sınav onlar sınavCanim doğru diosunda bakalım bu ay ne çıkacak başımıza illaki bsey çıkıyor hobidi grtlak yiyoruz yaaa Nasil bisey bu
demek ki birşey de hata yapıyorz kuzu, bende kendimi bilgili sanırdımCanim araştırılınca çok şey çıkıyor bizim yaptığımızda diyetmi dersin millet öyle bi diyet yapiyoki hem AC kalmiyorum doyuyrm diyo hem de kaç kilo vermiş oluyor arkadaş biz yemrsekde kilo alıyoruz ne bunyrmiz var maşallah taramalı tüfek gbi çalışıyor :)))
afiyet bol süt olsun canm :)Bugünkü menüm
kahvaltı
2dilim ekmek beyaz ekmek ti
Az peynir
tereyağı
2 yumurta
ara 1 Twister dondurma
öğle
4 kaşık taze fasulye
biraz yumurtalı bir yemek (cag)
Ara
az çerez çok az çikolata
aksama sarma var kızlar çok güzel olmuş annem yaptığı için ne kadar yerim bilmiyorum yanında da cacık var
hiii bilmiyorum
bu konuya sen el atsana özlem
Çok moralm bozuldu yaa bir hafta boyunca uğraş bir kilo vermek için iki göre bnde geri al haksızlık bu yaaa bi 6 lari grsem başkabisey iistemiyorum yaa
ay kızlar şu pirinç lapasını bi araştırayım dedim işin içinden çıkamadım ya. Ne yorumlar gördüm.Millet biz gbi yediklerini azaltmıyor sadece, biz sadece kalori sayıyoruz ya, onlar yedikleri şeyin içindeki karbonhidratın proteinin glisemik bilmem neyin herşeyini araştırıyorlar. karbonhdratlar 2 ye ayrılıyormuş. basit ve kompleks diye.
ebesinin dıdısının dıdısı yani. ay kendimi sorgular oldum biz cddi cddi diyet mi yapıyorz diye
acaba bizimde mi bilmemiz grek bu karbonhdratları proteinlerri onlara göre mi yememiz gerek acep
kızlar menüm :
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
kk peynir
ÖĞLE
2 adet kepekli bisküvi
4 kaşık pul biberli yoğurt
AKŞAM
1 dilim ekmek
6 kaşık kadar tavuk sote
6 kaşık kadar pilav
2 kaşık kadar salata
TOPLAM ALINAN KALORİ : 735 ( kalori iyi ama öğle ile akşamın yerini değiştirebilsem süper olacaktı )
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( Akşam jillian yapıcam kızlar. Kaç kalori yaktırıyor bilmiyorum ama 100 rahat vardır )
Bugünkü menüm
kahvaltı
2dilim ekmek beyaz ekmek ti
Az peynir
tereyağı
2 yumurta
ara 1 Twister dondurma
öğle
4 kaşık taze fasulye
biraz yumurtalı bir yemek (cag)
Ara
az çerez çok az çikolata
aksama sarma var kızlar çok güzel olmuş annem yaptığı için ne kadar yerim bilmiyorum yanında da cacık var
kuzum başlık değişmiyor yani biz yapamıyoruz. ilk sayfaya yazam bari
Bilmem kii konu baslıgını değiştirebiliyormusun değişiyorsa başına yeni arkadaslar alınacaktır yaz eleman aranıyor gibi
Başlık olmuyorsa da ilk mesajın başına buyuk kalın harflerle yaz katılmak isteyen varmı fln gibisinden
Hepimiz aynı şeyin laciverdiyiz canım valla bende de durumlar aynı
Evet o glisemik indeksler falan zor ya sevdiğim hiç bir seyi yiyemiyorum her sey yasak karatay kitabını okim dedim bunları görünce kapattım geri
Pilavı 4 kaşıkla sınırlandırsaydın kuzu hadi onu yapmadın bari ekmek yemeseydin akşamAma ekmeği çok azaltmışsın guzel
Canın cektiği kadar ye bence sadece sarma ve cacık mı var akşama baska bir sey yok mu?
Hihihiii güzel menüKahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim salam
2 çatal beyaz peynir
4 etimek (tanesi 35 kalori)
Bide etimeklere salça sürdüm
Şekersiz çay
Akşam
Döner (100 gr yedim erva sen sormadan söylim)
Yoğurt
Soda
Toplam kaç kalori oldu bilmiyorum 800 flndır herhalde
Yatmadan bisiklet+yürüyüş yapıcam 250 fln yakarım
Hihihiii güzel menü
etimek ne ben bilmiyorum ama
dönerin üzerinde terayağ sosu falan yoktr inş özlem
Hıııı daha mı az kalorili kız bunlar bende alimDöneredemi tereyağ sos dökülüyor kız iskender gibiBenimki normaldi valla
Etimek biliyorsundur ya kızarmış ekmek gibi, ekmekten daha lezzetli valla
Eki Görüntüle 1546281
Hıııı daha mı az kalorili kız bunlar bende alim
bende yirim o zman bananeValla 1 tanesi 35 kalori fln ama normal ekmekten kucuk tabi ekmek gibi banarakta yemiyorsun cunku sert, ben diyetten dolayı değilde tadını sevdiğim için yiyorum kuzum
bişey diyemiyorum canmMENÜ
sabah bir kepçe mercimek çorbası birer domates ve salatalık yarım dilim somun ekmeği
öğle-akşam iki buçuk kepçe mercimek çorbası iki çatal mantarlı sebze yemeği
350 kalori
bugün moralş bozukluğundan iştahım hiç bir şey almadı ama biraz sonra iki salatalık daha yemeyi düşünüyorum.
sanada bşey diyemiyorum. hem diyorsun kilo veremiyorum bnden gram gtmiyor diyorsun hemde fazla yedim diyorrsun. hafta sonunu telafi edecez daha kız yapma gözüni seveyimKizlar ben bugünde fazla kacirdim o yüzden menumu yazmak istemiyrm iyice canim skıldı yaa geri toprlnmak çok zor yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?