Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Komik atmış size streslibağyan ve yine cevap yok,kamuoyu yoklaması mi yapıyor nedir

Sitres hanım yokmu bir gelişme açıldı fakülteler belkide çıkmadı kazanamadi kız.

Aman dikkat et sonra sen o duruma dusme hayat bu
hiç babam olmadı sayılır ailemden ayrı büyük şehirde de okudum bir tl nafaka almadan.kimseye yük olmadım hiç bir akrabam da kalmadım.part time çalıştığım da oldu.iyi yaşadığım da.hayat herkese zor sadece bu kıza değil

Ayrıca kız ve annesi,ricada da bulunmayıp emrivaki yapıyor,hayır insan gibi acaba müsait misiniz deyip karşısına alıp konuşsa kızını emanet edecegi insanlarla belki böyle olmayacak yine de kabul etme zorunluluğu yok kimsenin

Aman dikkat et sonra sen o duruma dusme hayat bu
O durum dediginiz şey bir çaresizlik.

Emek harcar, zaman harcar, arastirma yapar, uzerinize dusen her seyi yaparsiniz.

Bir çözüm olmazsa bahsettiginiz duruma düşerseniz biri yardim eder.

Bu konu cok farkli.

Hicbir mantigi olmayan adimlar atilmis.

Apartman üniversitesine yerleşmiş kiz.

Egitim baslayali kac hafta oldu.

Daha yeni yurt arastirmasi yapmis.

Kendi hayatiyla ilgili sorumluluk almayan biri icin dertlenecek, sorumlu olacak kisi konu sahibi degil. Biz hic değiliz.

Yaptığı hatalardan dogan sorumluluk, gerisin geri evine donmekse dönecek.

Bir parca dahi üzülmüyorum bu kiz icin.

Ben de onun kadar caresizdim ama boyle sacma adimlar atmadim.

Ondan daha küçük yasta yanlış tercih yaparak igrenc bir liseye yerlestim.

14 yasimda hatamdan dogan sorumlulugumu aldim.

O da almali.

Benim de kuzenim benim olduğum şehirde ünv kazanmıştı. Okula en yakın ev benimdi ailede metrodan dolayı. Başıma kalmasın diye hiç nerde kalacaksın diye sormadım. Okul bitene kadar da soramadım utandım. Öyle öyle kız okulu bitirdi atandı evlendi hala kız 4 yıl nerde kaldı bilmiyorum

Bu hiç komik değil ya.

heyecan dorukta takip ettim şu konuyu.
ama S streshanim cım, böyle çok zor hayat bee. hayatına bu kadar etki edecek bir şeyde bile inisiyatif alamadınız, açık konuşamadınız. tahminimce, pek çok şeyi idare etmek, görmezden gelmek ya da yutmak zorunda kalıyorsunuz. yani evinize belirsiz bir süreliğine yerleşecek birine bile "hayır" diyemediniz. irili ufaklı pek çok şeye evet diyerek katlanıyor ya da sonradan bi bahaneyle yan çiziyorsunuz. hem size zor hem de dışarıya verdiğiniz imaj bence pek güvenilir değil. böyle daha çok stres olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…