arkadaşlar dün dr. götürdüm kuzularımı malesef diş değilmiş kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon kapmışlar bulaşıcı cinsinden kuzum geceleri hiç uykuya dalamaz oldu şu an ilaç tedavisi yapıyoruz 5-6 güne gecer dedi dr. inş. diğerinede bulaştırmadan atlatırız
offf çok kötüyüz ya inş. biranönce atlatırız nasıl oldu anlamadım gitti okadarda dikkat ederken yavrucuğum uyuyamadıkca huysuzlanıyor sürekli ağlıyor ve yarımsaatte bi uyanıyor dalamıyor birde burnu tıkanıyor damla yaptırmıyor
dr. kulağında ve boğazında kızarıklık olduğunu söyledi ayrıca bağışıkklık sistemi zayıfmış
ne yapacağımı inanın şu an şaşırmış durumdayım dün annemle telde konuşurken ağladım kadıncağızda bugün yola çıkmış geliyor 6 saatlik yoldan insanın yanında destekk olmayınca çok kötü imiş dün akşam eşim bana bağırıyor ben ona çocuk zaten çılgınca ağlıyor elimiz ayağımız birbiren dolaştı ne yapacağımızı şaşırdık
teşekürler arkadaşlar yavurm bugün daha iyi yüzüne eski gülücükleri geldi şükür
Çok sevindim canım kuzularının iyileşmiş olmalarına..yavrularımız mutluysa, mutlu oluyoruz bizde..Benim yavrum da bronşiyolitten hastanede yattı.2 gündür gene öksürüğü var,inşallah yavrum bu sefer hastaneye yatmadan atlatır..bu arada ne varsa analarımızda var.Hep yanımızda olurlar inş...,geçmiş olsun canım..teşekürler arkadaşlar yavurm bugün daha iyi yüzüne eski gülücükleri geldi şükür
arkadaşlar nolur banada yardım edin siz tecrübelisiniz benim ultrasonda kesem gözükmedi doktor daha yeniyse gözükmez dedi kan tahlili istedi ondada 2470 çıktı dra gösteremedim 2 haftalık için çok değilmi değer ikiz olabilirmi sizce lütfennn cvp yazınnnn
kaswa cnm 3 aylıksınız ama netten öğrenmiştim tavuksuyuna çorbada çok iyiymiş canım az limon da damaltılıp ben ömere içirmiştim
kızlar selam herkese bir süredir giremiyordum.kızlar siz kaçöıncı ayuda adet oldunuz ben hala olmadım acep bu normalmi genelde çoğu kişi ikinci ayında olmuş. acep bana bişeyler mi oluyor yaw(
şimdi canan yazdı cnm 2 ayı bitirdi onlar adet olmuş bende nisanda doğurdum haziranda adet oldum ben ...ki ben pko yum yani...
ama sen anne sütü veriyorsun geç adet olabilirsin normal cnm anormal bi durum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?