Yuva yıkan bir kaynana daha

P
Yok artik. Ne okudum ben boyle. 6 aylik bir bebegin kac kere oldugunu hatirlayamayacak kadar cok dusurmek nasil bir sorumsuzluk. Insan yazarken utanir.

Konu sahibi benim bebegimde nasil becerdiyse besiginden dusmustu 6 aylikken bende goturdum hastaneye iyiki goturmusler bence.
Ama sonrasi icin agirligini koyman lazimdi. O benim bebegim sizden cok dusunuyorum demeliydin. Bu sebepten bosanilmaz ama konus esinle olani.

insanların huyunu bile bile gitmişsin
yetmemiş anneci olduğunu bildiğin adama 2.yi yapmışsın hemde daha 1. tam toparlanmadan süt çocuğuyken

bu yüzden
söylenmeye hakkın yok
unut olanları otur evinde
insanları olduğu gibi kabullen, sinirlerine hakim olmaya çalış kimseyi senin üzülmen ile değiştiremeyeceğini unutma

Bundan dolayı boşanılmaz ama eve gittiğinde adamın burnundan fitil, fitil getirmelisin, birde kendi savunma gerekirdi, çocuk düşedüşe büyür gibi anne senin çocuğunda düşmüştür gibi, belli ki olumsuz olayları kaynana iyi kullanıyor bunların hayat tecrübeleri fazla olunca direk bunu geline karşı kullanıyorlar kıskançlıklarından oğlanı geline kaptırdık fesatlıkları ortalığı bozma yıkma girişimleri senin kocana anasının gazına geliyor eve gittiğinde adamı bir eğitimden geçir ki tekrarlanması hatasını

yuvayı yıkan kayınvalideler değil; pısırık, adam olamamış, büyüyememiş, kendi kararlarını veremeyen, beynini kullanmayan, aile nedir eş nedir bilmeyen, anasının memesinden kopup birey olmayı başaramayan, parazit gibi yaşayıp giden KOCALARDIR diyor ve gidiyorum.

insanoğlunun en tehlikeli türü kayınvalideler bence tamam ama
bu konuda ki suçlu EŞİN.
Sen boşanırsan eşin yüzünden boşanacaksın.
kusura bakma senin eşin adam değil.sen ne hakla beni ailenin ortasında çocuğumu düşürdüm diye azarlarsın.sen kimsin be .çocuk bu düşecek tabi.

Bir şey diyeyim mi, bebeği anneden önemli gören her insanın vereceği tepkiyi vermişler. Yani buda 10 kişiden 9u demek. Geçen detaylı ultrason için bi doktora gittim. Kadının biri kaza geçirmiş, önce ona getirmişler hamile diye. “Kadın belki de beyin kanaması geçiriyor, onlar çocuğun derdinde” diyor adam.

Dünyanın ilk ve son çocuğuymuş, herkesin onun üzerinde hakkı varmışta sana da susmak düşermiş gibi davranırlar genelde. O yüzden bi boşanma sebebi değil bu bence. Gelip geçici dönemler. Çocuk daha küçük, üzerine titreyecekler. Zamanla kontrolü eline alacaksın.

ah güzel kardeşim boşanıcam diyosun biri kucağında biri karnında nasıl olacak o iş? Çocuk doğunca ilk sene bi kocalar boşanır zaten genelde sonradan ortam düzelir. Her zaman bir arada değilseniz kv ile idare edilebilir belki durum.

5 aylık kızınız var üstelik 2 aylık hamilesiniz ve boşanmak istiyorsunuz. Kusura bakmayın kendi düşen ağlamaz kocanız muhtemelen 5 ay önce de böyleydi 2 ay önce de böyleydi. Ayrıca madem ki kocanız sizi savunmuyor siz kendinizi savunun ne demek beni alıcaklar karşılarına benim çocuğum için hesap soracaklar. Sanki mahkeme kurmuşlar yargılıyorlar. Çocuğun annesi benim başka da kimsenin konuşmaya hakkı yok diyemediniz mi? Verseydiniz hepsinin ağzının payını bakın bir daha laf edebiliyorlar mı, bir cinnet her şeyi çözerdi. Şu insanların dünya üzerindeki tek çocuğun kendi çocukları, torunları, yeğenleri vesaire olduğunu zannetmelerine gerçekten tahammül edemiyorum. Eşiniz ağzını açıp anne sizi ilgilendirmez diyemiyor mu? Neyse ki sürekli bir arada değilmişsiniz, öyle olsaydı çok daha zor olurdu. Bu arada çocuğunuza çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Baslik biraz abarti olmus sanki.
Bebekler hareketlendikten sonra pek yuksek yerde yalniz birakilmaz. Neyse ki birsey olmamis. Buna benzer birsey ben de yasamistim. Cocuklar duse kalka buyuyorlar. Allah uzun saglikli omurler versin. Susmak ya da icten ice esinize kizmak yerine gerektiginde gerekli cevabi verirseniz ofke patlamalari ya da kizginlik gibi seyler yasamazsiniz. "Ben onun annesiyim, birsey olmasini ister miydim.? Sizin uzuldugunuzden daha fazla uzuldum ama abartilacak birsey olmadigini doktor soyledi, siz de duydunuz" gibilerden birsey soyleyebilirdiniz kizmadan ofkelenmeden sakince.

Tabi ki kendimi savundum ama eşim tarafından susturulup konuşuyorum diye ayrı bi azar yedim..yarın ailemin yanına gideceğim bundan sonrasına eşim karar verecek benim için ailemiz için bi çabasını fedakarlığını göremezsem kararlıyım her şekilde bosanacagim

1. Bebeğinin Mevlüt'ünü niye kendi evinde yapmadın?

2. Kaynanan fazla karışıyor evet ama 5 aylık cocukta koltukta bırakılıp bez almaya gidilmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…