ben geldimmmiyiyim canım arkadaşım sen nasılsın napıyo benim böcğklerimm özledim wallaa
Ben iyiyim canım cadılar 12'de uyudu 12.30 da uyandı. öööööle bakınıyorlar. Bizde özledik İremle Eylülü. Ay ne güzel seviniyorlar dimi birbirlerini görünce canım benim yaaa.
canlarımm yerim sizi yerimmm...işte hergün sit iznim var erken gelicem eve görüşürüz ayarlarız yinee..bende koyayım resimlerini uyansınlarda yeni çekerim akşama koyarım
Öğlen ne veriyorsun ya. Benimkilerin düzeni bi kaçtı artık gündüz toplam bir saat uyumuyorlar. Mama içiyorlar zorla 100 cc falan uyuyorlar yarım saat sonra uyanıyorlar.
geçmiş olsun canım uyku düzenleri inşallah oturur da rahat edersinburalardayım canım :) okuyorum.
bi kaç gündür heyheylerim tepemdeydi o yüzden yazmadım..
regl olcakmışım ondanmış meğer. ben 21 günde bir regl olmaya başladım doğumdan sonra.. neden bilmiyorum... bide regl öncesinde sıtma tuttu beni dondum evin derecesini 25e getirdik yinede donuyordum... mide bulantısı baş dönmesi, baş ağrısı....... yeni yeni huylar çıkıyo doğum sonrası.....
kızlar sabaha karşı 5 olan uyku saatlerini 3 olarak değiştirdiler.. onada şükür ne diyim iki saat iki saattir.....
sebze çorbası denedim. patates+havuç+irmik.. ikiside öğürüp kustular. zorlamadım bende.. galiba bana çekti bunlar sebze sevmicekler pek
milupanın kaşık mamalarından aldım. tahıllı gece maması ve 7 tahıllı elmalısından.. bir günde 2 kez kaşık maması vermek sakıncalı mıdır? bilginiz varmı kızlar. cemre özellikle biberon pek almak istemiyor. dünde böyle yaptı bende bişi vermedim aç otur dedim.. sonra bi bağırmaya başladı midesi gurulduyordu duydum valla......yedi şükür. demekki aç bırakacan bunu.....
yani sendemi ikislre hamilesin cnm anlayamadımbenim oğlum doktora kontroke gideceğimiz gün bana dedi ki:anne ikikardeş var karnında biri kız biri erkek dedi,ben de saçmalama oğlum tek kardeş dedim.
ben ateş ölçüordum,doktorumun bir yumurtan çatlamış dediği günü kıssas aldım 2 gün sonra kasık ağrım oldu ve ateşim yükseldi 13. gün dayanamadım test yaptım bhcg 57 çıktı çok düşük diye ilk duyunca üzüldüm hatta :) aslında adetten 4 gün önce yapmış oluordum :)
rabbim tüm isteyenlere versin tadı başka tabi
maşallah kızlarına çok tatlılar
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinarkadaşlar siz hepimniz ikis annesisiniz herhalde demi yani bn daha adayım yani hamileyim oyzden tecrübelerinize ihtiyacım war
içine doğdu çocuğun demek ki benim de eşim demişti doktora gitmeden önce bunlar ikiz diye ben de değilmiş kanda belli olurdu olsa dedim sonra tekrar doktora gittim sana bi sürprizim var dedim ikiz mi dedi tabi sürprizi kalmadı nerden aklına geldiyse ikiz olacağı çünkü benim de doğal yolla oldubenim oğlum doktora kontroke gideceğimiz gün bana dedi ki:anne ikikardeş var karnında biri kız biri erkek dedi,ben de saçmalama oğlum tek kardeş dedim.
ben ateş ölçüordum,doktorumun bir yumurtan çatlamış dediği günü kıssas aldım 2 gün sonra kasık ağrım oldu ve ateşim yükseldi 13. gün dayanamadım test yaptım bhcg 57 çıktı çok düşük diye ilk duyunca üzüldüm hatta :) aslında adetten 4 gün önce yapmış oluordum :)
rabbim tüm isteyenlere versin tadı başka tabi
allah bağışlasın cnmm ne mutlu darısı başımıza işlhh bnm tek kese içimdeler we aralarını ayıran zar oluşmamıştı son gittiğimde bu çarşamba tekrar gidicem işlh oluşmuştur çnkü eğer oluşmazsa riski olabileceğini sledi dr un çok endişeliyim nasıl hamilelik zor geçtimi cnm seninben 1 ay önce doğum yaptım ikiz kızlarım var,çift yumurta
bnmde doğal yolla oldu cnm aslında halaa şoktayım nasıl oldu die ama herşey allahtan cnmmaşallah kızlarına çok tatlılar
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
içine doğdu çocuğun demek ki benim de eşim demişti doktora gitmeden önce bunlar ikiz diye ben de değilmiş kanda belli olurdu olsa dedim sonra tekrar doktora gittim sana bi sürprizim var dedim ikiz mi dedi tabi sürprizi kalmadı nerden aklına geldiyse ikiz olacağı çünkü benim de doğal yolla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?