Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar biliyosunuz ki ben doğumdan 20 gün sonra adet oldum ve hemen korunmak için 1 ay sonra spiral taktırdım e tabi uterus kendini anca toplayınca geçen ay kontrole gittim kanamalarım aşırı oluyo diye birde baktık ki spiral yerinden kaymış dr hemen bir sonraki adetinde yenisini takalım dedi veee sonuç adet oldum ama ben bir gariptim tiksintiler falan başladı sonra olurya bi test yapayım dedim bir de ne göreyim çift çizgi şoke olduk valla şimdi yarın operasyona giricem spial çıkacak ve malesef kürtaj olucam çünkü idar yolu iltihaplanması nedeniyle birsürü antibiyotik kullandım ve çok sakıncalı olan maddeler kendimi çok kötü hissediyorum ama yapacak bişey de yok bu günleri ne ka çok beklemiştik şimdi de halimize bak...((

ayyyy cnm benim çok üzüldüm yaa nası bişey bu tuhhh tuhhh yaaa
offff derlerdi spiral tam korumaz diye demek doğrumuşş

ben hapa devam edem

cnm ya geçmiş olsun hakkaten çok üzüldüm :çok üzgünüm:

canım ya çok üzüldüm derlerdide inanmazdım demekki doğru imiş hay allah ya hayırlısı

canım yaa çok üzüldüm geçmiş olsun ama sevindim de..çünkü ilerde bebek düşünürseniz tedavisiz bebek sahibi olabilirsin demek ki..herşeye iyi yanından bakmalı..bununla geçmiş olsun tatlım..ve tabiki ben de spiral taktırma niyetimden şuan vazgeçtim :))

burcin kuzumm selamını aldım nasılsın tatlı kuşumm bidenemm en son tlf açtığında çokkarışık ve tam karışıklık vardı kuzum

burcin kuzumm selamını aldım nasılsın tatlı kuşumm bidenemm en son tlf açtığında çokkarışık ve tam karışıklık vardı kuzum

olsun cnm bnm ne demek..
biz aynı krizlerdeyiz bi de grip geldi üstüne bakalım nolcak..bi çaba kızı korumak için ama işe yarar mı bilmem..
çok yorgun ve uykusuzum..maske takmaktan bunaldım..kendime gelmem laaaaazııııııııııııııımmmmmmmmmmmm (

burcin cnm çıkmak zorunda kaldım nette gitti
geçecek cnm hiç sıkılma bi tanem

kızlar merhaba herkese bende geldim .... Anneliğin büyülü yolculuğuna başladım bende Allahım ne güzel bişeymiş....

kızlar selam herkese bir süredir giremiyordum.kızlar siz kaçöıncı ayuda adet oldunuz ben hala olmadım acep bu normalmi genelde çoğu kişi ikinci ayında olmuş. acep bana bişeyler mi oluyor yaw(

ben de doğumdan 4 ay sonra adet oldum canım..kimisi geç oluyor. hamile değilsen normaldir yani..yerimseniben

geçmiş olsun canım.. çok üzüldüm.. talihsizlik olmuş.. ilerde demekki kendiliğinden bebeğiniz olucak buda sevindirici bir durum..
en tırstığım şeylerden biri spiral...

herkese çok teşekkür ederim evet tedavisiz hamiş kalabiliyomuşum herşey psikolojik işte şimdi istemiyoruz ya pat diye oluyo allahın takdiri işte spiral çok erken takıldığı için daha rahim kendini toplamadan yani o yüzden kayma yapmış e tabi doğumdan 1 ay sona taktırırsam böle olur yoksa gerçekten spiral en güvenilir yöntem bakalım ne olacak içim yanıyo ama yapacak bişi yok kızlar ağlaya ağlaya mahfoldum...

aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy bebişko inanmıyorum caanıııımmmm,
işte burda teaviyle hamile kalanlara inanılmaz bir örneksinn,
ama kürtaj işine çok üzüldüm,yapmasanız olmaz mııııı,noollluuurrrr yaaaaaaaamafoldumben
ben bakarım kııızzzzmafoldumben

anam wavym sende mi hamilesin kıızzz,hahahahah...

sağol bitanem ya işte bende onu dedim ya herşey psikolojik yaa...hemde spiralle hamiş kaldım şaka gibi dimii....ama yapacak bişey yok tatlım hem birsürü antibiyotik kullandım zarar verici olabilir dedi dr hemde 2 taneyle zor baş ediyorum allahımın gücüne gitmesin ama mecburen aldılAR zaten patolojiye gitti ve sağlıklı değilmiş antibiyotikler genetiğini bozmuş yeni yeni düzelmeye başladım benimde hiç içimden gelmedi ama kısmet tatlışkom allahım yavrularıma sağlık vesin çok öptüm yani olmaz olmaz diyipte boş vermeyin kızlar hepimiz aslında tedavisiz hamiş kalabiliyoruz:)))

tecrübeli anneler bana yardım lütfen....... kızlarım mamayı istemiyor....hep emmek istiyorlar.aptamil kullanıyorum ..... mamayımı değiştireyim napayım....yoksa sorun biberonmu acaba

tecrübeli anneler bana yardım lütfen....... kızlarım mamayı istemiyor....hep emmek istiyorlar.aptamil kullanıyorum ..... mamayımı değiştireyim napayım....yoksa sorun biberonmu acaba

önce mamanı değiştir derim baktın olmadı biberonu değiştir....mama ne alim dersen bebelac derim ben onu kullandığım ve memnun kaldığım için

uff kayracım çok zor bir durum. benim yarende aynı durumda. nbende tüm mamaları denedim ama nafile kabul etmiyor. yavrucak biberon azına değer değmez çığırıyor( bende uylku arası besliyorum. eğer mamadan bi sonuç alamazsan nubynin hassas dokunuş biberonları var onu tavsiye ederim.. onu diğer biberonlara göre biraz daha rahat alıyor..

açeyla canım inşallah öyledir bebişkoyu duyunca iyşice tırstım gerçi biz göçebe bi hayat yaşıyoruz kocayı ayda bir anca görüyom ama o kaçamaklar dah tehlikelidir dimiboshayallersmile:kedi:
drumu aradım durumu anlattım emzirme engeller dedi. göbişim içinde boğazını tut dedisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…