- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
yani deyiş tarzın herşeyi berbat etmeye yetmiş resmen soğuması normal sana umarım bunu düzeltirsin yoksa hep aklına o gelecek eşin ve rahat birliktelik olmayacak .Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
İyi şanslar canım. Umarım tatlılıkla gider konuşmanız ve bu küçük sorununuz bugün tamamen bitmiş olur.Neyse kızlar eşim geldi şimdi girer eve bana şans dileyin her şey güzel olsun
Kesinlikle güler yüzle karşılamam dahi tavırlarını yumuşattı sanki
Çooook teşekkür ederim eşim biraz geç gelirim dedi işi uzayabilirmiş nişanlıyken çok bozulurdum buna şuan Aşkım dedi bunları söylerken diye o bile mutlu etti beniolması gereken de bu değil mi zaten
yüzünüzden gülücüğü eksik etmeyin...
bu günlerinizi neden kötü hatırlayasınız ki ileride, hadi yeter bu kadar ..
hem gitmiyormuşsunuz da kayınvalidenize, bunlar hep iyiye işaret
evinizin evliliğinizin tadını çıkartın, yüzünüzden gülücük, ruhunuzdan kadınlık, hareketlerinizden işve eksik olmasın efenim...
mutlu günler
Vajinismus OLDUĞUNU bende pek sanmıyorum bi anlık bir şeydi ama özür diledim tamam kapat bu konuyu bana sapık muamelesi yaptın Konuşmak istemiyorum dedi öyle de kaldı ilk gece yanımda dahi uyumadı bitti mi yani evliliğim başlamadan anlamadım ki
Eşimi tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal Üzerimde otorite kurmak gibi bi çabası yok o gece ne kadar kırıldığını biliyorum uzaklaşmam lazım dedi ve başka odada sabahladı diğer günler soğukta olsa hep yanımdaydıBazı arkadaşlar defalarca özür dile demiş ama öyle sorunu çözemezsin, bazen en iyi savunma saldırıdır..Karşıdaki kişiyi kendine getirir. Tabi bu saldırı asla saygı çerçevesini aşmadan. Sen bu şekilde taaviz verdiğin sürece bütün evliliğin boyunca hep özür dileyen taraf olursun. Kabul edelim ki hata yapmışsın ama bu hatanın sebepleri önemli değilmi. Yani korkudan söylenen bir sözün faturası 4 gün olmamalıydı. Eşine kararlı bir ses tonuyla demelisin ki " heyecan ve tecrübesizlikle sana sarfettiğim lafı nasıl olursa sapıklığa bağlayabilidin, oysa bana karşı daha olgun ve anlayışlı davranmanı beklerdim, şimdi en güzel günlerimiz gereksiz bir şekilde heba oluyor ve hayallerimin yerine koca bir hayalkırıklığı kalıyor. Seni seviyorum ve asla üzülmeni istemem ama sen beni böyle davranarak oldukça üzüyorsun" yapma...! DE bitir konuşmayı. Sesin sert çıksın ama alçak olsun.
HAKLI ama uzatmaması gerekbence soğuk davranmakta halkı.
Eşimi tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal Üzerimde otorite kurmak gibi bi çabası yok o gece ne kadar kırıldığını biliyorum uzaklaşmam lazım dedi ve başka odada sabahladı diğer günler soğukta olsa hep yanımdaydı
Bugün konuştuk bunu Anlıyorum seni o gün ikimizde birbirimizi yanlış Anladık dedi eşim genel olarak anlayışlı biriydi ilişkimizde evlendik diye durum Değişti mi pek karar veremedim malum olaydan dolayıtatlım bir psikolog olarak söylüyorum ki öncelikle eşini karşına alıp gereğinden fazla serttepki gösterdiğini ve seni biraz anlaması gerektiğini söyleyip gönlünü almalısın
Haklısınız belki de o beni çok şımarttı bu ilişkide en başından beri o Yüzden belki de böyle saçma bi tepki verdimSorununuz çözüldü gibi zaten ama aklınızın bir kenarında bu kalsın. Fazla taviz iyi değildir..Evladına bile fazla taviz vermeyeceksin. Mesele otoriter kurmak değil yüz vermek:)) çabuk şımarırız bu herkes için geçerli.Mutluluklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?