ya bn o sarkmaları çok merak ediyorum hiç sarkan birini görmedim sanırım. ne bilim 150 kilo olup sadece diyet yapıp 60 kilo olanlar sarkar sadece diye düşünüyorum bizde sarkar mıyız beesalata bende sevmem keşke sevsek yaww. bencede yoğurt ayran cacık ekle yanına dedim ya sonra bi anda acıkırsın duramazsın falan. bende artık canm ne istiyorsa öğlen yemeyi akşamları çok hafif geçirmeyi planlıyorum
korkulu rüyam oruçluklarrrr
Menün güzel canım ama kahvaltıda yapsan çok daha iyi olcak diyecem ama ben çocuğum yokken aksama kadar bişey yemezdim onun için iyisinÖğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero
Ara
2 kaşık sutlaç
Akşam
2 kase tel şehriye çorbası
Ben verenlerdenin canjm 4 kilo kadar veriyorum bu ramazan tutmaya calisacam ama sutum kesilecek gibi olursa tutmayacam kilo vermemin nedenide sahur yapmiyorumAy bu arada siz ramazanda kilo verenlerdenmisiniz alanlardanmı ?
kızlar menüm :
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim salam
1 adet zeytin
kk peynir
ARA
1 adet kayısılı activia yoğurt
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 kase cacık
yarım çorba kasesi makarna ( yağ sıfır, tuz bi cimdik, pul biber ve 1 çay kaşığı kadar ketçap ile servis )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : Sabah kahv.dan sonra 1 mil leslie yaptım, öğlen yemekten sonra 70 mekik çektim. Gecede jilian yapıcam vuhuuuuuu
Ben verenlerdenin canjm 4 kilo kadar veriyorum bu ramazan tutmaya calisacam ama sutum kesilecek gibi olursa tutmayacam kilo vermemin nedenide sahur yapmiyorum
Benim menüm
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim tam bugday ekmekgi
Çok az peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı reçel
domates salatalık
ara 3 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak tavuk yemeği
6 kaşık kadar kuskus
1 domates 1 salatalık ile salata
ara
bi kaç tane erik ve kayisi
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk yemeğinden
yarım dilim ekmek
bol su içtim
ve yemekleri misafir olmadığı sürece az yağlı yapıyorum bugün 2 yemek kaşığı kadar yağ kullandım yemeklerdeEki Görüntüle 1549050 akşam yemegim
Benim menüm
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim tam bugday ekmekgi
Çok az peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı reçel
domates salatalık
ara 3 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak tavuk yemeği
6 kaşık kadar kuskus
1 domates 1 salatalık ile salata
ara
bi kaç tane erik ve kayisi
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk yemeğinden
yarım dilim ekmek
bol su içtim
ve yemekleri misafir olmadığı sürece az yağlı yapıyorum bugün 2 yemek kaşığı kadar yağ kullandım yemeklerdeEki Görüntüle 1549050 akşam yemegim
Hazır çorba yaptım ya bebiş bırakmadı tel şehriye li tavuk corbasiBu arada o ne çorbası kız
Ben çıkardım hem sagdan hem soldan yutkunurken falan acimiyordu ordan bişey cigneyince aciyodu belki seninki başka birseydirYa benim bu 20lik dişin oldugu yer acıyor böyle agrı gibi değilde sanki yara var yutkunurken konusurken acıyor sabah bişey yoktu birden basladı.
20lik diş çıkaran varmı sizce o mu cıkıyor?
Sahur yapınca acikiyorum ben canim ya ama bu ramazan tutarsam yapacam mecburBugun cok mütüş yemişsin yaa baandimmm
Ay yok artık sahursuz nasıl duruyorsun kız valla benim şimdiden annemin sahur pişileri gözümün önüne geliyorZaten hep o pişiler kilo aldırıyor bana ramazanda
Harikasın ya bugun ne bisküvi var ne lokum meyvelere yönelmişsin cok daha iyi canım
Ben çıkardım hem sagdan hem soldan yutkunurken falan acimiyordu ordan bişey cigneyince aciyodu belki seninki başka birseydir
Olabilir canım dış çıkarıyosunBilmiyorumki ya ustune dokununca sanki böyle yarık gibi kesik gibi bir yara geliyor elime
3 ayda vermiştim canım.akşamları işten gelirdim kendime büyük boy poşetten bir üst yapmıştım onu giyordum üzerimede kalın kıyafetler kapıyı üzerime kapatıp deli gibi dans ederdim.banyoya kendimi zor atardım poşeti çıkardığım da attığım tere şok oluyordum.ben balayına gidicemmmm ve 20 kilo vermem gerek sadece 3 ayım kaldı !!!
amacımız eğer tartıda ki rakam değil de bikini giyebilecek bir vücut ise az yemekten çok spora ağırlık vermemz lazım haksız mıyım kuzu ? ben 65 kiloya razıyım yeter ki sporla karnım gergin kollarım ve totom sıkı olsun
amma velakin o çorba mevzusu benmde aklıma geldi , gündüz normal yiyip (kısmak yok) akşam menüsü çorba salata yada yoğurt ile olablr diye düşündüm .
ay bende yaa nişanımda 77 ydim canm. aslında çok utanmıştım kendimden ne bileyim rahat edememiştim kendi nişanımda. Rabbim korusun düğünde o ruh halinde olmak istemem tekrarsen kaç ay verdin düğün kilonu canm.
kalorisi az yağsız tuzsuz şekeriz şeyler ye bol bol spor yap al sana hızlı kilo vermenin fomulü
canm detoksu perşembe günü kesinlikle ihmal etmeyelim. akşam çorba konusunu yukarıda yazdım sana. olabilir bence ama çorbanın yanına salata yada yoğurt falan da koy, doymazsan saldırırsın gece Allah muhafaza
kader çoğunu yazmış zaten domates tavuk suyu şehriye tarhana lahana enginar ahahah
Ay ne alıştım senin böyle "hönkkk" diye güne öğle ile başlamana
ay ne yazayım bilemedim bşi yok ki
ya hanı demişsin ya sanırım forumda tek çalışan benım die ne bılım farklı bsy sandım bende çalışıorum cnm benım ne işle meşgulsün ben muhasebeYok canim ben değilim) bildgin işte calisiyrm canim nesini anlayamadinki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?