Zayıflama Kampı

erva147 kiz ne detoksu valla ben nasil yaoacam calisiyom kiz ben oglene kadar yaparim daha snrasi yok :)) THEY- canim ben çalışıyorum sanırım forumda tek çalışan benim orduluyum bekarim uygun bir es adayı arıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)))) Evelynn sen gülggül yat yat toto büyüt sen sabahları hepinizi teftiş edicem ona göre 10 dan snra uyanmak yok :))))

Selam hanımlar bende 1 yılda tam 18 kilo verdim. 97,4 ten 79,4 e düştüm bugun ıtıbarıyle.
artık diyet yapmak o kadar sıkıcı gelıyor ki anlatamam.Çoook fena gaza ihtiyacım var.Temmuz 25 de kuzenimin nişanı var. Sırf istediğim kiloya dusmedıgım ıcın sözumu erteledim..Sonucta bır kere cekılecek hatıra fotograflarda ıstedıgım kıyafetle ıstedıgım sekılde fotograf cektırmek ıstıyorum.
Bana da yardım edin

M m_burcin öncelikle hoşgeldin canim ve tebrik ederim bizde tam anlamıyla diyet yapmiyoruz zaten kacamaklarimiz oluyor fazla kacordgimiz zamanlar oluyor ama yinede birakmiyrz bırakana terlik firlatiyoruz :)) isin esprisi tabiki gel buyur canim elimisrrn geleni yaparız inş istediğin kiloya ulasirsin ama şunu anlamadım kendi sözünü sırf Kilom var diyemi erteledin benim yanlış okudum ?

Tesekkur ederım hosbulduk :)
Benımde tam böyle bir dayanısmaya ıhtıyacım var aslında :)
Evet bi nevi öyle oldu. 5 yıllık bır ılıskım var 25 yasındayım erkek arkadasımın onumuzdekı sene hazıranda okulu bıtıyor normalde agustosta söz yapıcaktık ama askerlık vs de oldugu ıcın hem sözlu nısanlı kalma tarıhlerımız cok uzuyor dıye hemde ıcıme sinmedi diye erteledik kendı aramızda tabi ailelerin haberi yok ikimizin verdiği bi karar bu :)

canm sen liste diyeti mi yapıyorsun ki sıkıcı geliyor ? bizim amacımız tam bir diyet değil, sağlıklı beslenmek. zayıflayanların bir süre sonra eski kilosuna geri dönmesinin sebebi liste diyeti aslında. sağlıklı beslenmeyi öğrensek, zayıflasak bile nerde ne zman ne yiyeceğimizi bildiğimiz için kilo sorunu yaşamayız bir daha :) diğer konu sen çook iyi anlıyorum bnde tombişken sözüm ve nişanım oldu fotolarımı hiç sevmiyorum ama en önemlisi düğün ddim ve 1 ay öncede yediklerimi kontrol etmeye azaltmaya başladım işte.amacım kuğu gbi bir gelin olmak sende sık biraz dişini inş mutlu son bizi bekliyoru.

M m_burcin Himm msallah canim allah tamamını erdirsin inş. İstedgin kiloya ulasrsin ve istediğin gbi bi kıyafet gyersin aramıza tekrardan hoşgeldin :))
Tesekkur ederım canım amin insallah hep bırlıkte ıstedıgımız kıloya duserız :)
Ben bıraz kendımden bahsetmek ıstıyorum.25 yasında 1,64 boyundayım.18 kılo verdım.Hafta içi sabah 8 aksam 6 calısıyorum.Hafta sonu ızınlıyım.Evde kosu bandım vardı sattım elıptık bısıklet aldım artı plates ve twıst aletlerım var.Spor salonuna uyeyım.Haftada 3 kere gıtmeye calısıyorum :) Aynı zamanda dıyetısyene gıdıyorum 1 yıldır. Herkesın ''aaaa sen ne kadar zayıfladın ıncecık oldun vsvs'' demesıyle ıyıce rehavete kapılmıs durumdayım.48 beden gıyerken suan 42 bedenım.Ust L gıyıyorum.Sadece gaza ıhtıyacım var 25 temmuzdakı kuzenımın nişanına kadar 70 ı gorsem cok ıyı olucak :)

