- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.441
Kaale alıyorum tabiki ama şu an ekstra bir gelişme yok. Olur olmaz paylasacagim.Teori üretmek ve stresin bunları kaale almaması hoşumuza gidiyor demeyelim de vakit öldürüyoruz diyelim
Yeni sezonu beklenen netflix dizisine dönüştü konuKaale alıyorum tabiki ama şu an ekstra bir gelişme yok. Olur olmaz paylasacagim.
Ne kadar degisik insanlar var ya universite ogrencisinin kalacak yeri yok
Bunlar ucuz ego pesinde
Kaale alıyorum tabiki ama şu an ekstra bir gelişme yok. Olur olmaz paylasacagim.
Bu kiz ek yerleştirmeyle girdi. Daha ek tercihler baslamadan Istanbuldaki yurtlarin evlerin durumu belliyken kız inatla istanbul yazmis tercihlerine. Valla boyle inat eden çözümünü de kendisi bulsun.Okullar açılmadı mı ya :) Bence baska bir çozum bulmuslar gibi...
Güncelleme gelir de beni etiketlemezseniz çok üzülürüm.
Ankaraliyim ve tam da bahsettiğiniz bütün nedenlerden dolayı Ankara aşığıyım. Şuan İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'u ise sadece seviyorumBen 3 yıldır ankarada yaşıyorum ve Ankarayı dediğiniz gibi yaşanmışlıklar ya da memleket sevgisi vs sebebiyle sevebilir bir insan ancak diye düşünüyorum. Bunun dışında Ankara sevenler öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor bence
Sonucunu ogrenmezsem uykularim kaçacak. Artik nihayete ermelisenin konun olsa bu kadar yazmazdın belki :)
Bende sonucu çok merak ediyorumSonucunu ogrenmezsem uykularim kaçacak. Artik nihayete ermeli
Ankaramın gözünü seviiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?