Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Aslında böyle şeylerin çok ayıp olarak algılandığı bi ortamda büyümedim ama ben yapı olarak fazlasıyla utangaç biriyim ondan sanırım

Kendini haksız görme eşin daha duyarlı olmalıydı bu konuyu hiç açma bi daha akşama giy cicilerini anla artık burda açık olamam güzel bir karşılama yemek tatlında yemekten sonralar anladın mı ? Ha yinelerse korktum de yüzünü düşür

Canım düğünü hazırlığı yok bilmem nesi zimpirtisi kolay değil yıpratici şeyler biraz gergin olman normal ama arkadaşların da dediği gibi laf yanlış bitir hadi falan olsun hiç bişe için geç değil daha yeni evlisiniz daha ne Günleriniz ne zamanlarınız olur:)))) ama şahsen vajinismus olduğunu düşünmüyorum başta iyidi diyosun sonra kasmışsın. Şimdi öncelikle hazırmısın onu düşün ki bi daha aynı duruma düşmeyin eğer hazirsan zaten eşini tanıyorsun arkadaşın dediği gibi msj bile atsan olur yüzüne bakarken söylemeye utanıyorum canm nolur anla istemeden ağzımdan ne çıktığını bilemedim aksama bekliyorum nolur ilk Günlerimiz de bole şeyler olmasin falan fistan Kayinvaliden lerden de gelince iki isve cilve Ohhh yemede yanında yat gibi:))))) ay utandım valla ben düzelticeni tahmin ediyorum.kardesim merak etme olur bole ama daha çok üzülüpte strese sokma kendini ok canm:)

Hakikaten hemen hastalık teşhisi koyanlar var ya, alem bir toplumuz! Herkes pat küt yapacak diye bir kural mı var? Benim de bir-iki hafta sürüncemede kaldı, oldu olacak diye. Yavaş yavaş aşılacak sevgiyle.

zamanla düzelir ya aranız sorun olmaz bence.ilk gün korkman kasılman da normal .hemen vajinismüs falan diye de endişelenme ya.

Bosnaya balayına mı gidiyorsunuz
Orası sizin için belki daha güzel olur.
İlk geçen izin özel deneyimini orada yasamak
Bence olay kendiliğinden gelişir
Siz eşinize kendinizi doğru ifade edin yeterli.

Bosnaya balayına mı gidiyorsunuz
Orası sizin için belki daha güzel olur.
İlk geçen izin özel deneyimini orada yasamak
Bence olay kendiliğinden gelişir
Siz eşinize kendinizi doğru ifade edin yeterli.
Evet balayı eşimin işinden dolayı bi hafta ertelendi balayımız

Ikiniz de hatalısıniz hemde çok. Ne demek böyle zevk almaya çalış sonra sizin bitir artık demeniz sanki 20 yıllık evli gibi. Siz başlamadan bitirmişşiniz

Suçun %20 si eşinizde, %80 i sizde.

Eşimi o kadar dahi suçlu görmüyorum ben
Öyle mi? Farklı konular da mı konuşuldu,ben onları görmeden ilk okuduğuma yorum yaptım. Eşinde suç olmasının tek sebebi, senin yönlendirmenle ileri gitmeliydi bence. Yani ilk gece sevgi,anlayış ve hassasiyet zevk almaktan daha önemli bana göre.

Ama canım adamla da empati yapmalı.

Düşünsene o kadına bağırsaydı, bir rahat dur da bitireyim şu işi diye. Öyle romantik bir gece bekliyorsun, partnerinden gördüğün tepki bu olsa, kadının 4 günlük kırgınlığına, amaaan ne uzatıyor dermiydik?

Bence gerçekten kendini affetirmesi lazım.

Yani her şeyi yazmak istemiyorum ama hakikaten o gece eşim haddinden fazla anlayışlı davrandı bana başta çok gevşemiştim çok güzeldi ondan zevk almaya çalış dedi o bana eminim bi anda kasıldım o zaten sonrasında devam etmedi bana kasma kendini falan dedi ama sürekli öyle deyince ben böyle bir tepki verdim

E o zaman gönlünü almalısın,sen de farkındasın

ilk gece kadın zevk alamaz ki....

hatta sonraları bile..... kadınlar erkekler gibi değil...

kadın yeni evliyken zevk almayı,orgazm olmayı bile bilmiyor,bir süre geçiyor...

ama yine de eşine bağırmasaydın keşke.....

Adam ayrı yatmış ya ne özrü?

Konu Sahibi ayrı yattı diyene kadar hak vermiştim adama, ama artık özür falan yeter yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…