Zayıflama Kampı

kızlar sabah bnde tartıldım ama söylemiyim moralinizi bozmayayım, gerçi sonuçtan bende memnun değilim ama nese.
bugün pazartesi hadi hobaaaa cumaya kadar baştan başlıyoruz 1 haziranı gördük sıra 1 temmuzda

bende öyle kuzum çok defa bozduk ama birbirimize gaz verip ertesi gün kurtarmayı bildik.
eskiden olsa amannn bozduk diyp bırakıyorduk diyeti bu günlükte hiç böle birşey yapmadık alkış bize :)

Kizlar sabah kalkinca tariya ciktim 73.5 kilo geldim ne yaptim ki ben ya
şaka yapıyorsun heraldr 70.5 değil miydin sen cnm 3 kilo alınmaz ki ha diyince.
tartı da bir sorun olablr.

Bende 69.1 cıktım bu sabah ama regl olcam ondan diye umuyorum
ay inş. reglden dolayı böledir cano.
bu senin çook önceki kilon çünkü
Kızlar ben geldim hafta sonu ben bütün diyeti mahvettim yaa 75.5 dan 76.3 oldum pastaları börekleri tatlıları gturdum valla napicam ben yaa 1 kilo geri almisim resmen (((
bende götürdüm canm bu kilo aldın demek değil ama şuan şişkinliğin var. 2 gün kontrol et kendini telafisi kolay

canm önce sağlık hem senin hem bebeğin için. senin hızlı kilo vermene gerrek yok! unutma bunu. yavaş yavş ver ama sakın sağlığını ihmal etme, süt olacak şeyleri yemeye özen göster. bebişinden daha mı önmli sanki kilolar.

KIZLAR BU SON TABLOMUZDU.
ASLINDA BUGÜN HERKES KİLOSUNU BİLDİRMELİ 1 AYDA Kİ FARKA BAKMALIYDIK.
AMA HAFTA SONU KİLO ALIMLARI OLMUŞ. O YÜZDEN HERKES KENDİ MUHAKEMESİNİ YAPSIN.
BEN 1 AYDA KAÇ VERDİM , NE YAPTIM NERDE DOĞRU NERDE YANLIŞ YAPTIM DESİN.
CUMA GÜNÜ TABLOMUZ YENİLENECEK SIFIRDAN BAŞLIYCAK. BU AY DAHA DİKKATLİ DAHA SIKI OLSUN.
YENİ AYIMIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİMDİ Kİ HEDEFİMİZ 1 TEMMUZ !!!

Canm 3 kilo mümkün değil tartıda bir soun vardr yada sende fazla ödem oluşmuştur. yarın bir daha kontrol et bence.
Bisey de yemedim sadece 3 buyk dilim su boregi yedm ama hic hareket etmedim 1 haftadir bana kilo verdiren hareket etmemdi

Ben memnunum ya bugunun regl şişkinliği oldugunu varsayarsam 4 kg vermişim. Artık daha cok alıstım diyet mantıgına o yuzden bu ay daha da bilinçli yapıcam.
Göz açıp kapayana kadar geçti 1 ay ve gitti 4kg.
1 ay sonra bir 4 kg daha verirsem 63lere gelirim inşallah.

Bu arada hava benim diyetimi çok etkiliyor.
Hava guzelken enerjik oluyorum spor yapasım geliyor devamlı ve bir seylerle oyalandıgım için aklıma yemek gelmiyor. Ama hava kötüyse koltuga yayılıp kalıyorum tv internet derken hep yemek düşünüyorum.
Bu hafta sonundan itibaren duzelecekmiş inşallah

benm öz eleştirim :)
ben tabiki sonçtan memnunum 85 den 79 a düştüm ammaaa velakin ;
ben taaaa 15 mayısda 80.8 i görmüşüm ve bugün sbah ki tartım 79.3 ü gösterdi.
yani 15 günde saadece 1.5 vermişim !!
işte bundan memnun değilim. boşa harcanmış 2 haftam var. kaçamaklarım bana 2 haftaya mal olucak demiştim çoook önce ve oldu. 2 hafta geriye attı beni. şuan olmam gerek kilo, 78 olmalıydı. bu ay hatalarımı bana kilo yapan şeyleri, asla yapmamam gereken şeyleri öğrendim. Dersimi de çıkardım inş. bir daha tekrar etmez , çnkü inanın bu tabloda boşa gitmiş 2 günlük zevk için 2 hftasını mahvetmiş bir erva görüyorum ben .

Erva yeni haziran tablomuzu hazırlayacaksın ya, gecen ayı da ayrı bir yere yazacakmısın? 1 aylık sonuclarımızda kaybolmasın mesela erva baslangıc 80 guncel 75 toplam verilen 5 kg gibi?

Erva yeni haziran tablomuzu hazırlayacaksın ya, gecen ayı da ayrı bir yere yazacakmısın? 1 aylık sonuclarımızda kaybolmasın mesela erva baslangıc 80 guncel 75 toplam verilen 5 kg gibi?
aklıma geldi canm yazayım bencede nerden başlayıp nereye geldiğimizi görelim dimi

bu arada aramıza yeni arkadaşlar alalım diyorum ben bugün gelen olursa kurallarımızı kabul ederlerse buyursunlar gelsinler bence. sizce kızlar ?

Çok moralm bozuldu yaa bir hafta boyunca uğraş bir kilo vermek için iki göre bnde geri al haksızlık bu yaaa bi 6 lari grsem başkabisey iistemiyorum yaa

Çok moralm bozuldu yaa bir hafta boyunca uğraş bir kilo vermek için iki göre bnde geri al haksızlık bu yaaa bi 6 lari grsem başkabisey iistemiyorum yaa
Kzum bak bana bnde 2 hafta geriye gittim, zaman kaybım var sanki çok zamanım varmış gbi .
moral bozmak yok bu ay daha sıkı çalışıcaz daha dikkatli olucaz. başka yolu yok !

Canim doğru diosunda bakalım bu ay ne çıkacak başımıza illaki bsey çıkıyor hobidi grtlak yiyoruz yaaa Nasil bisey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…