- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.913
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.461
Bu sevmenin kacıncı levelıbende tam bir ANKARA aşığıyım ,
bazen o kadar özlüyorum ki traifiğin kamera kayıtlarına bağlanıp izliyorum
Sonucunu ogrenmezsem uykularim kaçacak. Artik nihayete ermeli
Kız bavulla kapının önünde belirince de iyi güler artık.şurada geçirdiğim mesai bordroma eklense köşeyi dönmüştüm he
147 sayfa oldu be 147 !
streshanım gülücük emojisi atıp kaçsın anca.
Kız bavulla kapının önünde belirince de iyi güler artık.
kizin okulu 18 inde basliyor anne bu cumartesi gelip streste kalip yurt arayacak kizina . stresin annesi kizin anneannesine demiski sakin stresste kalmayi teklif bile etmeyin onlar yeni evliler olmaz demis.Bu kadar sayfayı okuyamayacağım için biri cevap verebilir mi acaba ? Gelmiş mi kız yani okullar başladı ne oldu en son merak ettim
E şükür biri akıl etmiş bunu demektekizin okulu 18 inde basliyor anne bu cumartesi gelip streste kalip yurt arayacak kizina . stresin annesi kizin anneannesine demiski sakin stresste kalmayi teklif bile etmeyin onlar yeni evliler olmaz demis.
ama yurt bulmalari cok zor , kiz ben tanimadim insanlarla evede cikamam diyormus. muhtemelen geldiklerinde yer bulamszlarsa stres bulana kadar sende kalsin ayagi yapip acindiracaklar. tabikiii stres ben hayir diyemem esime hayir dedirtirim ozaman diyorE şükür biri akıl etmiş bunu demekte
Güncelleme önce sana gelmiyor mu?Güncelleme gelir de beni etiketlemezseniz çok üzülürüm.
Konuya gülüyoruz da ne kadar üzücü bir durum. Her sene mantar gibi üniversite açmayı, kontenjanları devamlı artırmayı biliyorlar da bu yurt işini neden halletmiyorlar? Yazık çocuklaraDün bir arkadaşımızın akrabası da oglu için yurt bakmaya gelmiş istanbul'a ama yokmuş.
Hiç yazmadim ama ben de bunu düşündüm. Bu adla stresli olaylari çekmekten baska bir sey yapmiyor.Buraya yalnızca şunu yazmaya geldim.
İnsan neden kullanıcı adını stres koyar.
Kendinize bu kadar mı düşmansınız?
Söyleyeceklerim bu kadar.
İnşallah misafiriniz kolayca bir yer bulur da gider.
O cumartesi bu cumartesi miydi? Valla ne diyeyim bu sorumsuzlukla kesin bulurlar.kizin okulu 18 inde basliyor anne bu cumartesi gelip streste kalip yurt arayacak kizina . stresin annesi kizin anneannesine demiski sakin stresste kalmayi teklif bile etmeyin onlar yeni evliler olmaz demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?