ah ah kuzum kurabiye ve kek ekmekten daha zararlı, keşke ekmek yesende onu yemeseydin. nse olmuş süt olsun bebişine senin kendine dikkat etmen lazım, ama böle durumlarda hangisi daha yararlı hangisi daha zararlı düşün o şekilde ye kuzum.Günaydın kizlar hiç iyi değilim. Kendimi çok ağır hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum iki gün menu bildirimi yapmadım kusura bakmayın fırsat olmadı pek ana söyle diyeyim sadece kahvaltida az ekmek yedim onun dışında ekmek yoktu ama bebisin yanına gelenler oldu pasta kurabiye falan yaptık çok yemedim ama yedim spor yok az hareket
yarında kilo bildirim günü hitap istemiyorum kesin artiyim
canm arkadaşlar sölemşler menüler akşam toplu halde ama birşey dikkatimi çekti 3 ü 1 aradayı hemen bırak!günaydın kızlar
kahvaltım:1dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir,yeşillik
3 bi arada
hahaha kız şifreni bana msj at unutrsan sölerim ben sana ahahKizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa(
canm spor geçmişin yoksa jilian daha başlama zaten. ama leslie ye bak ilk onla başla. onu yaparsın :)jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.
canm herkesin saati menüsü aynı olmak zorunda değil ki, ben daha yeni kalktım yarım saat sonrada kahvaltımı yaptımİyice kızlar ben kahvaltıyı9 yapiorhm bbazı kızlar 10.30 yapıp kahvaltı sayılmaz ki şuan ara öğün yapıyorum ben
ayy yesinler senin açıklamanı uyanma saatimi de bilirmişTHEY- memnun oldum canim merak etme bizim kizlar kendilerini bilirler o yüze n kahvaltıyı da arayışaayarliyolar kendilerine gore tatlim bbizimkisi zaten tam bi diyet sayılmaz biz dengeli ve sağlıklı beslenme pesindeyiz o yüzden herkes kendine uygun şekilde besleniyor tatlim ben 6.30 da kalkiyorm o saatte kahvaltı yapiyrm mesela ervada 10 da kalkiyo o saatte yapiyo yani herkes kendine uygun şekilde ayatliyo canim :))) bizim kizlar coxa cola yerine coca cola zero iciyolar sorun olmuyor :))
kubra sen kaç kiloydun 70 e düştün bende 70 ten başlıyorumda o yüzden 1,70 boyumKiz abartmayin ya valla zayifim diye istaha gelecem aha da simdi :) ama tarti bana 70 leri gosteriyor kuzucuklarim
canm ilk sayfada herkesin başlama kilosu yazıyorkubra sen kaç kiloydun 70 e düştün bende 70 ten başlıyorumda o yüzden 1,70 boyum
ben anlatayım canım kendimi 24 ySIND 2 çocuk annsiyim 75 kiloyum 164 boyum var hamilelikten önce 62 idim hamileyken 24 kilo aldım 86 ile doğumu girdim yarısı gitti diğer yarısı bakalım ne kadar zamanda gidecek bitliste oturuyorum adımda semrakubra sen kaç kiloydun 70 e düştün bende 70 ten başlıyorumda o yüzden 1,70 boyum
ben 75.5 kiloydum canım 76 da diyebiliriz canım 1 ayda 5 kilo verdim ilaç kullanmama rağmenkubra sen kaç kiloydun 70 e düştün bende 70 ten başlıyorumda o yüzden 1,70 boyum
evet canım benm miyomlarım vardı onun için tedavi görüyordum bir ay kullandım klomen ve sokakta önüme köpek çıkınca bende kaçtım ve korkudan düşük yapmıştım ve şimdi bu ay yine başlayacağım klomeneSabah iki akşam iki
sende mi kullanıyosun
detaylı anlat kız nasıl yapıcaz bu çorbayı bugday ne yahu
Merhaba kızlar ben geldim artık burdan çıkmam
Olmadığım zamanlarda dikkat ettim yediklerime cuma günü tartıldım 92.6 düşmüşüm gene tabi bunda reglin şişliğide var tabi benim hayaller gene suya düştü bebiş haberi veremedim
Bu bizim ayran çorbasının salatalıklı halimi canım
slm kızlar benide aranıza alırmısınız,ilk sayfaya baktım çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim.bende ocak ayında başlamıştım diyete 95 lerden 77.500 kadar düştüm nisan başında biraz kötü günler geçirdik ailece ve ben bir türlü tekrar diyete başlayamadım,sonuç 82 olmuşum.bu gün aklım başıma geldi tekrardan kendime güvenip başladım.
canım içine yeşil mercimekte koysak olar mıı
Kizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa(
ooooo uyanmış bizimkiAyyyyyy öldürdünüz beni gülmekten yaaa manyaklar ne kadar gıcıksınız
aman gene kaldı bizim bu detoks yaw nese haftaya perşembe yapalım burda herkesede duyuralım hem. şimdi duyan var duymayan varYa bugun perşembeymiş ben carsamba sanıyorum bide diyorumki bugun nohut alimde yarın detoksu yapalım tartı gununden önce
O Kadar mı engel kız SporaKızlar cok namüsait bir yerimde sivilce cıkmış spor yapamıyom ya
hahahahahaa hiç güleceğim yoktuu kızzKızlar cok namüsait bir yerimde sivilce cıkmış spor yapamıyom ya
anladım cnm inş. en kısa sürede verirsin kiloları ve birbirimize gaz vermeyi unutmayalım.ben anlatayım canım kendimi 24 ySIND 2 çocuk annsiyim 75 kiloyum 164 boyum var hamilelikten önce 62 idim hamileyken 24 kilo aldım 86 ile doğumu girdim yarısı gitti diğer yarısı bakalım ne kadar zamanda gidecek bitliste oturuyorum adımda semra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?