Zayıflama Kampı

"Her şeyden ölçülü olarak yenilmesi kilo verdirmez. Normal kiloda insanlar her şeyden ölçülü yiyerek kilo kontrolü yaparlar. kilo vermede ki amaç ihtiyaç fazlasını atmak. 1 kilo az gibi gözükse de değildir. Şöyle hayal et. 1 kilo donmuş yağı düşün ve bunu ocakta eritmeye çalış Bizde de temel prensip budur. Vücut ısısıyla yağı eritmeye çalışırız. Üstüne eklediğin her yağ yapan gıda diğer yağın erimesini güçleştirir. Bu nedenle yağa dönüşen her türlü besin kilolu dönemimizde yemememiz gereken besindir. Normal kilona geldiğinde de ölçülü yemen gereken besindir. Bir de şu ayrıntı var. Ben 1 ayda belimden 20 cm basenden 5 cm inceldim ama tartıda değişim yok. anlayacağın mesele tartı değil incelmektir "

Çok haklisin canim çoğu şeyi yanlış.biliyoruz bu yüzden geri kilo alıyoruz maalesef
valla ben bu kısımları hiç düşünmemştim kuzum. az yesem spor yapsam yeter diyordum. ama hemen yağa dönüşen yakmaya bile fırsatımızın olmadığı besinleri araştırıcam ve onları yemiycem. bn sporla 10 grm yağ yakmaya çalışıyorum yarım saatte başka birşeyden onu almak istemem.

Bizimle Paylaş canim

kızlar link e bir göz atın :) zayıfayanlar anlatıyor.
edit : linki atmadım yaw

'' Öncelikli olarak yürümeye başladım ve ardından 6 kilo verdikten sonra su jimnastiği yapmaya başladım. 9 ay boyunca haftada 4 kez jimnastiğe devam ettim ve ardından bir spor salonuna kayıt oldum. Şu an haftada en az 5 kez salona giderek kardiyo ve güç çalışmaları yapıyorum.

- Diana Noesgaard (15 ayda 40 kilo verdi )

'' En büyük aydınlanmayı, kardiyo'nun tamamen saçmalık olduğunu fark ettiğim zaman yaşadım. 124 kilo olduğunuzda kardiyo gerçekten saçmalık ve buna ek olarak insanı kötü hissettiren bir şey. Daha sonra bir arkadaşım bana kuvvet çalışmaları yapmamı önerdi ve gerçekten bu çalışmalardan hoşlandım. Ayrıca bu işte iyi olduğumu fark ettim ve bir süre sonra boks'a merak saldım.

Şu an haftada 3 gün boks yapıyor, diğer 3 gün ise yine kuvvet çalışmaları ile spor yapıyorum. 79 kilo'da ise kardiyo insana çok çok daha kolay gelmeye başlıyor! ''

- Olivia Sullivan ( 1 yılda 45 kilo verdi )

'' Evim ile işim arasındaki yaklaşık 5 km'lik yolu yürümeye başladım. Bunu 6 ay boyunca yaptım ve daha sonra sağlıklı beslenmeye başladım: şekeri ve işlenmiş gıdaları bıraktım ve bir eğitmen tutarak koşu, ağırlık kaldırma ve istasyon çalışmaları (şınav, mekik, eğilip kalkma vs...) gibi antrenmanlar yaptım.

