- 5 Şubat 2014
- 229
- 821
- 103
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Kullanmam şart aslında şuan fizik tedavi görüyorum kolum ve boynum için D, B vitamini demir,magnezyum düşüktü ilaç kullandım bitti. Bunda da baya bi vitamin mineral var iyi gelir inşallah.bu ilcı kullan derim tüp bebek yapacaksan bile mutlaka kullan . doktorlar hemen gel tüp yapalım derler zaten
geçmiş olsun canım ...Kullanmam şart aslında şuan fizik tedavi görüyorum kolum ve boynum için D, B vitamini demir,magnezyum düşüktü ilaç kullandım bitti. Bunda da baya bi vitamin mineral var iyi gelir inşallah.
hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bebişinizi. Prowomen kullanmayı bıraktıktan sonra hamile kalmak için başka şeyler kullandınızmı yazarsanız çok sevinirim.
Kullanıyorum canim ins faydasini goruyorum,gecen ay hic yumurta yoktu bunda var gibi ama gelismemis mi ne bilmiyorum,sunu soyleyim prowomen+hayit tohumu+ ari poleni kullanıyorum bu ay azda olsa faydasini gördüm ins,ilaca baslicaktik iptal oldu dr once histereskopi yapacak sorun varmi yokmu die ve genetik test kan pihtilasma testi yaptiracagiz pazartesi gunu ins rabbim kolaylaştırsın tedavilerimizi,sizde baslayin vitamin takviyelere ve tup bebek icinde gec kalmayin bir an once baslayin rabbim hayirli evlat k ar versin ins...Amin İnşallah. Bence kullanmaya devam et içeriğinde yok yok ilacın. Muhakkak işe yarayacaktır. Ben bir defa adetimin ikinci günü başlayarak kestane balı çörek otu (yeni öğüterek) ve tarçın karıştırp yemiştim. o ay yumurtladığımı çok fazla hissetmiştim. Bi dene istersen. Durumumu SchonerDufta cevap olarak yazdım. Doktor sonrası güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Bencede kistlerden dir. Benimde yumurtalığımda kis var ve adetim 7-8 gün sürüyor sonrasında kahverengi lekelerde 7-8 gün geliyor. Doktor banada kistten olduğunu söylemişti. Geçer inşallah üzülmeyingüzel günler hayal edin. Tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin Allahım inşallah.
Canım şuan hastaneye yatis yaptim,yumurta gordu goremedi gibi birşey,yarin histereskopi olcam bakacaklar rabbim kolaylastirsin ins bide rahime çizik atacaklar,genetik test iki aydan çıkacakmış canim gelismeleri yazarim ins..BitmeyenUmidim canım bildirimleri karıştırıyorum unutuyrum arada ..
yumurta gördü mü bu muaynede . ilerisi için neler dedi . genetik ne zaman çıkıyormuş. hadi bismallah ile başla yolun ferah olsun
Akşamdan mı yatış verdi kuzum. Dualarım seninle uygun olduğunda mutlaka yaz . Allah yardımcın olsunCanım şuan hastaneye yatis yaptim,yumurta gordu goremedi gibi birşey,yarin histereskopi olcam bakacaklar rabbim kolaylastirsin ins bide rahime çizik atacaklar,genetik test iki aydan çıkacakmış canim gelismeleri yazarim ins..
Canım Allah yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını versin. Rahime çizik neden atıyorlar?Canım şuan hastaneye yatis yaptim,yumurta gordu goremedi gibi birşey,yarin histereskopi olcam bakacaklar rabbim kolaylastirsin ins bide rahime çizik atacaklar,genetik test iki aydan çıkacakmış canim gelismeleri yazarim ins..
Sagol canimm,embriyo tutunma sansini artırdığı için cizik atılıyor sanirim bana atmadılarCanım Allah yardımcın olsun inşallah emeklerinin karşılığını versin. Rahime çizik neden atıyorlar?
doktorunun tedavi şeklini beğendim ve o kadar umut ile okudum ki belki kendiliğinden gelir . demek ki doktora gitmeyi ertelememek gerekiyormuş.bence tek vitamin ile devam et içerik aynı ise pro women kullan . rahmin t şeklinde miymiş peki ? yapışıklık mı varmış belki o ağrıların bir sebebi de yapışıklıktır.SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledirik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Simdi gelelim pro womene kesinlikke faydasi olduguna inaniyorum,hani adetin ikinci gunu hormonlara bakiliyor ya e2 bu adette yukselmis cok mutlu oldum yumurta kalitesi var oldugunu gosteren hormon bu,hbg kan degerim dusuktu duzelmis cok sukur,birde hayit otu polende kullandım ya faydasi olmuş cok mutlu oldum,yani bu ay hormonlar bi nebze duzelmis iki ay daha pro women kullanmam gerekiyor ama fakulte Art-Med adli vitamini almami onerdi oda pahali ama yapcak birsey yok onuda kullanacağım inş...birde ibrahim saraçoğlu yapisiklik olmamasi icin bir ay brokoli 150 gr kaynatıp icmem gerekiyormus,he dr ilac yazmis estrofem ve tarlusal hap adet olunca estrofemi kullanacagim son adete 12 gun kalada tarlusal +estrofemi ikisini kullanacagim yapisiklik olmaması icinmis..
