- 20 Kasım 2019
- 249
- 1.408
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.501
Bu insanlar neyine güvenip yazıyor buraları ben çok merak ediyorum ve bu tavıra ayrıca şok oluyorum. Ne demek başkasının evi hakkında gelir kalır demek mecbur mu insanlar evine almaya hayret gerçekten. Gerektiğinde daha da net olun. Çünkü bu bir gerçek evinize alsanız da almasanız da kötü olacaksınız.Kızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde olamayacağımı da söyledim. Yani haftasonu olayını bile sana gelip kalabilir mi diye sormuyor emrivaki yapıyor. Kesin amcaogullarina da emrivaki 10 gün sizde 10 gün diğerinde kalır yapmıştır. Kız okula başlayınca da orada birileriyle tanışırmış bi kaç aya eve çıkar birlikte arkadaşıyla dedi. Şimdilik bana uzak olduğu ve maliyetli olduğu için yırttım gözüküyor. Yoksa bana da 10 gün sende kalır emrivakisi yapacaktı sanırım
Bana gelmenin maliyetini araştırana kadar keşke bana sorsaydiniz müsait misin sana gelebilir mi diye neden demediniz? Ben sizi de anlamıyorum çok pasifsiniz bu kız sizin başınıza kalacak haberiniz olsun. Ben baktım bana uzak demişsiniz bir de sanki yakın olsa kabul edeceksiniz gibi ümit veriyorsunuz insana ee kadin da derse uzak olsun onemli değil sende kalsın bir yol parası verir kalacak yer bulamıyoruz derse ne diyeceksiniz? Bir insanın gerçek düşüncesini soyleyemesi bu kadar zor olmamalı kendimi sizin yerinize koyuyorum gerçekten biri bana aynı şeyleri yapsa ben evime üçüncü bir kişiyi alamam ayda yılda bir misafirliğe gelir tamam ama öyle her zaman ya da her haftasonu gelemez herkesin bir düzeni var kusura bakmayın der kapatırım konuyu. sizin acik açık konuşmamaniz olayı netliğe kavusturmuyor.Kızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde olamayacağımı da söyledim. Yani haftasonu olayını bile sana gelip kalabilir mi diye sormuyor emrivaki yapıyor. Kesin amcaogullarina da emrivaki 10 gün sizde 10 gün diğerinde kalır yapmıştır. Kız okula başlayınca da orada birileriyle tanışırmış bi kaç aya eve çıkar birlikte arkadaşıyla dedi. Şimdilik bana uzak olduğu ve maliyetli olduğu için yırttım gözüküyor. Yoksa bana da 10 gün sende kalır emrivakisi yapacaktı sanırım
hala arada gelir kalir diyorsun sen akıllanmazsınKızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde olamayacağımı da söyledim. Yani haftasonu olayını bile sana gelip kalabilir mi diye sormuyor emrivaki yapıyor. Kesin amcaogullarina da emrivaki 10 gün sizde 10 gün diğerinde kalır yapmıştır. Kız okula başlayınca da orada birileriyle tanışırmış bi kaç aya eve çıkar birlikte arkadaşıyla dedi. Şimdilik bana uzak olduğu ve maliyetli olduğu için yırttım gözüküyor. Yoksa bana da 10 gün sende kalır emrivakisi yapacaktı sanırım
Kızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde
Kesinlikle ben de bunu anladımahah cumadan demiş bir de
bu arada o 20 tl yi pahalı sana gelmez diye dememiş ki, sana gelmesi de 40 tl tutuyor bi zahmet arada veriverirsin demek istemiş bence
Kendisi kötü olmak istemiyorsa denmesi gereken çok basit halbuki "ben konuyu eşime açtım kesinlikle eve yatılı misafir kabul etmiyor haftasonu kısmına bile müsade etmedi kusura bakmayın inşallah güvenilir bir yurt vs bulur." oldu da bitti maşallah. Kötü olurum diye düşünmeyen zaten açıkça istemiyorum diyebilmeli.hala arada gelir kalir diyorsun sen akıllanmazsınamcaoğlundada kucuk hanimin pek istenip rahat edecegini sanmam sonucta onlarin esleride istemeyecek bir sure sonra bide akraba olduklari kisi evin kadinida degil erkegi. esleri illaki problem cikacaktir. muhtemelen hafta ici kalsin haftasonuda baska yere gider dediler . ehh gene yirttin gibi .umarim bir gun kendi sinirlarini cizip hayir demeyi oğrenebilirsin stress.
Neye şaşırdınız anlamadım? Ağzınızın payını vermezseniz ağzınız burnunuzda gezersiniz senelerce işte böyle.Kızlar gelişmelerle karşınızdayım. Sonunda kızın annesi beni aradı. Dedim ne oldu kızın durumu nedir yer bulabildiniz mi. Yurtlarda kesinlikle yer yok dedi. İşte İstanbulda tanıdıklar var dedi. Kadının amca oğulları varmış pek samimiyetleri de yok gerçi. 10 gün birisinde 10 gün diğerinde kalarak idare etsin artık dedi. Haftasonları da bunaldıkça sana gelir cumadan dedi. Sana gelip gitmesi de maliyetliymiş 20 tl tutuyormuş dedi. Ben de dedim ki evet git gel 40 tl, toplu taşımayla da bana 1 saat 51 dk. Ben baktım bana uzak dedim. Arada gelir kalır tabi ama her haftasonu evde olamayacağımı da söyledim. Yani haftasonu olayını bile sana gelip kalabilir mi diye sormuyor emrivaki yapıyor. Kesin amcaogullarina da emrivaki 10 gün sizde 10 gün diğerinde kalır yapmıştır. Kız okula başlayınca da orada birileriyle tanışırmış bi kaç aya eve çıkar birlikte arkadaşıyla dedi. Şimdilik bana uzak olduğu ve maliyetli olduğu için yırttım gözüküyor. Yoksa bana da 10 gün sende kalır emrivakisi yapacaktı sanırım
Amcaoğluyla da pek samimiyetleri yok çok ilginç cidden. Amcaoğullarının eşleri ister mi o da ayrı bi olay. Haftasonları işim varsa gelme evde değilim derim zaten. Onun dışında arada gelir çamaşırını falan yıkarım yardımcı olurum yine diye düşünüyorum.Hafta sonları siz gezmeyecek misiniz? Siz daha şu evliliğin tadını çıkaramayacak mısınız? Kabul etmeyin şehir dışındayım alışverişteyim deyin. Amcaoğluna genç kız emanet edilir mi ya? Bu insanlar hiç mi haber seyretmiyor.
