- Konu Sahibi haritacikiz
-
Üç buçuk yıllık evliyim bir kızım var 5 aylık ve 2 aylık da hamileyim..kızıma mevlüt okutmak için bir haftalığına eşimin memleketine gittik yine her zamanki gibi burnumdan getirdiler bir hafta boyunca kaynanam imalı imalı benden kurtulmaya çalıştığını söylüyordu eşime söylediğimde gül geç diyordu ama her zaman aklımın bi köşesindeydi söyledikleri neyse artık evime döneceğimiz son günümuz orda kızımin bezini değiştirirken kızım koltuklan düştü..koltuğa bırakıp bez almaya gittiğimde düşmüş..evde kalabalıktı eltim kaynım felan var neyse hepsi sese geldi tabi ne oldu ne oldu derken dedim böyle böyle düşmüş bende korktum ama kızimda herhangi bir şişlik kizariklik kusma vs. Yoktu bunlar aldı çocuğu acile gittik ailecek doktor baktı bişeyi yok gidebilirsiniz dedi bu arada kaynanam çocuğu bana vermiyor nasıl düşürdün ne yaptin gibi şeyler soruyo..doktor muayenesinde oda odaya giriyor felan doktor kaynanama çık diyo kapıyı açık bırakıp yine dinliyor neyse benim cinlerim tepeme çıktı ama biseyde demiyorum.. eve geldik çocuğu uyuttum bunlar 5 6 kişiyiz salona oturmuş benim gelmemi bekliyorlar çıt çıkmıyor hepsi birden benim üzerime geldi herkesten bi azar yedim eşim dahil..tabi gururumayediremedim o gece sabaha kadar ağladım ne kahvaltı yaptım ne odadan çıktım giderken ellerini öptüm yine ama istemeyerek...Eşim tam bi enneci annesi çocuğun başı şiş rengi kaçtı felan gibisinden bişey dedi eşimde daha çocuğa bakmadan evet kafası şişmiş felan dedi öyle gittik hastaneye kaynanam in yaygarasiyla yani...bu adamdan ne eş olur ne baba artık ona karşı hiç bi his hissetmiyorum bir ömür onunla geçirmek istemiyorum bosanicam galiba
Beş aylık bebeğin hadi neyse de ,karnindakine gelene kadar kocanı tanımadın mi ? Ayrıca benim çocuğumu kimse öyle cümbür cemaat hastaneye götüremez, ne münasebet? Anası var babası var ..Bide kayınvalidem alacak çocuğu ,kucağıma vermeyecek ..işte bunların olabilmesi için benim ölmem gerek. Vee 5 aylık çocuğu koltukta tek başına nasıl biraktin?.bu adamdan ne eş olur ne baba artık ona karşı hiç bi his hissetmiyorum bir ömür onunla geçirmek istemiyorum bosanicam galiba
Aynen ben de düşürdüm pusetten. Uzun bir süre o görüntü gözümün önüne geldikçe kahroldum. Evet bir şeyi olmasa bile doktora götürmek lazım da size bebeğin verilmemesi falan çok yanlış. Eşiniz de başkalarının yanında sizi eleştirmemeli aksine yanınızda durmalı. Başbaşayken ne diyecekse desin . Bebeğiniz çok küçük bide hamilesiniz. Eşinizle güzellikle konuşun rahatsız olduğunuz durumları. Yine olmuyorsa o zaman düşünürsünüz boşanmayı.Ben 17 günlük bebegi pusetten düşürdüm 1 hafta neler cektim. Ama boyle yaygara gormedim
Ne oluyor yani mutsuz bir evlilikten beşinci çocuğu yapsanız ne olacak bakalım şimdi nasıl bakacaksınız o zavallı çocuklaraKızım 2 yıl olmayınca tedaviler felan bundada olmaz diye düşündüm
