Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Evime üçüncü bir kişiyi kabul etmezdim ve bunu da bana sorma gereği bile duymadan kafasında planlayan insanlara kırmadan evime kimseyi kabul edemeyeceğimi ifade ederdim.

Sizin, ailesinin ya da diger yakın akrabaların maddi durumu nedir bilemem ancak maddi durumu kötüyse ve yurt imkanı da yoksa burs bulmak icap eder. İçinizde maddi durumu yerinde olanlar varsa eğitimine konaklamasına maddi olarak yardımı dokunursa ne âlâ ancak evine birini kabul etmek nereden baksan elinde kalır. Annelerimiz ve daha büyüklerimiz zamanında bireysel hayat nedir çok bilmedikleri için kendilerini sık sık bu tarz durumlar içinde bulmuşlar hatta bunları kendilerine iş bilmkşler ancak artık bizim nesil için çok da kabul edilebilir gelmiyor.

Strescim çok rica ediyorum, kızı eve almaya mecbur kalir, bu sorunla baş edemezsen, bu konudan devam etme yeni konu aç.

Ve lütfen kimler kimler yazdı kısmındaki ilk sayfada cikan isimleri etiketle.

Yeni sorun çikar da ben geç görürsem hem kahrolurum hem de sayfa sayfa okursam kör olurum.

Stres unutursa top sizde kizlar. astrojurnal Katibin Ruhu H Heytttt be accessdenied

Bu kadar sayfayı okuyamayacağım için biri cevap verebilir mi acaba ? Gelmiş mi kız yani okullar başladı ne oldu en son merak ettim

Bu kadar sayfayı okuyamayacağım için biri cevap verebilir mi acaba ? Gelmiş mi kız yani okullar başladı ne oldu en son merak ettim
kizin okulu 18 inde basliyor anne bu cumartesi gelip streste kalip yurt arayacak kizina . stresin annesi kizin anneannesine demiski sakin stresste kalmayi teklif bile etmeyin onlar yeni evliler olmaz demis.

E şükür biri akıl etmiş bunu demekte
ama yurt bulmalari cok zor , kiz ben tanimadim insanlarla evede cikamam diyormus. muhtemelen geldiklerinde yer bulamszlarsa stres bulana kadar sende kalsin ayagi yapip acindiracaklar. tabikiii stres ben hayir diyemem esime hayir dedirtirim ozaman diyor gelismeleri bekliyoruz

Dün bir arkadaşımızın akrabası da oglu için yurt bakmaya gelmiş istanbul'a ama yokmuş.
Konuya gülüyoruz da ne kadar üzücü bir durum. Her sene mantar gibi üniversite açmayı, kontenjanları devamlı artırmayı biliyorlar da bu yurt işini neden halletmiyorlar? Yazık çocuklara

Buraya yalnızca şunu yazmaya geldim.
İnsan neden kullanıcı adını stres koyar.
Kendinize bu kadar mı düşmansınız?

Söyleyeceklerim bu kadar.
İnşallah misafiriniz kolayca bir yer bulur da gider.
Hiç yazmadim ama ben de bunu düşündüm. Bu adla stresli olaylari çekmekten baska bir sey yapmiyor.

kizin okulu 18 inde basliyor anne bu cumartesi gelip streste kalip yurt arayacak kizina . stresin annesi kizin anneannesine demiski sakin stresste kalmayi teklif bile etmeyin onlar yeni evliler olmaz demis.
O cumartesi bu cumartesi miydi? Valla ne diyeyim bu sorumsuzlukla kesin bulurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…