Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

başıma böyle bir şey gelmiş olsa, 145. sayfada akrabaların "astro evine öğrenci almadı" dedikodusunu anlatıyor olurdum gülerek.
biz hala kız geldi mi gelecek mi ?

Kaale alıyorum tabiki ama şu an ekstra bir gelişme yok. Olur olmaz paylasacagim.

ben bu konuyu nasıl kaçırdım yaa inanamıyorum ,

son durum ne konu sahibi geldimi kız evinize ,

bende eşimin yiğenine baktım teşekkür bile etmeden gitti diyebilirim , umarım kabul etmemişsindir ,

Stres hanım bence durduk yere stres yapıp bizi de strese soktunuz kız zaten gelmeyecekti gelecek olsa şimdiye çoktan öyle göndermeli falan değil direkt konuşmuşlardı sizle bu konuyu

Okullar açılmadı mı ya :) Bence baska bir çozum bulmuslar gibi...
Bu kiz ek yerleştirmeyle girdi. Daha ek tercihler baslamadan Istanbuldaki yurtlarin evlerin durumu belliyken kız inatla istanbul yazmis tercihlerine. Valla boyle inat eden çözümünü de kendisi bulsun.

son durum ne şuanda, kız geldimi, gelmedimi. Yardım için bilgileri istenmişti. Ne oldu acaba. sayfa sayısı çoğalmış iyice.

Ankaraliyim ve tam da bahsettiğiniz bütün nedenlerden dolayı Ankara aşığıyım. Şuan İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'u ise sadece seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…