- 26 Mayıs 2018
- 8.210
- 38.801
- 548
- 51
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
İdrakcim,güzel kardeşim,Annem pantolonları verirken "ay ben şaka yapmıştım" dedi biliyor musun :) hep şaka yapar. Yıllardır bıkmadan usanmadan şaka yapar. Çünkü bu onun çıkış yoludur. Şaka yaptım ne alınıyorsun der çıkar işin içinden. Tüm insanlar onun şakalarına alınır. Herkes şakadan Anlamaz o sadece şaka yapar.
Artık bu benim bahanem olmamalı yahu. Aileden gelen travmalar vs. Koskoca kadın oldum ama hala annemin karşısında mantığımı hareket ettiremiyorum.
Arkadaşlar şu kötü ve hakaret içeren yorumlara o kızgın ifadeleri nerden bırakıyoruz?
Ben de beğen,alıntı,cevapla var sağda.
Solda da şikayet et butonu var.
Ama el kızı evlat verip ailenin soyunu devam ettiriyor :)
Madem bunun farkındasınız, görüşmeseniz keşke. Bahane bulsanız. Sizin hatanız, onların bencilliklerine rağmen, hala yaranmak için kendinizden bu kadar ödün vermeniz bana kalırsa. Yazık hem size, hem çocuğunuza. Çok üzüldüm gerçekten.İlk değil tabi ki. Hatta belki en basiti budur. Ama ben asla akıllanmıyorum. Belli ki akıllanmayacağım da. Kendimde hata aramaya devam edeceğim.
Hadsizligin lüzumu yok mahalle arasida degil burasi iste herkes kendi kalitesinde düşünüp yaziyor ne yazık ergen gibi mal yazmak falan cok çirkin kendinize gelin.Kusura bakma sen tam bir mal'sın. Şimdi banlanacagim ama umrumda degil tıpkı senin ailenin seni umursamadığı gibi. Sen kötü bir annesin nasıl ve hangi hakla evladının doktor parasını harcarsın bir otur bunu düşün
İçinde yetiştiğimiz aile kişiliğimizi şekillendiriyor.Ben inanamıyorum bu anneler nasıl böyle idrak gibi, grill gibi, benim gibi aslında gayet mantıklı, duyarlı ve aklı fikri yerinde insanların hayatlarını, psikolojilerini nasıl bu kadar bozabiliyorlar?
Şu anda ben de yapayalnızım, son birkaç senedir yaşadığım aralıksız ailevi sorumluluklar yüzünden, bilincim patladı ve soluğu psikiyatride almak zorunda kaldım. Yalnız ve güçlü mücadele etmek zorunda kalmaktan bu.
Ama hepsi aşılır tabi ki, yalnızca insanlar kendi kredilerini bitiriyorlar anne baba bile olsalar.
Gerçekten evlendikten sonra ailen için olan önemin anlaşılıyor haklısınHiiiic abartmiyorsunuz ben bile sinir oldum. Bazi insanlar evlenince ailesini taniyor ne yazik ki..
Simdi size kalp kirmayin falan diyenler olacaktir kalp kirmamaya calistikca da daha cok kirilirsiniz ne yazik ki.
Valla benim kayınaile tam tersi doğurduğum çocuğu benim oğullarına yapacakları herhangi bir şeyi bana faydası olur diye korkuyorlar düğünümüzde bir kuruş harcamayan kadın kızının koleji ve çeyizi için 40 bin ayırmış bir de anlatıyor yüzüme yüzümeAma el kızı evlat verip ailenin soyunu devam ettiriyor :)
Ben bile kızardım şu an yaBazilarimiz ailemizi evlenince taniyor gercekten sen alinganlik yapmamissin annenin bir degil.iki istemesi dahi yanlis once bi kizim paran var mi diye sorsaydi keske.
Yeri gelmisken gecenlerde babam rahatsizdi israrla bi ozel hastaneye git dedim o devlete gitti acaba parasi yok diye para teklif ettim 200.300 tl gonderecektim babam bin tl istedi araba muayenesi geciyormus baba o kadar gondermeeyiz bizimde cok borcumuz var dedim o zaman 500 dedi esim aninda gonderdi. Iki gun sonra esim nasil okdun diye tekrar aradi bi emrin istegin olursa soyle dedi hay soylemez olaydi adam bu defa da 1500 lira istedi yine araba icin bi kac gun ses cikmayinca babam bu kez msj atmis esime esiminde bi ceki karsiliksiz cikti gonderimicez dedim neyse cek isi hallolunca bin tl gonderdi eee niye bin tl demis canimin sıkildigi esim ailemin yuzune guler ama aralari hic iyi degil sevmez benim.ailemi babami gordugum an istememesini soylicem yerin dibine girdim bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?