Zayıflama Kampı

ya kızlar ben şu pirinç lapası detoksunu çok merak ediyorum ama işte pirinç olunca tırsıyorum. napayım sizce ?

[QUOTEbosver147, post: 41239279, member: 220213"]ya kızlar ben şu pirinç lapası detoksunu çok merak ediyorum ama işte pirinç olunca tırsıyorum. napayım sizce ?[/QUOTE]
Canim bosver detoksu yaa düzenli beslen yeter çok detoks yapacam diyosan meyveyle detoks yap en azından sağlıklı olduğunu biliyrz şuanbir kkaşık pirinç yemezken sen günün her öğünü pirinç yemekten bahsediyorsun tabi sen bilirsin ama bnce yapma derim

HosgeldinStorMAnqeL-, post: 41238360, member: 627602"]evet tamam cnm ama şöyleki benim 1 gb internet var inş yeter. unutmayalım yazıları diymi sadece o kadar.
Hosgeldin aramıza canim inş. İstediğin kiloya ulasirsin :)))[/QUOTE]
inş. cnm saol sen kaç kiloydun hedef boy fln

canım şöyleki aslında dediğinde mantıklı ama akşam eşime yemek yaptım diyelim ben nesfiti yersem olmazki ben yemeyınce onunda canı istemiyor. boyum 1,70 cnm kemikliyim amaaa

Ayy bende hep kocam yuzunden kaçırıyorum yaa neyseki artık yemek yeyip geliyor

Bende cok eskiden beri oynuyorum ya cok seviyorum niye dolaştın durdun işe okula göndermedin mi benim ilk işim birisiyle sevgili yapıp woohoo yapmak oluyor

ya kızlar ben şu pirinç lapası detoksunu çok merak ediyorum ama işte pirinç olunca tırsıyorum. napayım sizce ?

Canım o detoksta kilo veriyorsun ama şöyle
Pirinç lapası hem seni tok tutuyor hemde yagsız tuzsuz oldugu için vucudundaki ödemi çöpü atıyor. Durup dururken değilde mesela o gun çok kaçırdın ertesi gün detoks yaparsan daha dogru olur telafi etmiş olursun.
Birde 2 gunluk ayran detoksu var hem daha lezzetli hemde daha sağlıklı ben onu yapmıştım onu dene istersen

Kız özlem Nasil bi oyun tam ismi ne merak ettim bende indirip oynicam :))

The sims 4 canım
yokmu hamburger detoksu yaw
kader sims yaz çıkar sanırım nete kuzum , ama kaçıncısı oda önemli Evelynn Cevap bekleniyor

4.yü oynuyorum ben 2den beri oynuyorum valla

Photospla bugünleri de gördük , bakalım gerçeğini ne zaman görücez

Eki Görüntüle 1547690

Ay ne guzel yaaa gerceğide nasip olsunnn

Ya bu arada ben buraya 36 bedenki halimi koymuştum görmedinizmi hiçbiriniz yaa O halime dönmek istiyorummm

Kızlar hepimizi simste karakter yapıp aynı eve koyimmi yaa hahahahah
Mesela kendimi koca totolu kalın bacaklı fln yapim hahahha
Ervanın dugun gunu geldiğinde onu evlendirim kader çalışıyo onu her gun işe yollim kubraya ders calıstırim semrayı anne yapim

Ya bu arada ben buraya 36 bedenki halimi koymuştum görmedinizmi hiçbiriniz yaa O halime dönmek istiyorummm
hani kız nerde at bakim bir daha

Yaa 1 gün belirleyelim o gun hepimiz detoks yapalım semra hariç
ayran detoksu nasıl kuzum bn çok yapmak istiyorum yapalım nolur nolur
perşembe yapalım diyorum ben 1 günlük olsun cumaya hafif çıkalım heheh

yap kız bende mi oynasam netten indircez dimi tarf et bana bakem

Tamam atçem tekrar dur
Ayran detoksu pirinç lapasından daha kolay canım ama 2 gun yapılıyo 2 gunde yaklaşık 2 kg gidiyo kahvaltıda normal 1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir ve beyaz ekmek hariç 1 dilim ekmek yiyorsun ondan sonra 2 saat arayla ayran corbası içiyosun akşam 8e kadar. Çorbanın içinde de salatalık nohut bugday koyuyosun haşlayıp. Miktarlarını şimdi hatırlamıyorum 4 kaşık kadar falandı galiba. Tuz fln koymuyosun ama ben koymuştum genede vermiştim kilo. Bunu 2 gun yapıyosun işte.

Tamam yapıyom hepimizi ama suratınızı bilmediğim için hayalimdeki gibi yapcam hahaha
Ben cd sini aldım canım ama nettende sims 4 indir yaz indir ama uzun surebilir baya buyuk

Kızlar kendimi yaptım simste suan aynı böyleyim pijamalarımla oturuyorum Yüzümü benzetmeye calıstımda bu daha guzel oldu

KizOTE="2KediAnnesi, post: 41241116, member: 539631"]Kızlar hepimizi simste karakter yapıp aynı eve koyimmi yaa hahahahah
Mesela kendimi koca totolu kalın bacaklı fln yapim hahahha
Ervanın dugun gunu geldiğinde onu evlendirim kader çalışıyo onu her gun işe yollim kubraya ders calıstırim semrayı anne yapim [/QUOTE]
Kiz ozlem delisin yaaa iyi guldum hee yao yap guzel olur :))))

kız özlem şimdide bi foto çek at bakim seni teee başlarda gördük bir daha göremedk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…