Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ben geldimmm iyiyim canım arkadaşım sen nasılsın napıyo benim böcğklerimm özledim wallaa

Ben iyiyim canım cadılar 12'de uyudu 12.30 da uyandı. öööööle bakınıyorlar. Bizde özledik İremle Eylülü. Ay ne güzel seviniyorlar dimi birbirlerini görünce canım benim yaaa.

Ben iyiyim canım cadılar 12'de uyudu 12.30 da uyandı. öööööle bakınıyorlar. Bizde özledik İremle Eylülü. Ay ne güzel seviniyorlar dimi birbirlerini görünce canım benim yaaa.

ewt ya çok mutlu oldular halen gözümde gülüşleri..sıklaştıralım görüşmelerimizi kızlarada bizede çok ii geliyo

Artık sen işe başlayınca zor olur biraz ama görüşürüz tabi..
Dur kız bende kızların resmini koyaym

canlarımm yerim sizi yerimmm...işte hergün sit iznim var erken gelicem eve görüşürüz ayarlarız yinee..bende koyayım resimlerini uyansınlarda yeni çekerim akşama koyarım

Öğlen ne veriyorsun ya. Benimkilerin düzeni bi kaçtı artık gündüz toplam bir saat uyumuyorlar. Mama içiyorlar zorla 100 cc falan uyuyorlar yarım saat sonra uyanıyorlar.

Öğlen ne veriyorsun ya. Benimkilerin düzeni bi kaçtı artık gündüz toplam bir saat uyumuyorlar. Mama içiyorlar zorla 100 cc falan uyuyorlar yarım saat sonra uyanıyorlar.

benimkilerde dişlerden iştahsız devam sütü içiyolar öğlende. akşamları sebze çorbası veriyorum yoğurtla. sabahta kahvaltı ama o da bikaçgündür yemiyolar bende aç kalmasınlar diye devam sütü veriyorum canım

geçmiş olsun canım uyku düzenleri inşallah oturur da rahat edersin
aşık mamalarının üzerinde yazıyordu hatırladığım kadarıyla günde 2 kez verebilirsiniz diye canım sen yine de bak benim kaşık mamam bitti bakamadım ondan

arkadaşlar siz hepimniz ikis annesisiniz herhalde demi yani bn daha adayım yani hamileyim oyzden tecrübelerinize ihtiyacım war

benim oğlum doktora kontroke gideceğimiz gün bana dedi ki:anne ikikardeş var karnında biri kız biri erkek dedi,ben de saçmalama oğlum tek kardeş dedim.
ben ateş ölçüordum,doktorumun bir yumurtan çatlamış dediği günü kıssas aldım 2 gün sonra kasık ağrım oldu ve ateşim yükseldi 13. gün dayanamadım test yaptım bhcg 57 çıktı çok düşük diye ilk duyunca üzüldüm hatta :) aslında adetten 4 gün önce yapmış oluordum :)
rabbim tüm isteyenlere versin tadı başka tabi

yani sendemi ikislre hamilesin cnm anlayamadım

maşallah kızlarına çok tatlılar
arkadaşlar siz hepimniz ikis annesisiniz herhalde demi yani bn daha adayım yani hamileyim oyzden tecrübelerinize ihtiyacım war
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
içine doğdu çocuğun demek ki benim de eşim demişti doktora gitmeden önce bunlar ikiz diye ben de değilmiş kanda belli olurdu olsa dedim sonra tekrar doktora gittim sana bi sürprizim var dedim ikiz mi dedi tabi sürprizi kalmadı nerden aklına geldiyse ikiz olacağı çünkü benim de doğal yolla oldu

ben 1 ay önce doğum yaptım ikiz kızlarım var,çift yumurta
allah bağışlasın cnmm ne mutlu darısı başımıza işlhh bnm tek kese içimdeler we aralarını ayıran zar oluşmamıştı son gittiğimde bu çarşamba tekrar gidicem işlh oluşmuştur çnkü eğer oluşmazsa riski olabileceğini sledi dr un çok endişeliyim nasıl hamilelik zor geçtimi cnm senin

bnmde doğal yolla oldu cnm aslında halaa şoktayım nasıl oldu die ama herşey allahtan cnm

Benim ailemde ikiz yok ,kimseye klomeni de söylemdik ya,eşimin ailesi bir gururlandı :) eşimin babaannesi ikiz eşiymiş ve ikiz doğum yapmış.herkes o yüzden oldu zannedior,kalıtsal olarak kimse düşünmüor onun benim yumurtaları etkilemeyeceğini :)

Geçen sene abimin eşi doğum yapmıştı,çok istiyordu ikiz olmasını ben de dedim ki sana inat en doğuracam :) o da olur valla şanslısın sen dedi,ama ben tabi olmayacağını biliorum ya şaka yapmıştım ona :) ne bilelim böyle olacağını :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…