[QUOTEbosver147, post: 41239279, member: 220213"]ya kızlar ben şu pirinç lapası detoksunu çok merak ediyorum ama işte pirinç olunca tırsıyorum. napayım sizce ?
Hosgeldin aramıza canim inş. İstediğin kiloya ulasirsin :)))[/QUOTE]HosgeldinStorMAnqeL-, post: 41238360, member: 627602"]evet tamam cnm ama şöyleki benim 1 gb internet var inş yeter. unutmayalım yazıları diymi sadece o kadar.
canım şöyleki aslında dediğinde mantıklı ama akşam eşime yemek yaptım diyelim ben nesfiti yersem olmazki ben yemeyınce onunda canı istemiyor. boyum 1,70 cnm kemikliyim amaaa
yok kuzum birinde kolumu başıma koydum ya o yüzden kalınlığı belli oldu, öbüründe düz uzattım o yüzden ince görünüyor. ben göbek de değil bacak ve totoda biraz değişim farkettim sankim
Allah cezanı vermeyee
Çok heveslendim şuan onu oynamaya yaaa bir keremi ne lisede cd sini alıp oynamıştım karakteri yaptım sonra mal mal dolaştık ne yapacağımı bilmedim bir daha da oynamadım
ya kızlar ben şu pirinç lapası detoksunu çok merak ediyorum ama işte pirinç olunca tırsıyorum. napayım sizce ?
Kız özlem Nasil bi oyun tam ismi ne merak ettim bende indirip oynicam :))
yokmu hamburger detoksu yaw
kader sims yaz çıkar sanırım nete kuzum , ama kaçıncısı oda önemliEvelynn Cevap bekleniyor
hani kız nerde at bakim bir dahaYa bu arada ben buraya 36 bedenki halimi koymuştum görmedinizmi hiçbiriniz yaaO halime dönmek istiyorummm
ayran detoksu nasıl kuzum bn çok yapmak istiyorum yapalım nolur nolurYaa 1 gün belirleyelim o gun hepimiz detoks yapalım semra hariç
yap kız bende mi oynasam netten indircez dimi tarf et bana bakemKızlar hepimizi simste karakter yapıp aynı eve koyimmi yaa hahahahah
Mesela kendimi koca totolu kalın bacaklı fln yapim hahahha
Ervanın dugun gunu geldiğinde onu evlendirim kader çalışıyo onu her gun işe yollim kubraya ders calıstırim semrayı anne yapim
hani kız nerde at bakim bir daha
ayran detoksu nasıl kuzum bn çok yapmak istiyorum yapalım nolur nolur
perşembe yapalım diyorum ben 1 günlük olsun cumaya hafif çıkalım heheh
yap kız bende mi oynasam netten indircez dimi tarf et bana bakem
inş. cnm saol sen kaç kiloydun hedef boy fln[/QUOTE]Hosgeldin aramıza canim inş. İstediğin kiloya ulasirsin :)))
Ay özleem çok güzel bir fiziğin var kız, belin inceymiş ne güzel.Kızlar kendimi yaptım simste suan aynı böyleyim pijamalarımla oturuyorumYüzümü benzetmeye calıstımda bu daha guzel oldu Eki Görüntüle 1547795 Eki Görüntüle 1547796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?