Zayıflama Kampı

bn 2 gündür sonuna kadar yapıyom kuzum ama onlarla beraber bitiremiorum her hareketten 5-10 eksik yapıyorumurr. onlardan 10 saniye falan önce bırakıyom nefesim kesiliyor

bende katılmak istiyorum kızlar dün eczaneden ağrı kesici alıyım dedim.bide tartılıyım 3-4 ay önce tartılmıştım 65tim bi baktım 70 kızlar benıde aranıza alınnn.
bugün k fleks aldım sabah öğle onu yicem 1 kase sütle akşamları normal ara öğünlerde bitki çayları düşünüyorum.

Selamm çikiloplarrr
Dün menümü yazamadım misafirim vardı aradılar geliyoruz diye direkt markete uctum ordan hazırlık fln derken hiç vaktim olmadı yazmaya.
Dün mangal yaktık ne kadar yedim ne yedim bilmiyorum oyuzden dünkü menümü es geçin lütfen

hedefim şuan 60 ama eğer 60 a gelirsem 55 asıl hedefim canlarım lütfen yardım edin çayı şekerli içiordum şekersiz içeceğim bundan sonraa

Hoşgeldin canm yerimiz var alablrz tabi ki :)
ama ilk sayfada kurallarımız var gözünü korkutmak olmasın ama onlara uyarım diyorsan buyur gel :)

oyhh afiyet olsun kuzu misafrler başa bela yaw
sınavımız resmen onlar, Allah kolaylık versin finalde görüşücez

evet tamam cnm ama şöyleki benim 1 gb internet var inş yeter. unutmayalım yazıları diymi sadece o kadar.

kurallar ne acaba cnm bulamadım bende
Canm 1. sayfaya bak orda yazıyor ama kısaca söyliyim,
her cuma tartı günümüz cuma sabahtan ilk işimiz tartılmak ve buraya bildirim yapmak çnkü liste tutuyoruz.
birde yediğin içtiğin ve sporunu her akşam buraya yazmalısın seni kontrol etmeliyiz neler yapıyorsun diye. Tabi sende bizi :)
Ve aktflik önemli, bu bizim moralimizi desteğimizi diyete devam etmemizi sağlıyor. sende elinden geldiğinde menüleri yorumlamalı bizlere gaz vermelisin ki diyetimiz sıkıcı bir hal almasın

anladım cnm ama benım genel menü dediğim gibi sabah öğle nestle nesfit ara öğünlerde bitki çayları ve akşam ne pişirdiysem azar azar tabağıma koyup yemek. siz neler yiorsunuz

Hoşgeldin canım k fleksi sabah ve akşam yemek daha iyi değil miydi yanlışmı hatırlıyorum öğle normal yemekti sanki ama sen böyle yapacaksan problem yok tabiki Bende arada o gun kaloriyi fazla kacırmışsam akşamı nesfitle dengeliyorum

hedefim şuan 60 ama eğer 60 a gelirsem 55 asıl hedefim canlarım lütfen yardım edin çayı şekerli içiordum şekersiz içeceğim bundan sonraa

Boyun kaç canım

oyhh afiyet olsun kuzu misafrler başa bela yaw
sınavımız resmen onlar, Allah kolaylık versin finalde görüşücez

Ayy evet yaa valla öylee, birde ben diyet yaptıgımı saklıyorum az kişi biliyor o yuzden çaktırmamaya calısıyorum yerken

Erva kıyafetler aynı değil ama siyahın zayıf göstericiliğindenmidir bilmemde kolların çok incelmiş geldi bana hafifte göbek inmiş gibi.

Bu arada sims oyununu biliyormusunuz ben onu oynuyorum karakteri şişko yapıyorum sonra hep yogurt mısır gevreği yumurta fln yediriyorum koşturuyorum spor yaptırıyorum ay nasıl zayıflıyo kaslanıyo
Ama 2 gun bıraksam hemen g.t göbek çıkıyo geri

canım şöyleki aslında dediğinde mantıklı ama akşam eşime yemek yaptım diyelim ben nesfiti yersem olmazki ben yemeyınce onunda canı istemiyor. boyum 1,70 cnm kemikliyim amaaa

anladım cnm ama benım genel menü dediğim gibi sabah öğle nestle nesfit ara öğünlerde bitki çayları ve akşam ne pişirdiysem azar azar tabağıma koyup yemek. siz neler yiorsunuz
cnm burda belli bir diyet yapan yok herkes herşeyden azar azar yiyor, bazende kaçamaklarımız oluyor, birbirimizi gazlayıp
telafi etmeye çalışıyoruz işte :)
Erva kıyafetler aynı değil ama siyahın zayıf göstericiliğindenmidir bilmemde kolların çok incelmiş geldi bana hafifte göbek inmiş gibi.
yok kuzum birinde kolumu başıma koydum ya o yüzden kalınlığı belli oldu, öbüründe düz uzattım o yüzden ince görünüyor. ben göbek de değil bacak ve totoda biraz değişim farkettim sankim

Allah cezanı vermeyee
Çok heveslendim şuan onu oynamaya yaaa bir keremi ne lisede cd sini alıp oynamıştım karakteri yaptım sonra mal mal dolaştık ne yapacağımı bilmedim bir daha da oynamadım

HosgeldinStorMAnqeL-, post: 41238360, member: 627602"]evet tamam cnm ama şöyleki benim 1 gb internet var inş yeter. unutmayalım yazıları diymi sadece o kadar.[/QUOTE]
Hosgeldin aramıza canim inş. İstediğin kiloya ulasirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…