- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sagol canım benim.
bu arada oyun parkınızıda çok beyendim eşimede söyledim çok iyi düşünmüşler dedi ama eve baktık nereye koyarım ben onu esasında yazın balkona koymak için çok iyi benim balkon bayagı büyük koltuk takımı koy alır ben olmassa yazı bekleyip oraya koyayım
yok canım kahvaltı diye yazmıyo kahvaltıda tahıllı ballı yazıyocanım ballı irmikli kahvaltı deyilmiydi.benmi yanlışbiliyorum .bende geceleri sütlü armutlu tahıllısını veriyorum .uyku bastıgından pek iştahlı yemiyorlar biberon istiyorlar ama yinede yapıyorum ben .
canım iyi yapmışsın onlar gerçekten iyi süt yapıyo annem de aktardan almıştı bana emziririken öteki göğsünden süt gelmedi mi . bi de enerjini alıyolar haklısın açmıydın ki aç kalma canım yedikten sonra da bol bol su iç gerçi bunları biliyosundur sen deemzirdikten sonra resmen tansiyonum düştü ,sıpaları anakuacağına koyup koltuğa uzanıp dinlendim..tüm enerjimi de aldılar emerken sanki...
eşime kalsa gereksiz
ben düşünüyorum genelde gerekli olanları..
sağolasın canım,iyi geceler..
dorukcum canımmmm, burada kendi kendine konuşan biri varsa oda benim tatlımmm
fatoş hanım nerelerdesin canım
canom öğleden sonra aramıltım seni kuzucum müsait değildin galiba, bu arada numaram görümemiş olabilir kocirikle tlf unu değişiyoz arasıra o zaman görünmüyormuş aradıklarım öle söylüyor :26:
buralardayım canım :) okuyorum
bi kaç gündür heyheylerim tepemdeydi o yüzden yazmadım..
regl olcakmışım ondanmış meğer. ben 21 günde bir regl olmaya başladım doğumdan sonra.. neden bilmiyorum... bide regl öncesinde sıtma tuttu beni dondum evin derecesini 25e getirdik yinede donuyordum... mide bulantısı baş dönmesi, baş ağrısı....... yeni yeni huylar çıkıyo doğum sonrası.....
kızlar sabaha karşı 5 olan uyku saatlerini 3 olarak değiştirdiler.. onada şükür ne diyim iki saat iki
saattir.....
Ah canım yauykusuz çocuk çok zor.
Bende yağızda şunu fark ettim.Çocuk yatmadan mama yiyince gece çok sık uyanıp su içiyor.
Ama devam sütü içerse yatmadan o zaman sadece mamaya kalkıp yiyip geri uyuyor.:44:
Canım biz 5,5 aylıkken ekgıdaya geçtik,o zaman sadece geceleri muhallebi vermişti dr.
Ben sabahlarıda versemmi diye sormuştum,günde iki kere verme ağır gelir demişti.
Ama şimdi sabah bebelac kahvaltı hazırlıyorum iki kaşıktan içine peynir,yumurta,pekmez koyuyorum çok severek yiyior.
sebze çorbası denedim. patates+havuç+irmik.. ikiside öğürüp kustular. zorlamadım bende.. galiba bana çekti bunlar sebze sevmicekler pek
milupanın kaşık mamalarından aldım. tahıllı gece maması ve 7 tahıllı elmalısından.. bir günde 2 kez kaşık maması vermek sakıncalı mıdır? bilginiz varmı kızlar. cemre özellikle biberon pek almak istemiyor. dünde böyle yaptı bende bişi vermedim aç otur dedim.. sonra bi bağırmaya başladı midesi gurulduyordu duydum valla......yedi şükür. demekki aç bırakacan bunu.....
Ben klomenle hamile kaldım,oğlumda 1.5 sene olmamıştı doktorum klomen vermişti ilk ay hamile kalmıştım,o zamantek yumrta gelişmişti,ben yine aynı olur sanıorum gittim doktora bu sefer anlattım durumu tamam o zaman başlayalım dedi klomene,beni tanıdığı için direkt başladık yani.
3 yumurta gelişti ama ikisi kistleşti biri çatladı demişti doktorum,ben 4+ 4 te gittim kontrole 3 kese vardı,sonra biri kendiliğinden kayboldu,sürpriz oldu ,biz hiç beklemiorduk,şimdi herkes doğal olduğunu sanıor söylemedim klomeni,bir de onu mu anlatacaz millete :)
Yalnız şu var ben incir kürü yapmıştım yumurtaları artıranın o olduğunu ya da en azından tetiklediğini düşünüorum :)
Ooo kimler gelmiş kimler......
Vil naber canım
benim sadece zar zor 4 yumurta oluştu.3 ü döllendi..2 si iyi kaliteydi,1 i düşük..2 tanesi transfer edildi..daha önceden de ikiz kaybım olduğu ve rahmim berbat durumda olduğu için sen ikiz taşıyamıyorsun yine ikiz olursa birini alalım demişti..o an ses çıkarmadım ama içimden asla diyordum..çünkü tekrar ikiz olmasını diliyordum..iki kese de gayet güzel gelişti,kalp atışları falan iyiydi..ikiz devam etmek istiyormusun dedi dr..evet dedim..iyiki de vazgeçmemişim..ya oğlumdan ya da kızımdan mahrum kalıcaktım..Her kucağa aldığımda ,gülümseyişlerini gördüğümde Allaha sonsuz kere şükrediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?