Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

arkadaşlar dün dr. götürdüm kuzularımı malesef diş değilmiş kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon kapmışlar bulaşıcı cinsinden kuzum geceleri hiç uykuya dalamaz oldu şu an ilaç tedavisi yapıyoruz 5-6 güne gecer dedi dr. inş. diğerinede bulaştırmadan atlatırız
offf çok kötüyüz ya inş. biranönce atlatırız nasıl oldu anlamadım gitti okadarda dikkat ederken yavrucuğum uyuyamadıkca huysuzlanıyor sürekli ağlıyor ve yarımsaatte bi uyanıyor dalamıyor birde burnu tıkanıyor damla yaptırmıyor
dr. kulağında ve boğazında kızarıklık olduğunu söyledi ayrıca bağışıkklık sistemi zayıfmış
ne yapacağımı inanın şu an şaşırmış durumdayım dün annemle telde konuşurken ağladım kadıncağızda bugün yola çıkmış geliyor 6 saatlik yoldan insanın yanında destekk olmayınca çok kötü imiş dün akşam eşim bana bağırıyor ben ona çocuk zaten çılgınca ağlıyor elimiz ayağımız birbiren dolaştı ne yapacağımızı şaşırdık

comebaby cnm öncelikle çok geçmiş olsun cnm
ve şuna emin olki ali ile ömer 5 ayından beridir hasta olurlar
ve en son ömerim bronşiyolit oldu ...40 derece ateş ve kuzum kafasını kaldıramıyordu
iğneler vs.çok şükür atlattık..öncelikle sakin ol cnm bizde eşim paniktir
ben ise daha sakinim...o yüzden tartışmak sizi yıpratır
bende senin gibi nasıl oluyor diye kendi suçluyorum
ama doktorum sağ olsun dedi..bazı çocukların bünyesi yapar dedi...yani bir mikrop almışlar alişin bağdemciği şiş az ateşle 3 günde atlatırken...ömer 1 haftada iğne ile atlattı..
yani yapıları sonuçta pramatüre bebekler bağışıklıkları diğer kuzular gibi değil
eee anne sütüde çok almadılar ...ama sıkmayın canınızı olacak hasta olcak
düşecek kalkacak rabbim dermansız dert vermesin cnm...
çok geçmiş olsun cnm

canım oluyor malesef oluyor,
benim Sarem daha iki aylıktı yazmıştım buraya kanında enfeksiyon vardı,ciddi boyutta hem de,daha küçücükler,evlerimizi temiz tutmaya çalışıyor herşeye maksimum özeni gösterdiğimize inanıyorm,
yeri geliyor dışarı çıkmıyor,yeri geliyor banyo yaptırmıyorum hasta olmasınlar diye ne yalan söyliyim,
buna rağmen yine de kapıyor yavrular,
çok iyi anlıyor çok öpüyorum meleklerinin yanaklarından canım:teselli:

Ya bugün çoksevdiğim bir arkadaşım geldi eve,
uzun zamandır kızları görmüyordu,
Hale bu aralar insanları seçiyori,herkese gitmiyor ama Sare pek güleryüzlü olmasa da sevilmeyi öpülmeyi seviyor,kucağından hiç düşürmedi onu,
maşallah maşallah diye diye,sevdi bayıldı ona,
hep söylerim nazar değecek alımda çocuklar değiller benimkiler ama her akşam 8 de uyuyan Sarem çıldırmış vaziyette,10 dakikada bir çıldırıcasına ağlayarak uyanıyor,
Halem de uyuyamıyor,her dalışında Sarenin sesiyle yeniden uyanıyor,
pooooffff...

teşekürler arkadaşlar yavurm bugün daha iyi yüzüne eski gülücükleri geldi şükür
Çok sevindim canım kuzularının iyileşmiş olmalarına..yavrularımız mutluysa, mutlu oluyoruz bizde..Benim yavrum da bronşiyolitten hastanede yattı.2 gündür gene öksürüğü var,inşallah yavrum bu sefer hastaneye yatmadan atlatır..bu arada ne varsa analarımızda var.Hep yanımızda olurlar inş...,geçmiş olsun canım..

