Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Herşeyi geçtim bu yurt işi ve barınma olanakları artırılmalı. Eee kiralar da yüksek,aileler ne yapsın. Kızın tanımadığım kişilerle kalmam demesini yadirgamiyorum. Bende İstanbul gibi büyük bir şehir de hiç tanımadığım ,ne olduğunu bilmediğim.birileri ile kalmak istemezdim.

İşte en baştan bir sene daha çalışıp daha küçük bir ile yerlesse daha az sıkıntı çekerdi. Hayatinda umarım tecrube olur kıza .

Konuya gülüyoruz da ne kadar üzücü bir durum. Her sene mantar gibi üniversite açmayı, kontenjanları devamlı artırmayı biliyorlar da bu yurt işini neden halletmiyorlar? Yazık çocuklara

valla habire üniversite açmayarak sorunu hiç yaratmamak daha iyi çözümdü.

Kızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde olamayacağımı da söyledim. Yani haftasonu olayını bile sana gelip kalabilir mi diye sormuyor emrivaki yapıyor. Kesin amcaogullarina da emrivaki 10 gün sizde 10 gün diğerinde kalır yapmıştır. Kız okula başlayınca da orada birileriyle tanışırmış bi kaç aya eve çıkar birlikte arkadaşıyla dedi. Şimdilik bana uzak olduğu ve maliyetli olduğu için yırttım gözüküyor. Yoksa bana da 10 gün sende kalır emrivakisi yapacaktı sanırım

Hadi yine iyisin.

Hafta sonları siz gezmeyecek misiniz? Siz daha şu evliliğin tadını çıkaramayacak mısınız? Kabul etmeyin şehir dışındayım alışverişteyim deyin. Amcaoğluna genç kız emanet edilir mi ya? Bu insanlar hiç mi haber seyretmiyor.

gene iletişim sorununuz ortaya çıkmış kabak gibi. inşallah davet ederiz kendisini bir gün deseydiniz. yazık ya bu kıza cidden üzüldüm. hediyelik eşya gibi biraz o akrabada biraz diğer akrabada kalır diye onun yerine kararlar alınıyor. gencecik kız, hiç mi aklına gelmiyor bir şey mi olur , başına bir şey mi gelir diye, hiç mi haber izlemiyorlar bu insanlar, yazık ya....

Peki bundan amcaoğullarının haberi var mı?

Bence cözülmüs gibi durmuyor. Yine net bir konusma olmamis. Haftasonlari bunaldikca gelir ne demek? Hangi haftasonu? Her haftasonu? Gelip gitmeyebilir de
Annesi de degisik, ne demek 10gün orada 10gün burada. Cok rahat hepsi de.

Yurtlarda yer olmadigi ek tercihlerden once de belli değil miydi? Hani istanbulu talan edip yurt bulacakti? Ne saniyorlar bilmiyorum. Hayat boyu başkasının sırtına tutunarak mi yasadi bu insanlar?

Amcaogullarinin haberi olmadigina eminim. Yazik şoka ugrayacaklar onlar da. Belki de o amcaoglunun eşleri aramizdadir. Yeni konular açılır. Esimin hic görüşmediğimiz kuzeni bizimle kalacakmis diye

Bence cözülmüs gibi durmuyor. Yine net bir konusma olmamis. Haftasonlari bunaldikca gelir ne demek? Hangi haftasonu? Her haftasonu? Gelip gitmeyebilir de
Annesi de degisik, ne demek 10gün orada 10gün burada. Cok rahat hepsi de.
Çünkü hala stresin aaa olur mu öyle 10 gün 10 gün burda, gelsin bende kalsın demesini bekliyor muhtemelen.

hahaha elim yüreğimde bekliyorum

Hala senlik bi durum yok yani okula evin uzak o yüzden sana gelemiyor pess annen açık açık demiş daha ne uzaklığından mesafesinden bahsediyor bu kadın anlaması için açık açık evimde yatılı veya değil misafir istemiyorum diyecen ancak o zaman anlar valla hiç yüz verme çoktan anlayıp ne haftasonunu nede mesafeyi dile getirmemesi lazımdı

ahah cumadan demiş bir de
bu arada o 20 tl yi pahalı sana gelmez diye dememiş ki, sana gelmesi de 40 tl tutuyor bi zahmet arada veriverirsin demek istemiş bence

Bu kızın başına bir iş gelirse en büyük sorumlu annedir.
Ne alaka ya erkek kuzenlerde kalacak nasıl bir güven bu?
Kaldı ki hadi onlar iyi insan. Bekar evleriyse eve giren çıkan belli olmaz bu nasıl vurdumduymazlık.
Konu da hallolmamış yine sizin başınıza kalacak bu kız. Hala size sorup izin almak yok.
Merak ettim eşiniz hala hiçbir şey bilmiyor mu?
Yumurta kapıya dayanınca size de haber vermediğiniz için büyük bir tepki gösterebilir ve haklı olur biliyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…