Bak onu hiç düşünmedim ama olmayabilirPeki bundan amcaoğullarının haberi var mı?
Ben uzun süre bende kalmayacağına mesafe ve maddi açıdan zor olacağı için ikna oldum açıkçası. Her gun 2 saat git 2 saat gel hem zor olur hem 40 lira.Güncellemeden sonra bana gore bu kiz okumaz ya, okumak icin degil evden kacayim diye istanbul yazmis. okuyacak adam böyle sallama iş yapar mı allah askina. Buyuksehirde uni yaziyosun yurt durumu olmayanlara bile zor cikiyor sonuclarin aciklandigi gun yalandan yurt bakiyorsun. He tabi bulursun canim bulursun. 10ar gün göçebe gibi dolanan ogrenci mi olur. Baktn yurt bulamadin dondur seneye herseyini ayarla. Net gezmeye yazmiş istanbulu. Amcaogullarinin haberi bile yoktur çat kapi gidecekler yengeler kizana kadar dönecek ordan oraya haftasonu sana gelecek x abla ya yengeler boyle diyor vsvs bu hafta burda kalayim diyecek. Niye net bir sekilde konusmuyorsun topu eşine at yatili yabanci bir kizi evde istemez esim de. Kusura bakmasin burda ogrenciye yardim edilmeli diyen kisiler ama esimin tanimadigi essek kadar kizi evime sokmam. Guvenmedigimden degil, dogru bir durum degil. Cocuklugunu bildigim kuzen yigen olur elimde buyumustur gelsin okutayimda bu kizin durumu çok arsiz nsjssjjxjjx kiz size kalacakkkkkkkk diyorum ama kalirsada hakettiniz siz bunu
Ben uzun süre bende kalmayacağına mesafe ve maddi açıdan zor olacağı için ikna oldum açıkçası. Her gun 2 saat git 2 saat gel hem zor olur hem 40 lira.
Ben de yaklaşık iki saat yol gidiyorum, yani mecbur kalınınca bazı şeyler yapılabiliyor. Üstelik öğrenci abonmanı sayesinde ulaşım ucuz.Ben uzun süre bende kalmayacağına mesafe ve maddi açıdan zor olacağı için ikna oldum açıkçası. Her gun 2 saat git 2 saat gel hem zor olur hem 40 lira.
Bence kız kurtulmak için cahilce boyle bir sey yapti. Annenin yazdirmasi gibi bir sey sanmiyorum. Istemedigi tercihler varsa son 5 dk da tercih listesini degistirir, annenin haberi bile olmaz.Annesi tamamen kızından kurtulma amaçlı İstanbul yazdırmış.Başımdan gitsin de naparsa yapsın hesabı.Milletin evi için plan yapıyo yok 10 gün onda kalır 10 gün bunda!Pesss yaniii
Bir arkadaşımla ayni yedek sırasındaydik. Ayni anda asil olduk. Sonra kykda yapamadi diye babası kizina ev aldı. Bizde hicbir mal mulk yoktu. Kiraya eve bile cikamazdim. Onun babasi tak diye ev alabildi. Ve sıramız aynıydı.Ben de yaklaşık iki saat yol gidiyorum, yani mecbur kalınınca bazı şeyler yapılabiliyor. Üstelik öğrenci abonmanı sayesinde ulaşım ucuz.
Hatta size şunu söyleyeyim, sınıfımda kalacak yer ayarlayamadığı için Eskişehir'den git gel yapan biri var. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda zaten gelemez. İl sınırları içerisinde yol çekmek zorunda kalan çok insan var aslında.
Bİr de bu devlet yurdu işi çok konuşuldu gelip yerleşince daha iyi öğrendim her şeyi. Torpille kalan zengin insanlar çok fazla varmış. Ben hiç tahmin etmezdim mesela. Odamda bir kişi ücretsiz kalıyor. Başka odalardan kalan bir kişiyi daha tanıyorum. Yurtta kalıp devlet üniversitesinde okuyan nadir insanlardan biriyim, tanıştığım çoğu kişi özelde ücretli okuyor. Neye göre belirlediler hiç bilmiyorum, benden kötü durumda olup çıkmayan bir sürü kişi de var. Yani yurt işi biraz piyango gibi sanırım.
Güncelleme için teşekkür ederim hahaahahahaama yurt bulmalari cok zor , kiz ben tanimadim insanlarla evede cikamam diyormus. muhtemelen geldiklerinde yer bulamszlarsa stres bulana kadar sende kalsin ayagi yapip acindiracaklar. tabikiii stres ben hayir diyemem esime hayir dedirtirim ozaman diyorgelismeleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?