Zayıflama Kampı

ah ah kuzum kurabiye ve kek ekmekten daha zararlı, keşke ekmek yesende onu yemeseydin. nse olmuş süt olsun bebişine senin kendine dikkat etmen lazım, ama böle durumlarda hangisi daha yararlı hangisi daha zararlı düşün o şekilde ye kuzum.

günaydın kızlar
kahvaltım:1dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir,yeşillik
3 bi arada
canm arkadaşlar sölemşler menüler akşam toplu halde ama birşey dikkatimi çekti 3 ü 1 aradayı hemen bırak!
hem içinde ki şeker hadi onu geçtim selülit derdi var onun bnde çok severdim inan bana ama şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum 0 kalori hemde :)
hahaha kız şifreni bana msj at unutrsan sölerim ben sana ahah
Allahım ne şifreymiş 5 kere üye olmana sebep olmuş
jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.
canm spor geçmişin yoksa jilian daha başlama zaten. ama leslie ye bak ilk onla başla. onu yaparsın :)

İyice kızlar ben kahvaltıyı9 yapiorhm bbazı kızlar 10.30 yapıp kahvaltı sayılmaz ki şuan ara öğün yapıyorum ben
canm herkesin saati menüsü aynı olmak zorunda değil ki, ben daha yeni kalktım yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım

ayy yesinler senin açıklamanı uyanma saatimi de bilirmiş
THEY- sen daha özlemin kalkış saatini görmedin dur hele bekle

ben kahvaltı sonrası sporu mu yaptım kızlar 1 mil leslie yaptım , hepinizden önce zayıflıycam benn

kubra sen kaç kiloydun 70 e düştün bende 70 ten başlıyorumda o yüzden 1,70 boyum
ben anlatayım canım kendimi 24 ySIND 2 çocuk annsiyim 75 kiloyum 164 boyum var hamilelikten önce 62 idim hamileyken 24 kilo aldım 86 ile doğumu girdim yarısı gitti diğer yarısı bakalım ne kadar zamanda gidecek bitliste oturuyorum adımda semra

detaylı anlat kız nasıl yapıcaz bu çorbayı bugday ne yahu

Bugday şey canım ya yayla corbasında kullanılıyorya yarma deniliyor ben o diye biliyorum valla

Hoşgeldin canım diyeti bırakmamakla iyi etmişsin
Bebişte olur elbet kilolu olmak zorlaştırıyormuş bebek olmasını biraz daha zayıfla bak nasıl olacak

Bu bizim ayran çorbasının salatalıklı halimi canım

Evet canım

Hoşgeldin ya sen bizden iyi biliyorsun o zaman bu kilo verme işini

canım içine yeşil mercimekte koysak olar mıı

Olur canım hatta baska bir tarifte bugday yerine bulgur ve yeşil mercimek koyanlarda var

file76 canım bu 20 ye yakın kiloyu nasıl verdin peki paylaşırmısın neler yaptın ne kadar süre de verdin bu kadar kiloyu

THEY- sen daha özlemin kalkış saatini görmedin dur hele bekle

erva147 teşekkürler efenim görevimiz )::)) bizim özlem uyu uyu totyu buyutuyo sonra Nasil eritcem bunu diyo kız uyan artik Evelynn

Ayyyyyy öldürdünüz beni gülmekten yaaa manyaklar ne kadar gıcıksınız

Ya bugun perşembeymiş ben carsamba sanıyorum bide diyorumki bugun nohut alimde yarın detoksu yapalım tartı gununden önce

Ayyyyyy öldürdünüz beni gülmekten yaaa manyaklar ne kadar gıcıksınız
ooooo uyanmış bizimki
Ya bugun perşembeymiş ben carsamba sanıyorum bide diyorumki bugun nohut alimde yarın detoksu yapalım tartı gununden önce
aman gene kaldı bizim bu detoks yaw nese haftaya perşembe yapalım burda herkesede duyuralım hem. şimdi duyan var duymayan var

anladım cnm inş. en kısa sürede verirsin kiloları ve birbirimize gaz vermeyi unutmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…