kız özlem şimdide bi foto çek at bakim seni teee başlarda gördük bir daha göremedk
Allah seni davul etsinnnnnnnnnnnn
Allah seni davul etsinnnnnnnnnnnn
kız çok güldüm ya ahahaha o göbek ne öyle ıyyy hamile gbi olmuşum. benim kollarım kalın kız onları kalınlaştır he birde
saçlarım ombreli bebeğim uçlarına sarı at bakem
Aaaaa benzetmisin kız ervaya gerçi biz ervamiz daha guzel allahım manyak özlem yaa :)) bende istyrm çok kiskandim şuan :))
Oyhh teşekkür ederim kız kıskanma seninde olurAaaaa benzetmisin kız ervaya gerçi biz ervamiz daha guzel allahım manyak özlem yaa :)) bende istyrm çok kiskandim şuan :))
kız bak cddi diyorum senin gögüs ve göbek derdin yok aslında. o göbek 5 kiloya gider yani iner , ama senin toto ve bacak egzersizlerine yönelmen lazım kuzum. orası düz olsa aslında kilolu sıfatına girmezsin bile.Buda şişko ben
Oyhh teşekkür ederim kız kıskanma seninde olur
kız bak cddi diyorum senin gögüs ve göbek derdin yok aslında. o göbek 5 kiloya gider yani iner , ama senin toto ve bacak egzersizlerine yönelmen lazım kuzum. orası düz olsa aslında kilolu sıfatına girmezsin bile.
hahahaha hohoho hihihi ay ne güldüm yaa
İlk önce tü tü tütüüü maşallah Rabbim saadetinizi bozmasın.Eki Görüntüle 1547844
Buda anniskomla ben son halim bu suanda
Eki Görüntüle 1547844
Buda anniskomla ben son halim bu suanda
hahahaha hohoho hihihi ay ne güldüm yaa
özlem napcan bizi orlarda kötü yollara düşürme spor yaptır azcık
egzersizzz sen sadece işe gidiş geliş yürüyorsun sanırım canm. bu seni şekle sokmaz. senin mekik kol hareketleri bacak harketleri falan yapman lazım kuzum.Tskkrler tatliskolarim dediğin gbi bölgesel incelmm lazm bunu Nasil yapacam ama yinede kiloluyum yaa 65 olsam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?