- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.421
İstanbulda uygun eviniz varsa gönderelim size. Sevaba girersiniz.Zor ama ben olsam kabul ederdim idare ederdim kimsesiz bi cocuga burs vermek olarak gorurdum
Baba yok maddi anlamda cok iyi degillermis madem
Komik atmış size streslibağyanBelli degil, simdilik çografyadan ilerliyoruz İstanbul, Ankara, Eskişehir, Balıkesir...... geceye bitki örtüsüne geçeriz ordan ağrı göllerinı denizini dağını taşını işleriz. Yıllar olur yine konu sahibinden net cevap gelmez.
Çürütürüz burda kendimizi.
İçimden ne zaman salavat zinciri baslatsam geliyor yazıyor ama net cevap yok.Komik atmış size streslibağyanve yine cevap yok,kamuoyu yoklaması mi yapıyor nedir
Cicek acicaz yakindaİçimden ne zaman salavat zinciri baslatsam geliyor yazıyor ama net cevap yok.
Net cevap için hangi duaya ihtiyac var bilmiyorum ki bilen biri varsa beri gelsin
Suriyeli bir genci evinize alır mısınız temalı bir sosyal deney vardı. Ona döndüİstanbulda uygun eviniz varsa gönderelim size. Sevaba girersiniz.
Fatih süresini dene istersenİçimden ne zaman salavat zinciri baslatsam geliyor yazıyor ama net cevap yok.
Net cevap için hangi duaya ihtiyac var bilmiyorum ki bilen biri varsa beri gelsin
tam banlık bir soru.yorum yohhhhhhhSuriyeli bir genci evinize alır mısınız temalı bir sosyal deney vardı. Ona döndü
Keske olsada sizin gibilerin eline kalmasa zavalli neler yasayacagi cok belliİstanbulda uygun eviniz varsa gönderelim size. Sevaba girersiniz.
Sen kiza bakariz dedin ama. Çaresiz bir kiza bakariz denir mi?Karşı taraf kaçak oyun yapmaya çalışıyor ondan oldu sanırım bu durum.
kızı evine almaya talip çıkmadı mı halaa?ben şokkkSen kiza bakariz dedin ama. Çaresiz bir kiza bakariz denir mi?
Aman dikkat et sonra sen o duruma dusme hayat bukızı evine almaya talip çıkmadı mı halaa?ben şokkk
hiç babam olmadı sayılır ailemden ayrı büyük şehirde de okudum bir tl nafaka almadan.kimseye yük olmadım hiç bir akrabam da kalmadım.part time çalıştığım da oldu.iyi yaşadığım da.hayat herkese zor sadece bu kıza değilAman dikkat et sonra sen o duruma dusme hayat bu
Ayrıca kız ve annesi,ricada da bulunmayıp emrivaki yapıyor,hayır insan gibi acaba müsait misiniz deyip karşısına alıp konuşsa kızını emanet edecegi insanlarla belki böyle olmayacak yine de kabul etme zorunluluğu yok kimseninhiç babam olmadı sayılır ailemden ayrı büyük şehirde de okudum bir tl nafaka almadan.kimseye yük olmadım hiç bir akrabam da kalmadım.part time çalıştığım da oldu.iyi yaşadığım da.hayat herkese zor sadece bu kıza değil
O durum dediginiz şey bir çaresizlik.Aman dikkat et sonra sen o duruma dusme hayat bu
Ucuz ego mu?Ne kadar degisik insanlar var ya universite ogrencisinin kalacak yeri yok
Bunlar ucuz ego pesinde
Benim de kuzenim benim olduğum şehirde ünv kazanmıştı. Okula en yakın ev benimdi ailede metrodan dolayı. Başıma kalmasın diye hiç nerde kalacaksın diye sormadım. Okul bitene kadar da soramadım utandım. Öyle öyle kız okulu bitirdi atandı evlendi hala kız 4 yıl nerde kaldı bilmiyorumValla şu an arayıp sormaktan korkuyorum. Sokakta kaldım diye ağlayacak. Yurt çıkmayacağı 1 aydır belliydi yani. Herkes söylemiş yurtlar dolu diye. Bile bile lades diyip şimdi ağlayıp yer yokmuş demek de bir garip. İşte dedim ya hiç sonunu düşünmeden hareket ettiler. Umarım bir mucize olur da yurt bulur. Yoksa kim evine uzun dönemli kabul eder ki. Herkesin bi düzeni ailesi var yani. O gel diyen kadının bile kocası istemedi belki. Elaleme güvenip de yola çıkılmaz.
Bu hiç komik değil ya.Benim de kuzenim benim olduğum şehirde ünv kazanmıştı. Okula en yakın ev benimdi ailede metrodan dolayı. Başıma kalmasın diye hiç nerde kalacaksın diye sormadım. Okul bitene kadar da soramadım utandım. Öyle öyle kız okulu bitirdi atandı evlendi hala kız 4 yıl nerde kaldı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?