Zayıflama Kampı

Menun gayet iyi canim hic ekmek yememissin bugün[/QUOTE]
ivett yeme demedin mi kız sen bana yemedim işte

Canim ben sana birazcıkazalt ddemiştim hep kesmisin yaa kız :) yemeğinde azalt desem bizim erva hicbsey yemicek anlaşılan :))) bubarafa bu jiliani Nasil yapiosn canim sürekli videoyumu izleyip yapiosn

Canim ben sana birazcıkazalt ddemiştim hep kesmisin yaa kız :) yemeğinde azalt desem bizim erva hicbsey yemicek anlaşılan :))) bubarafa bu jiliani Nasil yapiosn canim sürekli videoyumu izleyip yapiosn
yok kuzum ya ihtiyaç duymadım bugün ekmeğe. sabah patates vardı. öğle ve akşma çorba olunca gerek yok dedim.
jilianı şiddetle tavsiye ediyorum. 30 günlük ve sadce 30 dakkalık egzersiz programı. hergün netten youtub dan videosunu izleyip yapıyorum. gerçi daha dün 1. günümdü. hareketler çok kolay ama işin sırrı hiç ama hiç dinlenme yok, kalp ritmin güm güm atıyor. amacı sdece skılaşmak incelmek. 30 günde bunu vaad ediyo ve deneyen hemen hemen herks çok incelmiş.

nerde bu millet yahu . bn spora başlıyom kızlar acana sizin menüler nerde

Kızlar beyaz tişörtlüyü burada hepimiz attığımız zaman atmıştım. 15 20 gün önce yani sanırım.
Siyah ceketli olanı şimdi çektik. aynı kıyafet değil ama bir anda hadi çekelim dedik bu kaldı üzerimde.
spor yapacaktım şimdi, bi halimi göreyim dedim. sizce fark var mı lütfen dürüst olun bilirsiniz hiç alınmam

Kizlar günaydındun nette bi ssorun vardı msj yazamadim dünkü menumu bildireyim
Kahvaltı
Az yağda yumurta
İki ince dilim beyaz ekmek küçük
Salatalik domates
Şekersiz cay
Öğle
Tavuk sote tavukları yedim sadece
Salata
Br dilim kepek ekmeği
Ara
5 Yulaflı bisküvi kaymaksiz sade
Aksam
3-4 balık küçük
4 kaşık meyveli yoğurt ( hazır değil ben yaptım)
Erik
3.5 litre su
20 dk Jilian yaptım sonuna kadar dayanamadım :))

Ervacim gözle görünür biraz incelmissin gbi geldi bana sanki popondan ve gobisinden gitmiş gibi :)) devam byle tatlim

TSKOTE="semraanne, post: 41234795, member: 585140"]Canim eski resmjni hatirlamadigim için yorum yapamiyorum ama iyi görünüyorsun ben 15 haziranda foto atavam[/QUOTE]
Tsk ederim canim yanlarim var birazda göbeğin onları eritsem yeter bana inşallah erirlerde kurtulurum :)

CANIM GÖZLE GÖRÜLUR BI FARK VAR INCELMISSIN ÇOK GÜZEL YERLER DEVAMI GELCEEK
ay hadi inşallah canm inş fark varrdır yola devammm

20 dk yaptıysan gene iyi kuzum ahaha
onlardan önce mi bitirdin peki harekteleri yoksa onlar ne zamn bititrrse o zman mı btrdin ?

Ervacim gözle görünür biraz incelmissin gbi geldi bana sanki popondan ve gobisinden gitmiş gibi :)) devam byle tatlim
inş öyledir kuzum
ben ne kadar fark var yaeeee desemde içten pek inanamıyorum. nse bakalm yola devam

Eki Görüntüle 1547489
Buda ben eski resmimi silmisim o yuzden sadece yeni resmimi koydum kizlar
bunu mu arıyorsun canm senin fiziğin bana göre zaten süper , ama sıkılaşman lazım seninin.
simitler göbüş ve iç bacak sadece. inan bana senin işin benden çok çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…