bende öyle kuzum çok defa bozduk ama birbirimize gaz verip ertesi gün kurtarmayı bildik.Evet tatlişkommm
Ben valla aralarda bozdum bıraktım bıktım ama pes etmedim kaldıgım yerden devam ettim destekleriniz sayesinde. Ve ilk defa 1 aydır diyete devam ediyorum daha önce 1 haftayı geçen diyetim olmamıştı
şaka yapıyorsun heraldr 70.5 değil miydin sen cnm 3 kilo alınmaz ki ha diyince.Kizlar sabah kalkinca tariya ciktim 73.5 kilo geldim ne yaptim ki ben ya
ay inş. reglden dolayı böledir cano.Bende 69.1 cıktım bu sabah ama regl olcam ondan diye umuyorum
bende götürdüm canm bu kilo aldın demek değil ama şuan şişkinliğin var. 2 gün kontrol et kendini telafisi kolayKızlar ben geldim hafta sonu ben bütün diyeti mahvettim yaa 75.5 dan 76.3 oldum pastaları börekleri tatlıları gturdum valla napicam ben yaa 1 kilo geri almisim resmen(((
canm önce sağlık hem senin hem bebeğin için. senin hızlı kilo vermene gerrek yok! unutma bunu. yavaş yavş ver ama sakın sağlığını ihmal etme, süt olacak şeyleri yemeye özen göster. bebişinden daha mı önmli sanki kilolar.Kızlar ben tartilaniyorum malesef annemlerde tartı yok zaten fazla çıkarım diye düşünüyorum hafta sonu evde değildim dundende annemdeyim çarşamba eve gitmeyi düşünüyorum cuma tartılirim kilo vermeyi bırakın almasam bu hafta aynı kiloda kalayım bari
bide sutum azaldı kızlar bebegime yetmiyor diye birazda fazla yiyorum mamaya falan başladık
Canm 3 kilo mümkün değil tartıda bir soun vardr yada sende fazla ödem oluşmuştur. yarın bir daha kontrol et bence.Evet 3 kilo ya 60 larin hayalini kurarken 80lere gidiyom ben
Bisey de yemedim sadece 3 buyk dilim su boregi yedm ama hic hareket etmedim 1 haftadir bana kilo verdiren hareket etmemdiCanm 3 kilo mümkün değil tartıda bir soun vardr yada sende fazla ödem oluşmuştur. yarın bir daha kontrol et bence.
KIZLAR BU SON TABLOMUZDU.
ASLINDA BUGÜN HERKES KİLOSUNU BİLDİRMELİ 1 AYDA Kİ FARKA BAKMALIYDIK.
AMA HAFTA SONU KİLO ALIMLARI OLMUŞ. O YÜZDEN HERKES KENDİ MUHAKEMESİNİ YAPSIN.
BEN 1 AYDA KAÇ VERDİM , NE YAPTIM NERDE DOĞRU NERDE YANLIŞ YAPTIM DESİN.
CUMA GÜNÜ TABLOMUZ YENİLENECEK SIFIRDAN BAŞLIYCAK. BU AY DAHA DİKKATLİ DAHA SIKI OLSUN.
YENİ AYIMIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİMDİ Kİ HEDEFİMİZ 1 TEMMUZ !!!
Eki Görüntüle 1545744
benm öz eleştirim :)
KIZLAR BU SON TABLOMUZDU.
ASLINDA BUGÜN HERKES KİLOSUNU BİLDİRMELİ 1 AYDA Kİ FARKA BAKMALIYDIK.
AMA HAFTA SONU KİLO ALIMLARI OLMUŞ. O YÜZDEN HERKES KENDİ MUHAKEMESİNİ YAPSIN.
BEN 1 AYDA KAÇ VERDİM , NE YAPTIM NERDE DOĞRU NERDE YANLIŞ YAPTIM DESİN.
CUMA GÜNÜ TABLOMUZ YENİLENECEK SIFIRDAN BAŞLIYCAK. BU AY DAHA DİKKATLİ DAHA SIKI OLSUN.
YENİ AYIMIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİMDİ Kİ HEDEFİMİZ 1 TEMMUZ !!!
Eki Görüntüle 1545744
aklıma geldi canm yazayım bencede nerden başlayıp nereye geldiğimizi görelim dimiErva yeni haziran tablomuzu hazırlayacaksın ya, gecen ayı da ayrı bir yere yazacakmısın? 1 aylık sonuclarımızda kaybolmasın mesela erva baslangıc 80 guncel 75 toplam verilen 5 kg gibi?
bu arada aramıza yeni arkadaşlar alalım diyorum ben bugün gelen olursa kurallarımızı kabul ederlerse buyursunlar gelsinler bence. sizce kızlar ?
hiii bilmiyorumAlalım canım da nasıl alcaz neden bulcaz
Kzum bak bana bnde 2 hafta geriye gittim, zaman kaybım var sanki çok zamanım varmış gbi .Çok moralm bozuldu yaa bir hafta boyunca uğraş bir kilo vermek için iki göre bnde geri al haksızlık bu yaaa bi 6 lari grsem başkabisey iistemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?