Evet canım akrabama 30 kılo verdıren dıyetısyenı duyduktan sonra ona gıtmeye basladım cok tatlı bır bayan ve cok ılgılı.O da saglıklı beslenmek olarak aşılıyor herseyı lıste verıp gondermıyor.Neyı sevdıgımı neyı sevmedıgımı saaatlerımı vs sorgulayıp ona gore bır program cıkarıyor bana.Onun sayesınde neyı yıyıp yememem gerektıgını ogrendım tabıkı tek amac saglıklı beslenmek.Bel fıtıgı cıktıktan sonra dıyetısyene gıtme kararı almıstım. İnşallah hepımız ıstedıgımız olculere kavusuruz :)

M m_burcin canim sen bizden daha tecrubelisin o zaman benim bu hayatımda ilk defa diyet yapisim :)) sen neler yaptın Nasil versin kilolarına biraz anlatrsmisin bende sabah 8 aksam 7 calisiyrm sadece pazar günü izinliyim :)) 23 yaşındayım 1.68 byum 75.5 Kilom :)

Sağol canim teşekkür ederim sen kilo verebildin mi bide hâlâ emziriyomusun
benim sütüm çok azdı hem mama hemde emziriyordum,şimdi emzirmiyorum.ben 98 le doğuma girdim 90 kadar düştüm 2ay içerisinde tekrar 96 kiloya vardım.güzel diyet yapıyordum nisan başında bi bozdum daha yeni kendimi toparlıyorum.

Allahım yaaa gene geldi benimkiler gene dellendim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 ayda 4 kilo yetmiyorrr ben bu yaz tatile gitmek istiyorum
15 kg vermem lazım tatil için ve 2-2bucuk ay var sadeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gündüz normal yeyip akşamları sadece corba içsem verirmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ağustos 15inde 55 olmak istiyorummmmmmm

Bende ılk defa bu denlı duzenlı ve uzun suredır dıyet yaptım ve 18 kılo verdım :)
08.00 Kahvaltı
10.30 ara ögün
12.30 öğle yemeği
15.00 ara ögün
17.00 ara öğün
19.00 akşam yemeği
21.00 ara öğün
olarak saatlerimi düzenledi doktorum.1 yıldır bu düzene alıştım :) Kahvaltıda klasik yumurta peynır zeytın yesıllık sebze ara ogunlerde form bıskuvıler,süt ve meyve verıyor.Ogle yemegınde et yedıysem aksam sebze, sebze yedıysem aksam et yememı tavsıye etmıstı.Bol su içmeye calısıyorum.Akşam mesela spora gıdıcem.Salona gıdecegım zamanlar 17.00 da evden getırdıgım tost ayran yıyıp ıcıyorum. Sımdı hazırlıksız geldıgım ıcın gevrek ve süt yedım.Aksamda cok acıkırsam meyve yıyorum bır tane.Spor salonunu cok ıhmal edıyordum ama bu haftadan ıtıbaren duzenlı gıtmeye basladım.Elıptık bısıklet cok etkılı bır alet mesela ben 2ıncı el 200 tl ye buldum eve aldım.Kosu bandı ıle kondısyon bısıkletının karısımı bir alet düşünün.Imkanınız varsa evınıze alın 30 dk da su gıbı oluyorsunuz.benden tavsıye arastırın derim :) Ramazanda salona gıdemeyecegım ıcın ıftardan 1 saat sonra evde bısıkletı kullanacagım.Aynı zamanda erkek arkadasım tam bır bısıklet hastası bısıklet aldım onun sayesınde hafta sonları en az 50 km suruyoruz İstanbul'a geldikçe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…