Yumurta kalitesizliği için pro women

Ben de doktoru 2.gün görmüştüm:)) genelde nöyle oluyor heralde. İçini ferah tut sen canım, her şeyde bir hayır var, ben de histereskopiyi sene başından beri ertelettim, bu zamanı buldu işte, hayırlısı şimdidir belki diyorum ne yapalm.
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım..

Allah razi olsun rabbim sana bana isteyen herkese hayirli evlat taddirsin ins hayirli olsun ins tutunur bebisin annesi :))
İki balonlu gezdim dedinya tekrar kendiligindenmi yok oldu,dun ben norkoz etkisiden cok unutkanlik yasadim iki defa sordum ikisindede tatmin olamadim cunku hatirliyamiyorum burde birsey taktilar gibi lafi gecti gibi anımsaamıyorum yanimda esimde annemde vardi onlara soruyorum onlarda beni tatmin etmedi :) birde surekli karin boslugum kipirkipir sanki baloncuklar oluşurda patliyormus gibi sendede oldumu öyle birsey..
Bende 4 cu tüp bebek yaptiracagim ins,rabbim imtihanimizi kolaylastirsin her sikintinin sonu selamettir bende ayni endometriozis hastasiyim tekrarlama sansi cok bunun caresi bi dogum yapsak kurtulma sansimiz cok,ins seninde guzel haberlerini duyariz burda bizede yaz olurmu allaha emanet olun ikinizde :)

Neredeyse tamamen aynıymş bizim hikayeler canım, yaşın kaç buarada, ben 34 olmak üzereyim:)
Canım balon çok afedersin içinden böyle sarkan lastik gibi bişiy var, iki gün hastanede kaldım, iki gün sonraki kontrolde çıkardılar. O plastik gibi şeyin ucundan şırıngayla suyunu alıyorlar, içindeki balon sönüyor, sonra çekiyorlar, hissetmiyorsun bile desem yeri. Buarada balonun 2 saat kalmasının yettiği durumlar da oluyoemuş.

aminnnn .. kısmetten öte yol gitmiyor hayırlısı icez bana haber ver drye gittiğinde . ilaçları kürleri aksatma . toplarlayınca lesliye başla yavaş yavaş kilo almazsın en azından

Dün neler yapıyorsun diye yazdıklarına bakayım dedim. İnşallah bu sefer çok güzel Haberler alıcaz senden. Büyüdü teyzesi 5,5 aylık oldu. Sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile tez zamanda kucağına alırsın inşallah.

Himm bana oyle bir balon ne takmadilar tek iyi olalimda bebisimiz olur ins,yasim 35 oldum ben yasda geciyor,gerci gecsede gecmesede verecek olan rabbim ins en hayirli olan evlatlari bize taddirir,seninde guzel haberlerini bekliyoruz :)

İyi yapmissin iyiki yazdin,maşaallah büyümüş annesi tamda sevilecek zamanlar oglusunu hayirla buyut ins,dualarina Aminnnnn... hamis olayim ilk sizlere buraya yazacagimm ins çünkü bir tek burda beni anlayan destek olan sizlersiniz hakkiniz cokk..

Çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız. Brokoli kürünü nasıl yaptın yazarmısın.
Sagol canim ins hersey daha guzel olur rabbim hayirli evlatlar nasip etsin,canim brokoli kuru ibrahim saracoglunun tarifinden yaptim iki bardak suya 150 gr brokoliyi 5 dk hasla sabah ve ogle icilmesi gerekir,ben sabah aksam uyguladim birde suyunuda fazla koydum biraz tam birer su bardagi ictim..brokoli kuru tupleri aciyirmus rahimdeki yapisikliklaro aciyormus samirim öyleydi bir araştır,ben histereskopi oldum yapisiklik vardi onu acsin diye kullandim bu haric cok faydasi var sifasi cok.. en onemlisi prowomen ve hayit otu polen bunların sifasi cokk rabbim hepimizin sifasini versin..

Arkadaşlar merhaba bende bu ay prowomen aldım faydası oluyor mu? 1/2 ay sonra tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Bizde ki sorun eşimin sperm hız problemi. Maalesef çoğu haraketsiz çok az kısmı haraketli. Ben hsg çektirdim tüpler açık sorun yok dedi ama 2 tane 2 mm poliplerim varmış. Poliple de yeni tanıştım. Çok minikmiş ama korkuyorum yine de.