Üç buçuk yıllık evliyim bir kızım var 5 aylık ve 2 aylık da hamileyim..kızıma mevlüt okutmak için bir haftalığına eşimin memleketine gittik yine her zamanki gibi burnumdan getirdiler bir hafta boyunca kaynanam imalı imalı benden kurtulmaya çalıştığını söylüyordu eşime söylediğimde gül geç diyordu ama her zaman aklımın bi köşesindeydi söyledikleri neyse artık evime döneceğimiz son günümuz orda kızımin bezini değiştirirken kızım koltuklan düştü..koltuğa bırakıp bez almaya gittiğimde düşmüş..evde kalabalıktı eltim kaynım felan var neyse hepsi sese geldi tabi ne oldu ne oldu derken dedim böyle böyle düşmüş bende korktum ama kızimda herhangi bir şişlik kizariklik kusma vs. Yoktu bunlar aldı çocuğu acile gittik ailecek doktor baktı bişeyi yok gidebilirsiniz dedi bu arada kaynanam çocuğu bana vermiyor nasıl düşürdün ne yaptin gibi şeyler soruyo..doktor muayenesinde oda odaya giriyor felan doktor kaynanama çık diyo kapıyı açık bırakıp yine dinliyor neyse benim cinlerim tepeme çıktı ama biseyde demiyorum.. eve geldik çocuğu uyuttum bunlar 5 6 kişiyiz salona oturmuş benim gelmemi bekliyorlar çıt çıkmıyor hepsi birden benim üzerime geldi herkesten bi azar yedim eşim dahil..tabi gururumayediremedim o gece sabaha kadar ağladım ne kahvaltı yaptım ne odadan çıktım giderken ellerini öptüm yine ama istemeyerek...Eşim tam bi enneci annesi çocuğun başı şiş rengi kaçtı felan gibisinden bişey dedi eşimde daha çocuğa bakmadan evet kafası şişmiş felan dedi öyle gittik hastaneye kaynanam in yaygarasiyla yani...bu adamdan ne eş olur ne baba artık ona karşı hiç bi his hissetmiyorum bir ömür onunla geçirmek istemiyorum bosanicam galiba
İşte mesela sınırlarınızı çizmeniz lazım. Eşiniz ile konuşun seni ailenin yanında rencide etmemek için kavga etmemek için sustum. O kadar cahilsin ki mahkemeyi kurmuşsunuz beni sorguluyorsunuz cevap vermem ağırına gidiyor gibi cahilliğine vurgu yaparak yürü. Bu ilk ve sondu gibi anlat işte. Bir de her böyle seni baskılayici hareketinden sonra tepki göstermelisin. Yoksa 3-5 yıl bunu çekip çekip sonra isyan edersen anlamaz. İnsan kendinin biraz farkında olursa düzeltir ama cahil kendini bilmez. O yüzden sen kocanı her hatasında hep uyar.Tepki verdim aslında ama esim tarafında susturuldum birde konuşuyorum diye azarlandim
Konu sahibi ben degilim karisti galibaAynen ben de düşürdüm pusetten. Uzun bir süre o görüntü gözümün önüne geldikçe kahroldum. Evet bir şeyi olmasa bile doktora götürmek lazım da size bebeğin verilmemesi falan çok yanlış. Eşiniz de başkalarının yanında sizi eleştirmemeli aksine yanınızda durmalı. Başbaşayken ne diyecekse desin . Bebeğiniz çok küçük bide hamilesiniz. Eşinizle güzellikle konuşun rahatsız olduğunuz durumları. Yine olmuyorsa o zaman düşünürsünüz boşanmayı.
Yok sizin yorumunuza katılarak kendi yorumumu devam ettirdim sadece kusura bakmayınKonu sahibi ben degilim karisti galiba
Onemli degil ne demek, karisiklik oldu sandim sadeceYok sizin yorumunuza katılarak kendi yorumumu devam ettirdim sadece kusura bakmayın
Cok garip, cocuk duse duse buyur dedikleri ayaklandiktan sonrasi icin gecerli. Sizin bu dediginizin adi sorumsuzluk kusura bakmayin.Benim 6 aylik kizim yataktan koltuktan kac kere dustu hatirlamiyorum.
Her dustugunde acile goturseydik hastanede yatip kalkardik.
Bi Anne olarak 'biseysi yok gerek yok hastaneye ben goruyorum bisey olup olmadigini'diyemiyor musunuz.o kadar soz hakkina sahip degil misiniZ?
Hastaneye gitmek yetmemis bide o kadar insanin ustunuze gelmesine izin vermissiniz. HICBISE olmamis gibi seni iatemeyen kaynananin giderken elini opmussun....
Kusura bakma arkadasim ama butun bunlara musadee eden sensinn.
Neden agirligini koymadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?