kaswa cnm 3 aylıksınız ama netten öğrenmiştim tavuksuyuna çorbada çok iyiymiş canım az limon da damaltılıp ben ömere içirmiştim

arkadaşlar nolur banada yardım edin siz tecrübelisiniz benim ultrasonda kesem gözükmedi doktor daha yeniyse gözükmez dedi kan tahlili istedi ondada 2470 çıktı dra gösteremedim 2 haftalık için çok değilmi değer ikiz olabilirmi sizce lütfennn cvp yazınnnn

offf dünyine felaket bir gece gecirdik kuzum hiç uyumadı çıldırdı resmen yemedide hiç birşey sabahladık yine
hymarry annemde bu çocukda nazar var diyor bizede gecen hafta çok gelen giden oldu hatta birinin çocuğu olmamış o gün bu gün çocuk böyle dr hasta olduğunu söyledi ama inan bende nazara geldiğini düşünüyorum kuşumun
hepimizin yavrularını allah nazarlardan korusun
tez zamanda iyileşirler inş. yani bebeciğimin kaşık kadar kaldı yüzü falan ağlamaktan uykusuzluktan mahvoldu kuzum

ikiz olabilir olumunekankayizsmile

kaswa cnm 3 aylıksınız ama netten öğrenmiştim tavuksuyuna çorbada çok iyiymiş canım az limon da damaltılıp ben ömere içirmiştim

Dediğin gibi daha çok küçüğüz teyzesi..biraz daha büyük olsaydık içebilirdik.İnş.bir daha hastalanmayız ama ilerisi için aklımızda olsun...sağol canım.

uzun bı aradan sonra mrb arkadaslar ıkızlerım dogdu dogalı sıteye uzak kaldım umarım herkes ıyıdır yavrucakları ile...arkadaslar sıze sorum olucaktı bız 5ay 13 gunluguz bır oglum 7200 dıgeri 6680 acaba kıloları normalımı doktorumuz normal desede kucuk dogdular gayet gelısımı guzel desede ıcım rahat etmıyor sızler neler verıyorsunuz ek gıda olarak ve hangı mamaları kullanıyorsunuz cocuklarım cok iştahsız yardımcı olursanız sevınırım hepınıze ii.geceler

ark. şu an kahvaltıda yarım yumurta sarısı veriyorum bebişlere tam yumurta sarısına kaçıncı ayda gecilecek benim dr sordum bana beyazıyla birlikte suda ez yedir diyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum beyazının
kahvaltımızıda değiştirdikyine yemedikleri için biraz muhallebi yapıp içine ilave ediyorum şu an

comebaby ben yumurta sarısını 1 aydır tam veriyorum..bir problem yaşamadık.. sende verebilirsin bencee.. ama yumurta beyazıını bir yaşından itibaren diye biliyorum.. alerji riski yüksekmiş..

kızlar ben aptamil kullanıyorum. markette 39- 43 tl arası fiyata alıyorum... haftasonu bir site buldum.. şansımı deneyeyim dedim inşallah güvenilirdir site diye.........aptamil 900 gr.. 33 tl 4kutu aldım.. 99 tl üstüne kargo ücretide yok.... cumartesi sipariş verdim..bugün geldi...paylaşmak istedim...
taksitlede alınabiliyor...........
http://www.farmasanal.com/index.php?do=catalog/product&pid=2

kızlar selam herkese bir süredir giremiyordum.kızlar siz kaçöıncı ayuda adet oldunuz ben hala olmadım acep bu normalmi genelde çoğu kişi ikinci ayında olmuş. acep bana bişeyler mi oluyor yaw(

kızlar selam herkese bir süredir giremiyordum.kızlar siz kaçöıncı ayuda adet oldunuz ben hala olmadım acep bu normalmi genelde çoğu kişi ikinci ayında olmuş. acep bana bişeyler mi oluyor yaw(

şimdi canan yazdı cnm 2 ayı bitirdi onlar adet olmuş bende nisanda doğurdum haziranda adet oldum ben ...ki ben pko yum yani...

ama sen anne sütü veriyorsun geç adet olabilirsin normal cnm anormal bi durum yok yani

şimdi canan yazdı cnm 2 ayı bitirdi onlar adet olmuş bende nisanda doğurdum haziranda adet oldum ben ...ki ben pko yum yani...

ama sen anne sütü veriyorsun geç adet olabilirsin normal cnm anormal bi durum yok yani

kıs inşallah öyledir. benim ikinci aydan sonra göbişim çıktı azcukta kiloaldımacep içimde bişeycikler oynayacakmı dişye bekler oldum dermişimm:))ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…