Zayıflama Kampı

Sarkmak şöyle oluyor etler cıvıyor dokundugunda sadece deriyi hissediyorsun gibi oluyor sıkı olmuyo yani hoş ben suandada sıkı değilim. Etlerim yumusak iğrenç. Ay benim bu zayıflayan arkadasım obezdi cok kiloluydu ama kızın etleri nasıl sıkıydı selulit diye bir sey yoktu genetik çok önemli ya

Öğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero

Ara
2 kaşık sutlaç

Akşam
2 kase tel şehriye çorbası
Menün güzel canım ama kahvaltıda yapsan çok daha iyi olcak diyecem ama ben çocuğum yokken aksama kadar bişey yemezdim onun için iyisin

Benim menüm
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim tam bugday ekmekgi
Çok az peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı reçel
domates salatalık
ara 3 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak tavuk yemeği
6 kaşık kadar kuskus
1 domates 1 salatalık ile salata
ara
bi kaç tane erik ve kayisi
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk yemeğinden
yarım dilim ekmek
bol su içtim
ve yemekleri misafir olmadığı sürece az yağlı yapıyorum bugün 2 yemek kaşığı kadar yağ kullandım yemeklerde akşam yemegim

Bugun cok mütüş yemişsin yaa baandimmm

Ben verenlerdenin canjm 4 kilo kadar veriyorum bu ramazan tutmaya calisacam ama sutum kesilecek gibi olursa tutmayacam kilo vermemin nedenide sahur yapmiyorum

Ay yok artık sahursuz nasıl duruyorsun kız valla benim şimdiden annemin sahur pişileri gözümün önüne geliyor Zaten hep o pişiler kilo aldırıyor bana ramazanda

Harikasın ya bugun ne bisküvi var ne lokum meyvelere yönelmişsin cok daha iyi canım

Bu arada o ne çorbası kız

Ya benim bu 20lik dişin oldugu yer acıyor böyle agrı gibi değilde sanki yara var yutkunurken konusurken acıyor sabah bişey yoktu birden basladı.
20lik diş çıkaran varmı sizce o mu cıkıyor?

Ya benim bu 20lik dişin oldugu yer acıyor böyle agrı gibi değilde sanki yara var yutkunurken konusurken acıyor sabah bişey yoktu birden basladı.
20lik diş çıkaran varmı sizce o mu cıkıyor?
Ben çıkardım hem sagdan hem soldan yutkunurken falan acimiyordu ordan bişey cigneyince aciyodu belki seninki başka birseydir

Sahur yapınca acikiyorum ben canim ya ama bu ramazan tutarsam yapacam mecbur

3 ayda vermiştim canım.akşamları işten gelirdim kendime büyük boy poşetten bir üst yapmıştım onu giyordum üzerimede kalın kıyafetler kapıyı üzerime kapatıp deli gibi dans ederdim.banyoya kendimi zor atardım poşeti çıkardığım da attığım tere şok oluyordum.

sabah:1 yumurta, 4-5 tane zeytın, 1 adet domates,
2 dilim ekmek, k k kadarda peynir yağsız ve yanına şekersiz çay
ara öğün :nestle nesfi
öğle: bi kase çorba , bi domates, 1 dilim bile değildi yarım dilim ekmek
ara öğün şekersiz çay,tam tahıllı diyet bisküvi
akşam: patates haşladım tavada çevirdim. biraz ekmeği fazla kaçırdım kızlar 5-6 dilim galiba
2-3 tane zeytin ,şekersiz çay ,domates,biber,1-2 küp kaşar , 1 çay kaşığı çilek reçeli canım istedi kızlar napimmm

aaaaa bide 2 litre su içtim.
birazdanda kayısı ve yoğurt yiyecemmm.

kahvaltım:1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ek
3 bi arada
öğlen:1 tabak (1 kaşık zeytin yağı ile yaptığım) etsiz türlü
yoğurt
1 dilim kepek ek
ara:3 bi arada(artık yok)
akşam:türlü
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5 tamamlamak üzereyim
tek eksiğim spor yarın yürüşe başlıyacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…