- Konu Sahibi Postmodernik
-
Aslında böyle şeylerin çok ayıp olarak algılandığı bi ortamda büyümedim ama ben yapı olarak fazlasıyla utangaç biriyim ondan sanırım
Aslında böyle şeylerin çok ayıp olarak algılandığı bi ortamda büyümedim ama ben yapı olarak fazlasıyla utangaç biriyim ondan sanırım
Yok canım gelmedi biz bu akşam kaınvalideme gidicez İstanbul'a oradanda Bosna'ya Çarşamba günü inşallah biraz önce aradı canım hoca bi kaç makaleyle uğraştırıyo gecikicem biraz diyeGeldi mi eşin.
Evet balayı eşimin işinden dolayı bi hafta ertelendi balayımızBosnaya balayına mı gidiyorsunuz
Orası sizin için belki daha güzel olur.
İlk geçen izin özel deneyimini orada yasamak
Bence olay kendiliğinden gelişir
Siz eşinize kendinizi doğru ifade edin yeterli.
Ikiniz de hatalısıniz hemde çok. Ne demek böyle zevk almaya çalış sonra sizin bitir artık demeniz sanki 20 yıllık evli gibi. Siz başlamadan bitirmişşinizKızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Suçun %20 si eşinizde, %80 i sizde.Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Eşimi o kadar dahi suçlu görmüyorum benSuçun %20 si eşinizde, %80 i sizde.
Öyle mi? Farklı konular da mı konuşuldu,ben onları görmeden ilk okuduğuma yorum yaptım. Eşinde suç olmasının tek sebebi, senin yönlendirmenle ileri gitmeliydi bence. Yani ilk gece sevgi,anlayış ve hassasiyet zevk almaktan daha önemli bana göre.Eşimi o kadar dahi suçlu görmüyorum ben
Eşiniz haklı falan değil, kırılmış olabilir; uzatmasına hiç gerek yok. Sonuçta o anlık sıkıntıyla ağzınızdan çıkan birşey.
Eşinizden çokta ezilerek özür dilemeyin; o anlık bir sıkıntı olduğunu, fevri davranmanızın normal olduğunu ve anlayış beklediğinizi anlatın. Uzatmaması gerekiyor.
Yani her şeyi yazmak istemiyorum ama hakikaten o gece eşim haddinden fazla anlayışlı davrandı bana başta çok gevşemiştim çok güzeldi ondan zevk almaya çalış dedi o bana eminim bi anda kasıldım o zaten sonrasında devam etmedi bana kasma kendini falan dedi ama sürekli öyle deyince ben böyle bir tepki verdimÖyle mi? Farklı konular da mı konuşuldu,ben onları görmeden ilk okuduğuma yorum yaptım. Eşinde suç olmasının tek sebebi, senin yönlendirmenle ileri gitmeliydi bence. Yani ilk gece sevgi,anlayış ve hassasiyet zevk almaktan daha önemli bana göre.
E o zaman gönlünü almalısın,sen de farkındasınYani her şeyi yazmak istemiyorum ama hakikaten o gece eşim haddinden fazla anlayışlı davrandı bana başta çok gevşemiştim çok güzeldi ondan zevk almaya çalış dedi o bana eminim bi anda kasıldım o zaten sonrasında devam etmedi bana kasma kendini falan dedi ama sürekli öyle deyince ben böyle bir tepki verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?