Canim prowomen faydasi var ben kullanıyorum eger okuduysaan sende uygula kürleri,esininde keciboynuzu ve havuc kürü uygula allahin izniyle bir iki aya cok cok duzelir rabbim yardimcimiz olsun hic stres etme ..

Canim prowomen faydasi var ben kullanıyorum eger okuduysaan sende uygula kürleri,esininde keciboynuzu ve havuc kürü uygula allahin izniyle bir iki aya cok cok duzelir rabbim yardimcimiz olsun hic stres etme ..
Amin inşallah da stres yapmamak elde değil. Evet sizi okudum umarın birsürü yumurtaların oluşur ve tedavin olumlu sonuçlanır.
Eşim neredeyse 1 senedir takviye vitamin kullanıyor şişti adam. Bende 2 ay q10 resveratrol inositol folik asit kullanıyordum kaliteli yumurtalarım oluşsun diye şimdi prowomen sipariş verdim. Ekstra polen çörekotu tarçın karanfil karışımıda yapayım diyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız inşallah.

Rabbim emekleriizi zayi etmesin bak bunlari uygula tevekkül et gerisini rabbime birak ins olacak,sen kac yillik evlisin kac yasindasin,ben 35 yasindayim

Rabbim emekleriizi zayi etmesin bak bunlari uygula tevekkül et gerisini rabbime birak ins olacak,sen kac yillik evlisin kac yasindasin,ben 35 yasindayim
3 yıllık evliyim 27 yaşındayım.
Amin inşallah herşey güzel olur. İlk denemem olacak. 2 yıldır istiyoruz ve eşim tedavi gördü. Spermlerin durumu biraz daha iyi çok şükür. Artık deneyelim diyoruz.

nasılsınız kızlar prowomen a ara verdim hoş 1 kutuyu bile bitirmedim . şuan klasik folik asit ve b12 kullanıyorum .
hatnup pekmezi + tahini de menülerinize ekleyin kızlar kalorili bir besin ama yumurta kalitesini arttıran gıdalar arasında

Ben ucuncu kutuyu kullanıyorum canim birde folden ơf adli folik asit kullaniyorum,bir haftayi gecgin kurlere ara verdim hayit ve polene basilicagim arada çörek otu kapsulu yutuyorum,esrefom ve tarlusal kullanıyorum, adete 11 gun kaldi o sureyece borc orucum var 10 gun tutacagim basladim bile hem yeme aliskanligimi duzene girdireyim,sifa rabbimden de,sen neden düzenli kullanmıyorsun kullan bitsin bir daha alma is yerine gotursen ara ogun olarak meyve suyu gibi ic,canim birde aci baharat tursu bizlere iyi gelmiyormus uzak durmamiz lazimmis sende dikkat et olurmu ,bende aksi gibi acilara bayilirim metobolizmami calistiriyordu geçen bir defa yedim ertesi gun vc ciktim ve aci tursu sos ne yemiyorum su tedavi.olumlu sonuc alana kadar...

bu msj cevap yazmıştım ben aslında demek göndermeyi unutmuşum kusura bakama kuzum.
ne durumdasın

bu msj cevap yazmıştım ben aslında demek göndermeyi unutmuşum kusura bakama kuzum.
ne durumdasın
Estağfirullah dun reglimin ikinci gunuydu dr gittim sagda bir tane yumurta goruldu biosteron ilac verdi onu kullaniyorum dunden basladim kalp çarpıntı nefes darligi yapti alisacam yapcak birsey yok..gecen ay adet sokturucu tarlusal kullandigim icin hic bir bitkisel kür kullanmadim (bu yuzden bu ay yumurta olusmadi) hapin yan etkileri cok oldu bende içe sisirdi beni 8 gun reglim geçmişti..
Biosteron ilacla folik asit,polen hayit kullanirim bu ay kesin tedaviye baslarim ins bu ay bes folikül yumurta gozukecek ins.. bekledikce sinirlerim yiprandi kiloda veremiyorum sporda yapamadim ama bu ay eski kg dusmeyi hedefliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…