3 aradı benim düşmanım zaten herşeyi bırakıyorum bir ona karşı duramıyorum şu an gine içiyorum.2 tane kaldı zaten artık almam eveah ah kuzum kurabiye ve kek ekmekten daha zararlı, keşke ekmek yesende onu yemeseydin. nse olmuş süt olsun bebişine senin kendine dikkat etmen lazım, ama böle durumlarda hangisi daha yararlı hangisi daha zararlı düşün o şekilde ye kuzum.
canm arkadaşlar sölemşler menüler akşam toplu halde ama birşey dikkatimi çekti 3 ü 1 aradayı hemen bırak!
hem içinde ki şeker hadi onu geçtim selülit derdi var onunbnde çok severdim inan bana ama şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum 0 kalori hemde :)
hahaha kız şifreni bana msj at unutrsan sölerim ben sana ahah
Allahım ne şifreymiş 5 kere üye olmana sebep olmuş
canm spor geçmişin yoksa jilian daha başlama zaten. ama leslie ye bak ilk onla başla. onu yaparsın :)
canm herkesin saati menüsü aynı olmak zorunda değil ki, ben daha yeni kalktım yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım
evet canım en önemlisi düğün, canım biliyormusun ben bekarkende kiloluydum ama bu kadar değildim hele nişanlıyken 79 kiloya kadar çıktım.ama gelinliğimi 64 kiloyla giydim inanki bu duyguyu yaşamak mükemmeldi hele misafirlerin sana bakışları herkes aynı şeyi söylemişti zayıflamış çok güzel bir gelin olmuş.canm sen liste diyeti mi yapıyorsun ki sıkıcı geliyor ? bizim amacımız tam bir diyet değil, sağlıklı beslenmek. zayıflayanların bir süre sonra eski kilosuna geri dönmesinin sebebi liste diyeti aslında. sağlıklı beslenmeyi öğrensek, zayıflasak bile nerde ne zman ne yiyeceğimizi bildiğimiz için kilo sorunu yaşamayız bir daha :) diğer konu sen çook iyi anlıyorum bnde tombişken sözüm ve nişanım oldu fotolarımı hiç sevmiyorum ama en önemlisi düğün ddim ve 1 ay öncede yediklerimi kontrol etmeye azaltmaya başladım işte.amacım kuğu gbi bir gelin olmaksende sık biraz dişini inş mutlu son bizi bekliyoru.
hepimiz istediği sanırım biraz hızlı kilo vermek. Aslında hızlı kilo verdirecek bir diyet bulsak sporla birlikte ramazana kadar hep birlikte yapsak nasıl olur?Allahım yaaa gene geldi benimkiler gene dellendim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 ayda 4 kilo yetmiyorrr ben bu yaz tatile gitmek istiyorum
15 kg vermem lazım tatil için ve 2-2bucuk ay var sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gündüz normal yeyip akşamları sadece corba içsem verirmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ağustos 15inde 55 olmak istiyorummmmmmm
hepimiz istediği sanırım biraz hızlı kilo vermek. Aslında hızlı kilo verdirecek bir diyet bulsak sporla birlikte ramazana kadar hep birlikte yapsak nasıl olur?
Evelynn canim tatliskom verirsin kilolarına merak etme sen o kadar az yiyorsunki daha napcaksin kuzu hicmi bsey yemicrksin biz sağlıklı olarak ayda 5 kilo veriyoruz vr bu gayet iyi skma canini her ay 5 kilo versen iki ay snra zaten 58 falan olursun sonrada 55 e dusersin tamamdır
Evelynn tarhana ezogelin domates çorbası tavuk suyu başkada aklıma gelmiyo :))
İyisini iyi ekmekte yok bizim kiz kuruyup gidecek en sonda yaa :))He acıkırsam ayran, bitki çayı falan içicem
İyisini iyi ekmekte yok bizim kiz kuruyup gidecek en sonda yaa :))
ben balayına gidicemmmm ve 20 kilo vermem gerek sadece 3 ayım kaldı !!!Allahım yaaa gene geldi benimkiler gene dellendim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 ayda 4 kilo yetmiyorrr ben bu yaz tatile gitmek istiyorum
15 kg vermem lazım tatil için ve 2-2bucuk ay var sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gündüz normal yeyip akşamları sadece corba içsem verirmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ağustos 15inde 55 olmak istiyorummmmmmm
ay bende yaa nişanımda 77 ydim canm. aslında çok utanmıştım kendimden ne bileyim rahat edememiştim kendi nişanımda. Rabbim korusun düğünde o ruh halinde olmak istemem tekrarevet canım en önemlisi düğün, canım biliyormusun ben bekarkende kiloluydum ama bu kadar değildim hele nişanlıyken 79 kiloya kadar çıktım.ama gelinliğimi 64 kiloyla giydim inanki bu duyguyu yaşamak mükemmeldi hele misafirlerin sana bakışları herkes aynı şeyi söylemişti zayıflamış çok güzel bir gelin olmuş.
