merhaba canm bizm de aramızda taze anne var, semra :)Merhaba kızlar bende kilomdan şikayetçiyim 3çocuğumvar yeni 25 gündür doğum Yaptım benşmde şuanki kilo 85 nasıl verebilirim ve vücudum cok yumuşadı bu kez offf cok kötüyüm ya umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
Merhaba kızlar bende kilomdan şikayetçiyim 3çocuğumvar yeni 25 gündür doğum Yaptım benşmde şuanki kilo 85 nasıl verebilirim ve vücudum cok yumuşadı bu kez offf cok kötüyüm ya umarım hepimiz hedefimize ulaşırız[/QUOTE ]
Merhaba canım saglikla büyüt bebisini bende yeni doğum yaptım 45 gün oldu bende çok kilo almış durumdayım birazini verdim yavaş yavaş gidecek inşallah doğum şeklin neydi canim
MENÜM
sabah bir kepçe mercimek çorbası birer domates ve salatalık yarım dilim somun ekmeği
öğle-akşam iki buçuk kepçe mercimek çorbası iki çatal mantarlı sebze yemeği
350 kalori
bugün moralş bozukluğundan iştahım hiç bir şey almadı ama biraz sonra iki salatalık daha yemeyi düşünüyorum.
Kizlar ben bugünde fazla kacirdim o yüzden menumu yazmak istemiyrm iyice canim skıldı yaa geri toprlnmak çok zor yaa((
kızlar biberiye yağımı sürdüm 30 dk jilian yaptım ama anam ağladı. ilk kez sonuna kadar yaptım ama çoğu yerde mola verdim, onlardan eksik yaptım ama olsun spor spordur
Merhaba kızlar bende kilomdan şikayetçiyim 3çocuğumvar yeni 25 gündür doğum Yaptım benşmde şuanki kilo 85 nasıl verebilirim ve vücudum cok yumuşadı bu kez offf cok kötüyüm ya umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
Günaydın kizlar inşallah az kalorili bir gün geciririz hepimiz :))
Günaydın kizlar ben evde olmadığım zamanlar çok sisiyorum sumu topluyor vücudum ne bu bu haftam boşa gitti ya
Yok canım fazla yediğimden değil ya evdekinden 1 dilim fazla ekmek yiyorumCanım şimdi kimisi az yer kilo verir kimisi çok yer sık yer kilo verir. Sen demekki az yeyince kilo veremiyorsun vucudun kendini korumaya almış şişiyorsun ama hala bu sekilde yiyorsun birazda az ve sık yemeyi dene. Kavrulmamış kuruyemiş al meyve al onlarla ara yap gunde 2-3 kere
Bak sen böyle yapıyorsun yapıyorsun sonra da gelcen dicenki ben diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum bırakcam galiba dicen sonrada hepimiz terlik fırlatcaz sanaDün geçti bugun cokkkk guzel olacakkkk diye kur kendini
Hoşgeldin canım 3 cocukla sen zaten hemen zayıflarsın sadece kekten börekten baklavadan uzak dur yeter bence
Günaydın tatlışımm inşallahhh
Günaydın semracımm evde olmadıgın zaman fazla kacırıyor olmayasın
Yok canım fazla yediğimden değil ya evdekinden 1 dilim fazla ekmek yiyorum
Ama beyaz ekmek bide annemler akşam geç yiyorlar ve ben kendi evim olmayinca tuvalete çıkamıyorum ya böyle bir sorunum var
Doğum gününe var daha ama iyiki doğdun canım yiyeceğim şeyde çok kalorili değildir inşallahAyyy 5 gun sonra dogum gunum bebikolar 7 haziranda seçim günü yani
Şimdiden ne yiyeceğime karar verdim çünkü pisboğaz olmak bunu gerektirir ama 2 sey arasında kaldım artık eşim hangisine götürürse
Evet mahvetti beni ya bu hafta tartışıp artiyi görmek istemiyorumAkşam geç yemek mahvediyor ya
Doğum gününe var daha ama iyiki doğdun canım yiyeceğim şeyde çok kalorili değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?