaşanmişlik, arkadas, aile vs orada oldugu icin seviyordur diye dusunuyorum ben yoksa ben çok sıkıldım ya.Hatta o kadar ki detayli hatirlamiyorum beynimden silinmiş ruya gibi hatiram. Sadece üşüdüğümü net hatirliyorum.
bu akıl konu sahibine 100 kere verildi burda .hala ben diyemem geldiklerinde esime paslayacagim diyor.Konu sahibi direkt olarak iletisime geçip seti cekmeden bu mesele cozulmez. Ama o da hayir diyemem diye aramak istemiyor galiba. O zaman mesaj da atabilir ki en temizi bu bence. Bahane dinlemeden acitasyona girmeden kesip atmak.
S streshanim yurt yok ev kiralayip gecindirebilecek gücü yok. Ev arkadasligini istemiyor. Ha birde yurt ararken (sözde) size gelecek. Plan gayet net. Guzelce hayırlı olsun kalma işini umarim halledebilirsiniz ben en fazla iki gün misafir edebilirim beni bir alternatif olarak görmeyin eşimde uygun bulmuyor bu durumu deyip önünü kesmek lazim.
Yurt derken konu sahibine mi yerlestiniz?Ay bu konu açıldığında ben evdeydim, şimdi İstanbul'a geldim yurduma yerleştim. Bu mevzu daha bitmemiş
Mübarek Kızılay çadırı gibi evYurt derken konu sahibine mi yerlestiniz?
Belli degil, simdilik çografyadan ilerliyoruz İstanbul, Ankara, Eskişehir, Balıkesir...... geceye bitki örtüsüne geçeriz ordan ağrı göllerinı denizini dağını taşını işleriz. Yıllar olur yine konu sahibinden net cevap gelmez.Bu konu ne oldu ya kız kalıyor mu kalmıyor mu?
Ben bende kalırsın demedim. Sonuçlar açıklansın bakariz arastiririz dedim.Ben o ailenin yerinde olsam sizin yuzunuze bile bakmam. Bu zamana kadar o gun gelsin bakariz diyen siz degil miydiniz? Bakariz demek elimden geldigince yardimci olurum demektir. istememek en dogal hakkinizdi, ben olsam bende istemem ama net olmamak ve acik kapi birakip insanlara umut vermek en dogal hakkiniz degildi.
Yok artik neden haz alayim. Aksine üzülüyorum ve kızıyorum. Elimden de araştırma yapmaktan başka bir şey gelmiyor.Eee net olsun konu sahibi? Hadi bu konuda annesi kurtardı sonra başka konu olduğunda? Insan içinden gelmeyerek bir şeyi istemiyorsa hayır demeyi öğrenmeli... Ben konu sahibinden hem hayır demeyip hem de kizin ortada kalma olasiligindan garip biçimde haz alan bir insan izlenimi alıyorum şahsen...
Anneanneyle birlikte aynı evde yaşıyorlar.konuda bende dahil herkes annesi yeni evliler gelmeyin dedi diye gelmezler diye dusunuyoruz ancak konu sahibinin annesi bunu kizin anneannesine soyluuor yani kizin annesine degil .anneanne belki mecbur yer yok diyip kendi kizina ve torununa soylemez bile cunku akrabalik iliskileri cok yakin.kuzen konu sahibinin teyzesinin kizi ve onun universiteye baslayacak kizi arasinda geciyor .
Karşı taraf kaçak oyun yapmaya çalışıyor ondan oldu sanırım bu durum.Konu hep birbirlerinin giyabinda gerceklesiyor. Stresin olmadigi ortamda streste kalcaz diyorlar. Stresin annesi, kendi annesine, "kizina soyle benim kızımda kalamazlar" diyor. Kimse açık açık iletisim kurmuyor. Hep bir kaçak oyun. Halbuki dümdüz apaçık bir iletisim ile bu konu sorun olmaktan cikardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?