Zayıflama Kampı

Ay göbek öyle hamile gibi çıkıyor ya düz olmuyor bende böyle yaptım kollarda da en kalın bu Saçların belli olmuyorya siyah sandım ben tamam duzeltirim

Aaaaa benzetmisin kız ervaya gerçi biz ervamiz daha guzel allahım manyak özlem yaa :)) bende istyrm çok kiskandim şuan :))

Tamam seninde kotlu resminle yapim saçların ne renk birde uzunmu kısamı

Buda şişko ben

Eklentiler

• 11117399_826835117364677_1830072511_n.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 78
Aaaaa benzetmisin kız ervaya gerçi biz ervamiz daha guzel allahım manyak özlem yaa :)) bende istyrm çok kiskandim şuan :))
Oyhh teşekkür ederim kız kıskanma seninde olur

Buda şişko ben
kız bak cddi diyorum senin gögüs ve göbek derdin yok aslında. o göbek 5 kiloya gider yani iner , ama senin toto ve bacak egzersizlerine yönelmen lazım kuzum. orası düz olsa aslında kilolu sıfatına girmezsin bile.

Kuzum resimde cok belli olmamış galiba ama benim gögüsler cok buyudu kilo alınca bide simitlerde var. Göbeği bende cok problem etmiyorum 70 kiloyum olsun o kadarda göbek ama işte diğer her yerim sorun

Kader al kız babetlerinide yaptımda cok belli olmuyor

Eki Görüntüle 1547838 Eki Görüntüle 1547842
hahahaha hohoho hihihi ay ne güldüm yaa
özlem napcan bizi orlarda kötü yollara düşürme spor yaptır azcık

Eki Görüntüle 1547844
Buda anniskomla ben son halim bu suanda
İlk önce tü tü tütüüü maşallah Rabbim saadetinizi bozmasın.
2. olarak seni görünce ssiinrlerim zıplıoo zayıfsın sennn !!! nayır nolamaz kilolu deme asla kendine. sende de sadece bölgesel incelme lazım, yoksa kilolarınla savaş haline gerek yok

hadi kızlar yemek yemeye sonra menüleri görelim kimse yazmamazlık yapmasın !

Tskkrler tatliskolarim dediğin gbi bölgesel incelmm lazm bunu Nasil yapacam ama yinede kiloluyum yaa 65 olsam yeter
egzersizzz sen sadece işe gidiş geliş yürüyorsun sanırım canm. bu seni şekle sokmaz. senin mekik kol hareketleri bacak harketleri falan yapman lazım kuzum.

Kızlar pek aktif olamıyorum yarından itibaren eski formuma dönerim fazla kaçırdım bu hafta akşam dönüyorum evime yazmasamda okuyorum özlem çok güldüm sana ya benide yapsana cocuklarimla falan kader sende çok hoş duruyorsun ya

kızlar menüm:
Yanlız gün boyu ben kendimi çok aç hissettim ya neden ki sizce ? akşam sadece fasulye yemek istiyordum ama çok açtım.
KAHVALTI
3 adet sigara böreği
1 dilim salam
kk peynir ve yarım salatalık
ARA
1 adet activia yoğurt
ÖĞLE
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
AKŞAM
1 küçük tabak taze fasulye
yarım kase tarhana çorbası
4 kaşık kase yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 800
SPOR:
Sabah 60 mekik çektim. Akşam yarım saat jilian yapıcam.

Ervacim artik egzersize ağırlık verecek bakalım bi değişiklik olacakmış aslında jilian çok iyi onu 30 gün boyunca yaparsam süper olurum TSK ederim semracim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…