- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Kızım 2 yıl olmayınca tedaviler felan bundada olmaz diye düşündümKeşke ikinci çocuğu yapmasaydınız 2 ay önce de aynı adam sonuçta
3 yıllık birikmişlik var tabi ki..o kadar geri kafalar ki kendi annemin evine gittiğimde annemi aramış kaynanam ben gönderdim kızını yoksa gelemezdi gibisinden bişeyler demiş annemde bana soruyor ne diyo kaynanan hep mi böyle diye yani o kadar çok ki anlatacaklarım bitmezSadece bu olay değildir herhalde size boşanmayı düşündüren, evet yapılan tabi ki yanlış , kimse size çocuğunuzun yaşadığı kazanin hesabını soramaz da bu kadar büyütüp boşanma fikrine gelmeniz gereksiz.
Tepki verdim aslında ama esim tarafında susturuldum birde konuşuyorum diye azarlandimOrtalığı karıştıran kv olsa da yuvanızı yıkan o değil.
Eşinize kızın bence,sizi savunmadığı gibi kendi ailesiyle bir olup üzerinize geldiği için.
Eşinizle başka sorunlarınız varsa bilemem ama böyle bir konudan boşanılmaz.
Biraz sakin olun,belli ki birikmiş bir öfke var içinizde.
Tüm yolları denedikten sonra baktınız olmuyor,
o ayrı konu.
Tüm aile üzerinize geldiğinde ağlamak dışında bir tepki vermeyip şimdi boşanma lafı etmeniz tutarsız.
Ayrılırken bırakın el öpmeyi, kimsenin yüzüne bakmazdım ben olsam.
Tepkilerinizi yerinde,zamanında ve dozunda vermezseniz bu tip sorunlar yakanızı bırakmaz.
O zaman o eşle ciddi bir konuşma yapıp ayar vermenin vakti gelmiş.Tepki verdim aslında ama esim tarafında susturuldum birde konuşuyorum diye azarlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?