Yuva yıkan bir kaynana daha

sizin de hatanız var karşı tarafın da.öncelikle bir bebek asla öyle bırakılmaz, sanki çok normalmiş gibi aşırı umursamaz karşılıyorsunuz bir de.yetişkin insan değil o bebek, kafatası daha sert kemikleşmemiş hatırlatırım.ayrıca sizin eliniz ağzınız armut mu topluyor.kendinizi bir güzel ezdirip duruyorsunuz sonra da ya ben soğudum boşanıcam.devam konusu olarak da genelde "ay nasıl boşanıyım mesleğim yok" gelir genelde.eşinizin herkesin içinde size yüklenmesi de yanlış, sonuçta hamilesiniz ve o ailenin ortasında tek başınızasınız.her ne kadar hata yapmışsanız da sizi odanızda/evinizde başbaşa uyarması lazım böyle değil.

6 aya gelene kadar çocuk hatırlamayacak kadar nasıl düşer anlayamıyorum kusura bakmayın. Hareketlenen çocuk düşebileceği yerde yalnız bırakılmaz.

6 aya gelene kadar çocuk hatırlamayacak kadar nasıl düşer anlayamıyorum kusura bakmayın. Hareketlenen çocuk düşebileceği yerde yalnız bırakılmaz.
Lafin gelisidir arkadasim o . Hangimizin cocugu dusmedi yataktan koltuktan ..
Benim burada demek istedigim konu sahibinin olaylara sessiz kalisidir..

Benimki düşmedi. Öyle lafın gelişi olmaz. Bu şekilde yazarak çocuk defalarca düşer, bir şey de olmaz demiş oluyorsunuz.

Lafi nasil anlamak istiyorsan oyle anlayip yorum yaptin sanirim !
Arti benim sorumlulugumu yorum yapmak senin haddin degil !

Benimki düşmedi. Öyle lafın gelişi olmaz. Bu şekilde yazarak çocuk defalarca düşer, bir şey de olmaz demiş oluyorsunuz.
Benimki düstü bise olmadi Allaha sükür.Hastaneye de goturme geregi duymadim . Düstu diye bu benim sorumsuz bir anne oldugumu gostermez . 3 Cocugum var ,senin kadar bizde biliyoruz .

kardeşim, yeğenim, kuzenim hiçbiri düşmedi çünkü asla el kadar hareketlenmiş bebeği yalnız bırakmak gibi bir sorumsuzluk yapmadık.böyle "ne olucakki yaa benim sorumluluğumu eleştirmek size mi düştü" diyen sorumsuzları hiç merak etmeyin devlet eleştirir bir güzel sonra çocuk esirgemenin kapısında yatarsınız çocuğum diye.

Benimki düstü bise olmadi Allaha sükür.Hastaneye de goturme geregi duymadim . Düstu diye bu benim sorumsuz bir anne oldugumu gostermez . 3 Cocugum var ,senin kadar bizde biliyoruz .
Bilseniz çocuklarınıza dikkat edersiniz. Ben 1 tane ile düşürmeyecek kadar biliyorum çok şükür. 10 kere düşer bir şey olmaz, 11.de olur belki. Bilemezsiniz. Sizinkilere bir şey olmadı diye başkalarına akıl vermeseniz daha iyi. O yüzden tüm annelerin bebeklerine ekstra dikkat etmesi gerekir.

Bizimki 2 kere yataktan uyurken dustu.
Bir kere de senin gibi koydum.
Işığı yakacaktım
Kendini yere attı.

Allah'tan düştüğünü kimseye söylemedik...

Tamamda siz kv yi eleştirene kadar biraz daha dikkatli olmayı deneyin . Kv konuşsun dursun çocuk önemli ...

Abartılı tavırlar doktor bişey yok demiş daha ne üstüne gelmişler ailece eşinin senin tarafında olması lazımdı. Sen bile isteye mi düşürdün haz mı aldın çocuğun düşmesinden sanki o çocuğunu mükemmel yetiştirdi sen iyi susmuşsun ben olsaydım afedersin b.k gibi kokutup kavgayı gelirdim sonu ne olurdu bilinmez artık..
Eşine tavır al.

Lafi nasil anlamak istiyorsan oyle anlayip yorum yaptin sanirim !
Arti benim sorumlulugumu yorum yapmak senin haddin degil !
Ben size siz diye hitap ederken siz bana sen diyemezsiniz.

Cocugunuz 6 aylik daha, kac kere dustugunu hatirlamiyorum ve ayrica dustukten sonra da annesi olarak ben baktim bir seyi yok (bunu doktorlarin demesi gerekmez mi) yazarsaniz bu duruma sorumsuzluk denir.

Size sorumsuz demedim zaten, yazdiginiz davranis bicimi sorumsuzluk

Hanımlar sinirler gerilmesin, tartışma çıkmasın lütfen.

İhmalkar davranmışsınız ne yazık ki ama bu bütün ailenin üzerinize gelmesini gerektirmez. Sonuçta siz o bebeğin annesisiniz. Anladığım kadarıyla siz de ihmalkarlığınızın farkına varıp suçlu hissetmiş olmalısınız ki tüm o eleştirileri alttan alabilmişsiniz. Kv sinirini çıkaracak yer aramış bebek düşünce herkes size patlamış ama ayıp etmişler. Keşke tepkilerinizi yerinde usulünce verseydiniz şimdi eminim boşanmayı düşünecek kadar içinize oturmazdı. Biraz sınırlarınızı çizin eşiniz bile olsa.

Ulan o cocuga annesi kadar kim dertlenebilir, ne bu kraldan fazla kralci tavirlar, cocugu annesine vermemeler? Iyice ezip sindirmis seni kadin ve boyle davranmayi da kendine hak goruyor belli ki.. Ozellikle bu konuda koy tavrını, sahiplen çocuğunu, haddini bilsin herkes..

Valla isiniz zor.iki cocuk neden demeyecegim artik yapacak bisey yok cunku.dusmese iyiydi ama dusebiliyo benim kizim da düşmüştü koltuktan.hadsizler iste kim sizden cok uzulurki onun annesi sizsiniz bunu hissettirin bence.

Yazınızı okurken valla olaylar gözümün önünde canlandı.Çok sinir bir durum.Valla ben sizin kadar sabırlı olamazdım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…