Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

canım öncelikle söze Allah bir yastıkta kocatsın diyerek başlayayım. Ben evli değilim ama bunları yaşadığım için empati kurabileceğimiz düşünüyorum. Senin yerinde olsaydım ne yapardım ?
nisanlıyken ve ondan önce güzel bir ilişkiniz olduğunu söyleişsin. O zaman tensel temasınız az çok yaşadığınız birşeyler olmuştur. Kafamda kendimi şuna inandırırdım biz hala evli değil nişanlıyız. Sonuna kadar gitmiycez ama birşeyler yaşıycaz ve ben de gizli saklı zamanlardaki gibi oh oh ne güzel fırsat bulmuşum :)) evet aynen böyle inandırmaya calışır kendimi ve kocama sokulmaya calışırdım. O da senin durumunu bilyior ben sapıkmıyım dediğine göre kibar bi adam o da yavaş hareket edecektir. Ve sen ded dediğim yöntemi uygulayarak belkide dr a bile gitmeden üstünden bu gerginliği atacaksın ondan sonra emin ol cok mutlu bir cinsel hayatın olacak

Tamam kırılmış olabilir ama yatak ayırmalar 4 gün soğuk davranmalar kız özür dilediği halde bence çok abartmış..

yani deyiş tarzın herşeyi berbat etmeye yetmiş resmen soğuması normal sana umarım bunu düzeltirsin yoksa hep aklına o gelecek eşin ve rahat birliktelik olmayacak .

Kızlar eşimin işiyle ilgili bi sorun çıktı o Yüzden kayınvalidelere gitme iptal oldu çok kadınsı değildi ama hoş bi elbise giydim güler yüzle karşıladım onu konuştuk bu sefer kapatalım demedi benim için çok özeldi senin yap bitsin demen kırdı beni dedi kötü hissettirdin kendimi bana dedi şimdi gitmesi lazımdı ama çıkarken çok sıcak davrandı bana öptü beni çok mutluyum şuan yaaaa

Kesinlikle güler yüzle karşılamam dahi tavırlarını yumuşattı sanki

olması gereken de bu değil mi zaten
yüzünüzden gülücüğü eksik etmeyin...

bu günlerinizi neden kötü hatırlayasınız ki ileride, hadi yeter bu kadar ..
hem gitmiyormuşsunuz da kayınvalidenize, bunlar hep iyiye işaret

evinizin evliliğinizin tadını çıkartın, yüzünüzden gülücük, ruhunuzdan kadınlık, hareketlerinizden işve eksik olmasın efenim...

mutlu günler

Çooook teşekkür ederim eşim biraz geç gelirim dedi işi uzayabilirmiş nişanlıyken çok bozulurdum buna şuan Aşkım dedi bunları söylerken diye o bile mutlu etti beni

Bazı arkadaşlar defalarca özür dile demiş ama öyle sorunu çözemezsin, bazen en iyi savunma saldırıdır..Karşıdaki kişiyi kendine getirir. Tabi bu saldırı asla saygı çerçevesini aşmadan. Sen bu şekilde taaviz verdiğin sürece bütün evliliğin boyunca hep özür dileyen taraf olursun. Kabul edelim ki hata yapmışsın ama bu hatanın sebepleri önemli değilmi. Yani korkudan söylenen bir sözün faturası 4 gün olmamalıydı. Eşine kararlı bir ses tonuyla demelisin ki " heyecan ve tecrübesizlikle sana sarfettiğim lafı nasıl olursa sapıklığa bağlayabilidin, oysa bana karşı daha olgun ve anlayışlı davranmanı beklerdim, şimdi en güzel günlerimiz gereksiz bir şekilde heba oluyor ve hayallerimin yerine koca bir hayalkırıklığı kalıyor. Seni seviyorum ve asla üzülmeni istemem ama sen beni böyle davranarak oldukça üzüyorsun" yapma...! DE bitir konuşmayı. Sesin sert çıksın ama alçak olsun.

Eşimi tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal Üzerimde otorite kurmak gibi bi çabası yok o gece ne kadar kırıldığını biliyorum uzaklaşmam lazım dedi ve başka odada sabahladı diğer günler soğukta olsa hep yanımdaydı

tatlım bir psikolog olarak söylüyorum ki öncelikle eşini karşına alıp gereğinden fazla serttepki gösterdiğini ve seni biraz anlaması gerektiğini söyleyip gönlünü almalısın

Sorununuz çözüldü gibi zaten ama aklınızın bir kenarında bu kalsın. Fazla taviz iyi değildir..Evladına bile fazla taviz vermeyeceksin. Mesele otoriter kurmak değil yüz vermek:)) çabuk şımarırız bu herkes için geçerli. Mutluluklar diliyorum.

tatlım bir psikolog olarak söylüyorum ki öncelikle eşini karşına alıp gereğinden fazla serttepki gösterdiğini ve seni biraz anlaması gerektiğini söyleyip gönlünü almalısın
Bugün konuştuk bunu Anlıyorum seni o gün ikimizde birbirimizi yanlış Anladık dedi eşim genel olarak anlayışlı biriydi ilişkimizde evlendik diye durum Değişti mi pek karar veremedim malum olaydan dolayı

Haklısınız belki de o beni çok şımarttı bu ilişkide en başından beri o Yüzden belki de böyle saçma bi tepki verdim

Olayın hallolmasına Cok sevindim bu tür olaylarla meslegim geregi cok karsilasyıyorum

Hem bıliyormusun bu benimde basima gelmisti kisa zamanda hallettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…