Yine kavga ettik :(

Selamlar

herkes iyidir umarim.

Ben iyiyim yazamadim bir sure , aramiz iyi fena degil arada tartismalarimiz gerginliklerimiz oldu yine, dun mesela aksam dizi izliyoduk bu sabah seyahate gidicek diye bavulunu hazirladik vs, sonra 11 gibi telefonuna bakiyodu bende dedim hadi gel yatalim artik sabah erken kalkican vs konustum biraz, iste bosver bakma telefona yoruldun yarin isin var ucusun var vs biraz abarttim 15 dk boyle konustum. o da 1-2 bosver askim sen vs dedi sonra patladi ya ne istiyosun benden annemmisin sen benim niye soruyosun tamam sen yat bende gelcem iste birazdan dedim ya falan diye cikisti.
Suanda seyahatte persembe aksami donecek. oyle yani aramiz , bazen fazla burnunu sokuyorsun dedi, is seyahatine niye gonderdiklerini sordum bu sefer neden fabrikalari geziyosun falan dedim onada askim ne bicim soru soruyosun yani istiyosan gel benim mudurum ol sen karar ver, sanane iste gonderiyolar ben merak etmiyorum hangi fabrikaya gidecegimi Cin'de sen niye merak ediyosun bu kadar burnunu sokup merak etme herseyi falan dedi.
 
Kusuruma bakma ama siz huyunuzdan vazgecmessiniz bin kusur mesaj olmus ayni yerdesiniz siz onun esisiniz annesi degil..
 
Halamı aynısın peace ya biraz adım artık ne zaman düzelteceksin kendini
 

Peace. Gerçekten ben bile tahammül edemiyorum artık ya. Neden böylesin ? Neden düzelmiyorsun ? Düzelmek için uğraşan insan bu kadar zamanda düzelir ya. Buraya gelip sadece tamam artık böyle yapmayacağım demekle düzelmeye çalışmış olmuyorsun ki. Sen kendi kafanda düzelmeye çalıştığına inandırdın kendini ama tek bir adım atmıyorsun. Yahu bi insan bu kadar şeyden sonra neden hala kocasına iş seyahatine seni niye gönderiyorlar diye sorar ki ? Basbaya bağırıyorsun artık "ben düzelmeyeceğim gel benden boşan" diye.
 
ne kadar yuklenmişsiniz böyle...sormus sadece tabiki eşinin neden nereye ne sebeple gittiğini bilmeli insan...Ukala cevaplar vermiş işin yok mudurummusun vs...Sana saygısı kalmamış bu adamın. Saygı kazanmak icin dik durmalısın
 
Tamam birşeyi sürekli soruyorsan sorun eder de adam.normal degil mi insanın kocasına niye gidiyorsun felan diye sıradan sohbet eder gibi sorması parlamaya ne gerek var.kocan abartıyor bazen sende o abarttikca üstüne dusuyon böylesine ozaman ne halin varsa gör diyecen.
 

aynen
biraz dik dur dediğim buydu
127 sayfa gectik ama yapamıyorsun
 

yani kusura bakmayin da size ne kacta yattigi ?
bogmayin adami,bn okurken boguluyorum.
boyle devam ederseniz adami elinizden kacirirsiniz
 
Ah peace ah
Rumuzun da "huzurlu"nun ingilizcesi ama kusura bakma da yaptıkların hic huzur verici değil
Esinim tahammulu kalmamis onca ısrardan sonra adama isi ile ilgili sorunca da ters cevap vermiş
Telefonunu birak, yat hadi falan... tamam demis, bir sekilde sana cevap vermiş ama sen uzattikca o da patlamis
Doğru da demis, sen annesi degilsin!
Bir kere sordun, cevapladi
Bir daha sorma birak
Isrardan vazgec
Sen degismezsin, git bir psikologa tedavi ol gercekten asmak istemiyorsun bence
Bir de esim de olsa, neden fabrikaya gidiyorsun diye sormak aklima gelmez açıkçası
Gereksiz ve seni ilgilendirmeyen sorunlari merak etmeyi bırak
Adam senin kocan ama sen onun annesi de degilsin, hayatinin her detayini bilmek zorunda da degilsin
 
Bişeyi defalarca söylemenin nedeni ne peace? 15 dakika boyunca hadi telefonu bırak, yarın seyahate çıkacaksın, uyuman lazım diye ısrar etmenin nedeni ne?

sordugum sorunun cevabini almadan pesini birakmiyorum sanirim.
uyuman lazim vs dememin sebebide uykusuz kalicak yola gidicek sabahin korunde bos bos tvde bakinacak biliyorum.
yani onun icin konustum ama cok abarttim
 
sordugum sorunun cevabini almadan pesini birakmiyorum sanirim.
uyuman lazim vs dememin sebebide uykusuz kalicak yola gidicek sabahin korunde bos bos tvde bakinacak biliyorum.
yani onun icin konustum ama cok abarttim
Bir şeyi bir kez söylemeyi başarıp devam ettirsen sorun kalmayacak
 

duzelmek istiyorum, bi kac gun iyi gidiyo sonra yine biseyden tartisiyoruz.
is seyahatinide meraktan sordum neden gonderiyorlar yani ne yapacak orada diye, o da kendince bi cevap verdi sonrada neden soruyorsun ne yapacaksin vs dedi.
dicek biseyim yok artik degismem gerekiyo
 

selam, soyle aslinda, 3 gunlugune gitti genel olarak niye gittigini biliyorum, 1 gunu de fabrika gezisi var, bende seni o fabrikalara niye gonderiyolar diye sordum, meraktan. bide ayni isi yapiyoruz esimle ayni sektordeyiz yani. ama o baska seylerdende soru sorup usteledigim icin bunaldi bu sefer neden soruyosunki napicaksin bosver merak edecek bisey degil bu niye fabrikaya gittigim vs falan dedi.
 

normaldede cok hoslanmiyor isini detayli olarak konusmaktan, cok detaya girmek istemiyo dunde baska seylerdende usteledim diye sanirim daha bi sinirlendi bide dedigin gibi o da napicaksin neden merak ediyosun sanane bosver ben kendim merak etmiyorum niye nereye gonderiyolar dedi.

telefonu birak yat olayida sabahin 5.30 unda evden cikti, gece 12ye gelio hala telefona bakio uykusuz kalip perisan olmasin diye, bide birlikte yataga gidelim diye israr ettim. o da tamam dedi gelicem 15 dk ya vs ama ben uzattim ve o da bunaldi ve sinirlendi, hatta tansiyonum cikti dedi baya basi falan agridi sonra.

dogru ama neden asamadigimi bilmiyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…