Zayıflama Kampı

3 aradı benim düşmanım zaten herşeyi bırakıyorum bir ona karşı duramıyorum şu an gine içiyorum.2 tane kaldı zaten artık almam eve

M m_burcin anladım canim sen bizden önce verirsin kilolari bizde öyleimkanlar oolmadığı için maalesef o şekilde yapamiyoruz ben yürüyüşe bile firsat bulamıyorum bu arada nr is yapıyorsun canim

evet canım en önemlisi düğün, canım biliyormusun ben bekarkende kiloluydum ama bu kadar değildim hele nişanlıyken 79 kiloya kadar çıktım.ama gelinliğimi 64 kiloyla giydim inanki bu duyguyu yaşamak mükemmeldi hele misafirlerin sana bakışları herkes aynı şeyi söylemişti zayıflamış çok güzel bir gelin olmuş.

Evelynn canim tatliskom verirsin kilolarına merak etme sen o kadar az yiyorsunki daha napcaksin kuzu hicmi bsey yemicrksin biz sağlıklı olarak ayda 5 kilo veriyoruz vr bu gayet iyi skma canini her ay 5 kilo versen iki ay snra zaten 58 falan olursun sonrada 55 e dusersin tamamdır

hepimiz istediği sanırım biraz hızlı kilo vermek. Aslında hızlı kilo verdirecek bir diyet bulsak sporla birlikte ramazana kadar hep birlikte yapsak nasıl olur?

hepimiz istediği sanırım biraz hızlı kilo vermek. Aslında hızlı kilo verdirecek bir diyet bulsak sporla birlikte ramazana kadar hep birlikte yapsak nasıl olur?

Ben sana söyleyim ne olacağını canım erva hepimizi döver sağlıksız diye
Ya bilmiyorumki hem hızlı verdiren hem sağlıklısı nedir ne değildir. Haftada 1 gun detoks yapmaya karar verdik. Birde ben akşamları corba ve bitki çaylarıyla geçiştirmeyi denicem 1-2 gun dayanabilirsem öyle devam edicem.
Benim ağustosta tatile gidebilmem lazım

Bir ara az yiyordumda o bozdugum gunden beri artık eskisi gibi değilim bide agustosta 52 değilsede en az 55e inmiş olmak istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bana bir kaç çorba çeşidi söyleyin ya
Mercimek, şehriye, yoğurt çorbası başka neler yapabilirim?

Öğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero

Ara
2 kaşık sutlaç

Akşam
2 kase tel şehriye çorbası

ben balayına gidicemmmm ve 20 kilo vermem gerek sadece 3 ayım kaldı !!!
amacımız eğer tartıda ki rakam değil de bikini giyebilecek bir vücut ise az yemekten çok spora ağırlık vermemz lazım haksız mıyım kuzu ? ben 65 kiloya razıyım yeter ki sporla karnım gergin kollarım ve totom sıkı olsun
amma velakin o çorba mevzusu benmde aklıma geldi , gündüz normal yiyip (kısmak yok) akşam menüsü çorba salata yada yoğurt ile olablr diye düşündüm .
ay bende yaa nişanımda 77 ydim canm. aslında çok utanmıştım kendimden ne bileyim rahat edememiştim kendi nişanımda. Rabbim korusun düğünde o ruh halinde olmak istemem tekrar sen kaç ay verdin düğün kilonu canm.

kalorisi az yağsız tuzsuz şekeriz şeyler ye bol bol spor yap al sana hızlı kilo vermenin fomulü

canm detoksu perşembe günü kesinlikle ihmal etmeyelim. akşam çorba konusunu yukarıda yazdım sana. olabilir bence ama çorbanın yanına salata yada yoğurt falan da koy, doymazsan saldırırsın gece Allah muhafaza

Kızlar bana bir kaç çorba çeşidi söyleyin ya
Mercimek, şehriye, yoğurt çorbası başka neler yapabilirim?
kader çoğunu yazmış zaten domates tavuk suyu şehriye tarhana lahana enginar ahahah

Öğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero

Ara
2 kaşık sutlaç

Akşam
2 kase tel şehriye çorbası
Ay ne alıştım senin böyle "hönkkk" diye güne öğle ile başlamana
ay ne yazayım bilemedim bşi yok ki

Ay hayret kızmamış yuppi
Zaten spor mutlaka olacak yavas verirken bile spor yapmazsan sarkıyorsun birde ben hızlı vermek istiyorum spor yapmazsam ananeme dönerim valla
Ben nişanımda 52 kiloydum düğünde 60
Salata sevmiyorumda işte corba içip acıkırsamda akşama ayran yogurt yada salatalık fln yerim diye düşünüyorum bakalım
Niye bişey yokmuş büssürüde sey yazdım

kızlar menüm :
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim salam
1 adet zeytin
kk peynir
ARA
1 adet kayısılı activia yoğurt
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 kase cacık
yarım çorba kasesi makarna ( yağ sıfır, tuz bi cimdik, pul biber ve 1 çay kaşığı kadar ketçap ile servis )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : Sabah kahv.dan sonra 1 mil leslie yaptım, öğlen yemekten sonra 70 mekik çektim. Gecede jilian yapıcam vuhuuuuuu

ya bn o sarkmaları çok merak ediyorum hiç sarkan birini görmedim sanırım. ne bilim 150 kilo olup sadece diyet yapıp 60 kilo olanlar sarkar sadece diye düşünüyorum bizde sarkar mıyız bee salata bende sevmem keşke sevsek yaww. bencede yoğurt ayran cacık ekle yanına dedim ya sonra bi anda acıkırsın duramazsın falan. bende artık canm ne istiyorsa öğlen yemeyi akşamları çok hafif geçirmeyi planlıyorum
Ay bu arada siz ramazanda kilo verenlerdenmisiniz alanlardanmı ?
korkulu rüyam oruçluklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…