Başlangıçta biraz yavaş başlamanızda fayda var. Uygulayabileceğiniz bir rutin belirleyin. Örneğin ben, otobüs bileti almayı kestim, böylelikle evden işe yürüme imkanı doğdu. Rutininiz olduğu zaman ise üzerine ekleyerek gidin (sağlıklı yemeye başlayın, ağırlık kaldırmaya başlayın vs...). Değişime açık olun ve kendinize yeni zorluklar belirleyin. ''

- Signe Heffernan ( 2 yılda 57 kilo verdi )

Erva valla ben o karbonhidratları ayırma olayını mumkun değil yapamam gözüm kalır benim börekte falan ve 2 gun tutsam 3.gün saldırırım ben iyiyim böyle

Erva valla ben o karbonhidratları ayırma olayını mumkun değil yapamam gözüm kalır benim börekte falan ve 2 gun tutsam 3.gün saldırırım ben iyiyim böyle
bnde dayanamam bliyorsun, ama çok aza indiricem. yani kadının dediği doğru 1 dilim börek ile 1 tabak sebze yemeği eşit kalori belki ama börekte ki un şeker tuz yağ hemen sindirilip vucuda yağ olarak giriyormuş. ama sebze yemeği 4 saat sonra. ve o 4 saatte onu yakman çok kolay. o kadar spor yapıyorum yağ yakıyorum az yiyorum derken bir elimle verip 1 elimle alamam valla. o yüzden o hemen sindirilen besinleri araştırıp onları çok çok aza indiricem

kızceler bu basit karbonhidratlar hakkında son birşey daha. bunlar hemen sindirilip kana karışıp ordan yağa dönüşüyor.
diğer kötü olayı ise yukarda dediğim gibi hemen sindirildiği için çok çabuk acıkmalara sebep oluyormuş. şöyle örnek vemişler, 1 dilim tam tahıllı ekmek ile 1 dilim fırından yeni çıkmış sıcak beyaz ekmek kalori olarak aynıymış. ama beyaz ekmek yarım saatte sindirilip kana karıştığı için yarım saat sonra acıkmanıza sebep olurmuş. diğer ekmek ise lif kaynağı olduğu için uzun süre tok tutarmış zor sindirildiği için..
Ayhh benden bu kadar sizinde bildiğiniz noktalar püf nokataları vs varsa paylaşın yahu

Kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
( hepsini bir tabağa dilimleyip limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile patates salatası gibi birşey yaptım :) )
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet haşlanmış patates
kibrit k. peynir
1 domates - 1 dal yeşil soğan
ÖĞLEN
Yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık pul biberli limonlu yoğurt
4 kaşık tavuk sote ( suyu,biberi,domatesi vs yok sadece tavuklarını yedim )
AKŞAM
yarım kase tarhana çorbası
1 adet kaymaklı dondurma ( 124 cal. )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 749
SPORLA YAKILAN KALORİ : Akşam 30 dk jilian yapıcam kızlar.

jilian nasıl canım sence kilo verdirir mi leslie mi jilian mı sence ?

MenunE="erva147, post: 41227993, member: 220213"]Kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
( hepsini bir tabağa dilimleyip limon ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile patates salatası gibi birşey yaptım :) )
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet haşlanmış patates
kibrit k. peynir
1 domates - 1 dal yeşil soğan
ÖĞLEN
Yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık pul biberli limonlu yoğurt
4 kaşık tavuk sote ( suyu,biberi,domatesi vs yok sadece tavuklarını yedim )
AKŞAM
yarım kase tarhana çorbası
1 adet kaymaklı dondurma ( 124 cal. )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 749
SPORLA YAKILAN KALORİ : Akşam 30 dk jilian yapıcam kızlar.
[/QUOTE]
Menun gayet iyi canim hic ekmek yememissin bugün

jilian nasıl canım sence kilo verdirir mi leslie mi jilian mı sence ?
kız buraya o kadar yazdım resm attım bakmıyon mu hiç
kesinlikle jilian . leslie hafif gelmeye başladı bana, yoruyor ama vücudu şekillendirmesi yavaş olacak gibiydi.
jilian 30 günlük bir program. hergün sadece 30 dk yapılıyor. ama acayip zor. sadece vücudu hızla şekillendirmek içinmiş.
netten bakarsan bir sürü öncesi sonrası resmleri var, buraya da atmıştım. çok kişi yapmış ve incecik kalmışlar 30 günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…