valla ben bu kısımları hiç düşünmemştim kuzum. az yesem spor yapsam yeter diyordum. ama hemen yağa dönüşen yakmaya bile fırsatımızın olmadığı besinleri araştırıcam ve onları yemiycem. bn sporla 10 grm yağ yakmaya çalışıyorum yarım saatte başka birşeyden onu almak istemem.Çok haklisin canim çoğu şeyi yanlış.biliyoruz bu yüzden geri kilo alıyoruz maalesef
Bizimle Paylaş canimvalla ben bu kısımları hiç düşünmemştim kuzum. az yesem spor yapsam yeter diyordum. ama hemen yağa dönüşen yakmaya bile fırsatımızın olmadığı besinleri araştırıcam ve onları yemiycem. bn sporla 10 grm yağ yakmaya çalışıyorum yarım saatte başka birşeyden onu almak istemem.
tamam canm bulunca yazarım buraya :)Bizimle Paylaş canim
İnşallah güzelve az kalorili bir ddoğum GNU gecirirsin canim :)) nice senelere şimdiden :)
nice senelere şimdiden özlemcim sende mi ikizlersin kız
bn kahvaltımı şimdi yaptımmmmmm
bnde dayanamam bliyorsun, ama çok aza indiricem. yani kadının dediği doğru 1 dilim börek ile 1 tabak sebze yemeği eşit kalori belki ama börekte ki un şeker tuz yağ hemen sindirilip vucuda yağ olarak giriyormuş. ama sebze yemeği 4 saat sonra. ve o 4 saatte onu yakman çok kolay. o kadar spor yapıyorum yağ yakıyorum az yiyorum derken bir elimle verip 1 elimle alamam valla. o yüzden o hemen sindirilen besinleri araştırıp onları çok çok aza indiricemErva valla ben o karbonhidratları ayırma olayını mumkun değil yapamam gözüm kalır benim börekte falan ve 2 gun tutsam 3.gün saldırırım ben iyiyim böyle
Kız bk araştırıyom uygulamazsan bendn çekeceğin var demektirCanim sen su araştırmalarını yap bizide aydinlat :))) engin bilgilerine ihtiyacımız var :)
Kız bk araştırıyom uygulamazsan bendn çekeceğin var demektir
jilian nasıl canım sence kilo verdirir mi leslie mi jilian mı sence ?Kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
( hepsini bir tabağa dilimleyip limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile patates salatası gibi birşey yaptım :) )
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet haşlanmış patates
kibrit k. peynir
1 domates - 1 dal yeşil soğan
ÖĞLEN
Yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık pul biberli limonlu yoğurt
4 kaşık tavuk sote ( suyu,biberi,domatesi vs yok sadece tavuklarını yedim )
AKŞAM
yarım kase tarhana çorbası
1 adet kaymaklı dondurma ( 124 cal. )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 749
SPORLA YAKILAN KALORİ : Akşam 30 dk jilian yapıcam kızlar.
kız buraya o kadar yazdım resm attım bakmıyon mu hiçjilian nasıl canım sence kilo verdirir mi leslie mi jilian mı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?