Zayıflama Kampı

Merhaba kızlar bende kilomdan şikayetçiyim 3çocuğumvar yeni 25 gündür doğum Yaptım benşmde şuanki kilo 85 nasıl verebilirim ve vücudum cok yumuşadı bu kez offf cok kötüyüm ya umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

merhaba canm bizm de aramızda taze anne var, semra :)
o şuan az ama öz yiyerek baya kilo verdi. şunu yap bunu yap diyemem sadece yediklerini 1 tık azalt ve sağlıklı beslen. evde isen adım sayar kullanarak yürüyüş yapmaya çalış. abur cuburu çıkar. yani bildiğin sağlıklı beslenmeye çalış :)

Günaydın kizlar ben evde olmadığım zamanlar çok sisiyorum sumu topluyor vücudum ne bu bu haftam boşa gitti ya

Canım şimdi kimisi az yer kilo verir kimisi çok yer sık yer kilo verir. Sen demekki az yeyince kilo veremiyorsun vucudun kendini korumaya almış şişiyorsun ama hala bu sekilde yiyorsun birazda az ve sık yemeyi dene. Kavrulmamış kuruyemiş al meyve al onlarla ara yap gunde 2-3 kere

Kizlar ben bugünde fazla kacirdim o yüzden menumu yazmak istemiyrm iyice canim skıldı yaa geri toprlnmak çok zor yaa ((

Bak sen böyle yapıyorsun yapıyorsun sonra da gelcen dicenki ben diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum bırakcam galiba dicen sonrada hepimiz terlik fırlatcaz sana Dün geçti bugun cokkkk guzel olacakkkk diye kur kendini

kızlar biberiye yağımı sürdüm 30 dk jilian yaptım ama anam ağladı. ilk kez sonuna kadar yaptım ama çoğu yerde mola verdim, onlardan eksik yaptım ama olsun spor spordur

Hoşgeldin canım 3 cocukla sen zaten hemen zayıflarsın sadece kekten börekten baklavadan uzak dur yeter bence

Günaydın kizlar inşallah az kalorili bir gün geciririz hepimiz :))

Günaydın tatlışımm inşallahhh

Günaydın kizlar ben evde olmadığım zamanlar çok sisiyorum sumu topluyor vücudum ne bu bu haftam boşa gitti ya

Günaydın semracımm evde olmadıgın zaman fazla kacırıyor olmayasın

Günaydın ballı lokmalaaarrrr
Hava guzel ya bende bir enerji bir neşe oohhhhh
Regl oldum ama yinede spor yapmaya çalışcam hiç değilse bisiklet
Haa bu arada şimdiden söylim regl oldugum için canım tatlı cekiyor bugun kahvaltı yerine yarım porsiyondan bile az sutlaç yicem 100 kalorilik akşam menumde kahvaltıda sutlaç gorunce şaşırmayın anacım

Ayyy 5 gun sonra dogum gunum bebikolar 7 haziranda seçim günü yani
Şimdiden ne yiyeceğime karar verdim çünkü pisboğaz olmak bunu gerektirir ama 2 sey arasında kaldım artık eşim hangisine götürürse

Yok canım fazla yediğimden değil ya evdekinden 1 dilim fazla ekmek yiyorum
Ama beyaz ekmek bide annemler akşam geç yiyorlar ve ben kendi evim olmayinca tuvalete çıkamıyorum ya böyle bir sorunum var

Ayyy 5 gun sonra dogum gunum bebikolar 7 haziranda seçim günü yani
Şimdiden ne yiyeceğime karar verdim çünkü pisboğaz olmak bunu gerektirir ama 2 sey arasında kaldım artık eşim hangisine götürürse
Doğum gününe var daha ama iyiki doğdun canım yiyeceğim şeyde çok kalorili değildir inşallah

nice senelere şimdiden özlemcim sende mi ikizlersin kız
bn kahvaltımı şimdi yaptımmmmmm

kızlar bana gelen birkaç mesajı sizle paylaşıyorum. okuyup dikkate alırsanız sevinirim :)
" Ben kısaca anlatayım. Yediğimiz şeylerin kalori değerleri elbette önemli ancak hangi besinden aldığın daha önemli. Karbonhidrat birçok besinde var. Ancak formları farklı. Yani basit karbonhidratlar genelde beyaz un beyaz pirinç ve bunlarla yapılan her türlü besin. Sebzeler de bulunan karbonhidrat karmaşık karbonhidrat oluyor. Basit olanlar vücutta çabuk sindirilip çabuk acıktırıyorlar ve hemen yağa dönüşüyorlar. Karmaşık karbonhidrat sindirimi uzun süren lif ve mineral açısından zengin sebzeler de oluyor çoğunlukla . Mesela 100 kalorilik sebze yemeği ile 100 kalorilik bir börek kalori açısından aynı olsalar da vücutta farklı tepkiler gösteriyor. Sebze yemeğinin kana karışıp yağa dönüşmesi 4 saat kadar sürerken , aynı kalori de ki börek yarım saat içerisinde kana karışıp yağa dönüşür. 4 saat içerisinde sebze yemeğini yakma ihtimaliniz varken yarım saat içerisinde böreği yakamazsanız direk yağ olarak geri dönüşümü olur size "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…