kalorisi az yağsız tuzsuz şekeriz şeyler ye bol bol spor yap al sana hızlı kilo vermenin fomulühepimiz istediği sanırım biraz hızlı kilo vermek. Aslında hızlı kilo verdirecek bir diyet bulsak sporla birlikte ramazana kadar hep birlikte yapsak nasıl olur?
canm detoksu perşembe günü kesinlikle ihmal etmeyelim. akşam çorba konusunu yukarıda yazdım sana. olabilir bence ama çorbanın yanına salata yada yoğurt falan da koy, doymazsan saldırırsın gece Allah muhafazaBen sana söyleyim ne olacağını canım erva hepimizi döver sağlıksız diye
Ya bilmiyorumki hem hızlı verdiren hem sağlıklısı nedir ne değildir. Haftada 1 gun detoks yapmaya karar verdik. Birde ben akşamları corba ve bitki çaylarıyla geçiştirmeyi denicem 1-2 gun dayanabilirsem öyle devam edicem.
Benim ağustosta tatile gidebilmem lazım
kader çoğunu yazmış zaten domates tavuk suyu şehriye tarhana lahana enginar ahahahKızlar bana bir kaç çorba çeşidi söyleyin ya
Mercimek, şehriye, yoğurt çorbası başka neler yapabilirim?
Ay ne alıştım senin böyle "hönkkk" diye güne öğle ile başlamanaÖğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero
Ara
2 kaşık sutlaç
Akşam
2 kase tel şehriye çorbası
ben balayına gidicemmmm ve 20 kilo vermem gerek sadece 3 ayım kaldı !!!
amacımız eğer tartıda ki rakam değil de bikini giyebilecek bir vücut ise az yemekten çok spora ağırlık vermemz lazım haksız mıyım kuzu ? ben 65 kiloya razıyım yeter ki sporla karnım gergin kollarım ve totom sıkı olsun
amma velakin o çorba mevzusu benmde aklıma geldi , gündüz normal yiyip (kısmak yok) akşam menüsü çorba salata yada yoğurt ile olablr diye düşündüm .
canm detoksu perşembe günü kesinlikle ihmal etmeyelim. akşam çorba konusunu yukarıda yazdım sana. olabilir bence ama çorbanın yanına salata yada yoğurt falan da koy, doymazsan saldırırsın gece Allah muhafaza
kader çoğunu yazmış zaten domates tavuk suyu şehriye tarhana lahana enginar ahahah
Ay ne alıştım senin böyle "hönkkk" diye güne öğle ile başlamana
ay ne yazayım bilemedim bşi yok ki
ya bn o sarkmaları çok merak ediyorum hiç sarkan birini görmedim sanırım. ne bilim 150 kilo olup sadece diyet yapıp 60 kilo olanlar sarkar sadece diye düşünüyorum bizde sarkar mıyız beeAy hayret kızmamış yuppi
Zaten spor mutlaka olacak yavas verirken bile spor yapmazsan sarkıyorsun birde ben hızlı vermek istiyorum spor yapmazsam ananeme dönerim valla
Ben nişanımda 52 kiloydum düğünde 60
Salata sevmiyorumda işte corba içip acıkırsamda akşama ayran yogurt yada salatalık fln yerim diye düşünüyorum bakalım
Niye bişey yokmuş büssürüde sey yazdım
korkulu rüyam oruçluklarrrrAy bu arada siz ramazanda kilo verenlerdenmisiniz alanlardanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?