Canım merhaba,SchonerDuft canim dun ameliyat oldum T seklinde yapisiklik varmis onu duzeltmisler cizik atmamis sanırım dun cok canim sıkıldı dr hic göremedik dun hep ameliyat gunuydu asistani dedi bana senin durum boyle böyle die,tup bebegede ugradim durumu anlattim ordaki hemsirede biz kagida yazdik cizikte atmistir dr bilgilendirdik diyo rahimi muhakkak uyarmistir ordaki yapisikligi alarak dedi, umarim öyledirik adetten sonra tup bebege gidecem asil ozaman basliyor tedavim ins..dun girip yazamadim tansiyonum surekli 8/6 di dusuktu norkozun etkisini zor attim ama elhamdülillah cok iyiyim agrim yok denecek kadar az kanam var dun daha coktu,bugun arada az geldi..
Simdi gelelim pro womene kesinlikke faydasi olduguna inaniyorum,hani adetin ikinci gunu hormonlara bakiliyor ya e2 bu adette yukselmis cok mutlu oldum yumurta kalitesi var oldugunu gosteren hormon bu,hbg kan degerim dusuktu duzelmis cok sukur,birde hayit otu polende kullandım ya faydasi olmuş cok mutlu oldum,yani bu ay hormonlar bi nebze duzelmis iki ay daha pro women kullanmam gerekiyor ama fakulte Art-Med adli vitamini almami onerdi oda pahali ama yapcak birsey yok onuda kullanacağım inş...birde ibrahim saraçoğlu yapisiklik olmamasi icin bir ay brokoli 150 gr kaynatıp icmem gerekiyormus,he dr ilac yazmis estrofem ve tarlusal hap adet olunca estrofemi kullanacagim son adete 12 gun kalada tarlusal +estrofemi ikisini kullanacagim yapisiklik olmaması icinmis..
sıkı sıkı tutunur sana umarım bebeğin :)Canım merhaba,
Hikayeni birebir yaşadım diyebilirim. 2 oluösuz tüp benek tedavimden sonra farklı bir doktora gittik. Histereskopi yapmamız gerek dedi, biraz maddi yükü olduğu için bikaç ay erteledim. Histereskopide benim de rahim t şekilli olduğu ve çok yapışıklık olduğu çıkmış. Zaten şekil düzeltmesi yaparken rahme de hasar veriyorlr o da bir nevi çizik, çok takılma o kısmına, bir de 2 gün balon takılı gezdim. Amelyat sonrası 3 ay prowoman kullandım, dediğin gibi gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de. 4.adetimle tüpbebeğe başladık, şuan transferimin 3. Günü bakalım. Buarada benim inanılmaz adet ağrılarım olurdu, histereskopi onu bile yok etti, rahmini düzelttik kan akışı uZun süre seni rahatsız etmycek dedi doktorum. Buarada ben çikolata kisti hastası olduğum için vücut sürekli yenileyebilirmiş bu tür rahimde bozukluklar yapışıklıkları. O nedenle hemen tüp bebek istedik.
Senin umarım kendilişinden gelir bebişin, güzel haberler veriris birbirimize:)
İnşallah canım, umutla bekliyorum :)sıkı sıkı tutunur sana umarım bebeğin :)
Evet keske ertelemeseydim diyorum ama maddi yönden para biriktirdim keske yazin baslasaydim simdi zaten tupe baslardim gerci her serde bir hayir vardır,kp ölümü bu hayra sebeb oldu basladik tedaviye.. yok te seklinde degildi sanirim t seklide yapisiklik olmus sanirim canim dr goremedikki bi turlu gorseydim ne olduğunu sorup içim rahatlardi ama yapan dr prof du rabbim rast getirdi bu dr u simdilik guveniyorum baska carem de yok ins bu bana hayirli ugurlu fayda getirir butun acilarim son bulur rabbim kolaylastirsin...doktorunun tedavi şeklini beğendim ve o kadar umut ile okudum ki belki kendiliğinden gelir . demek ki doktora gitmeyi ertelememek gerekiyormuş.bence tek vitamin ile devam et içerik aynı ise pro women kullan . rahmin t şeklinde miymiş peki ? yapışıklık mı varmış belki o ağrıların bir sebebi de yapışıklıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?