evet çok güzel başarmışsın cnm inş. istediğin hedefe ulaşırsın memnun oldumben 75.5 kiloydum canım 76 da diyebiliriz canım 1 ayda 5 kilo verdim ilaç kullanmama rağmen
bende memnun oldum canım inşallah hep birlikte ulaşırız :)evet çok güzel başarmışsın cnm inş. istediğin hedefe ulaşırsın memnun oldum
Yok canim ben değilimfazlaliklara elveda kız o nasıl çalışmaa anlayamadım ben profildeki sen sanmistim bende
M m_burcin öncelikle hoşgeldin canim ve tebrik ederim bizde tam anlamıyla diyet yapmiyoruz zaten kacamaklarimiz oluyor fazla kacordgimiz zamanlar oluyor ama yinede birakmiyrz bırakana terlik firlatiyoruz :)) isin esprisi tabiki gel buyur canim elimisrrn geleni yaparız inş istediğin kiloya ulasirsin ama şunu anlamadım kendi sözünü sırf Kilom var diyemi erteledin benim yanlış okudum ?
canm sen liste diyeti mi yapıyorsun ki sıkıcı geliyor ? bizim amacımız tam bir diyet değil, sağlıklı beslenmek. zayıflayanların bir süre sonra eski kilosuna geri dönmesinin sebebi liste diyeti aslında. sağlıklı beslenmeyi öğrensek, zayıflasak bile nerde ne zman ne yiyeceğimizi bildiğimiz için kilo sorunu yaşamayız bir daha :) diğer konu sen çook iyi anlıyorum bnde tombişken sözüm ve nişanım oldu fotolarımı hiç sevmiyorum ama en önemlisi düğün ddim ve 1 ay öncede yediklerimi kontrol etmeye azaltmaya başladım işte.amacım kuğu gbi bir gelin olmakSelam hanımlar bende 1 yılda tam 18 kilo verdim. 97,4 ten 79,4 e düştüm bugun ıtıbarıyle.
artık diyet yapmak o kadar sıkıcı gelıyor ki anlatamam.Çoook fena gaza ihtiyacım var.Temmuz 25 de kuzenimin nişanı var. Sırf istediğim kiloya dusmedıgım ıcın sözumu erteledim..Sonucta bır kere cekılecek hatıra fotograflarda ıstedıgım kıyafetle ıstedıgım sekılde fotograf cektırmek ıstıyorum.
Bana da yardım edin
Tesekkur ederım canım amin insallah hep bırlıkte ıstedıgımız kıloya duserız :)
canm sen liste diyeti mi yapıyorsun ki sıkıcı geliyor ? bizim amacımız tam bir diyet değil, sağlıklı beslenmek. zayıflayanların bir süre sonra eski kilosuna geri dönmesinin sebebi liste diyeti aslında. sağlıklı beslenmeyi öğrensek, zayıflasak bile nerde ne zman ne yiyeceğimizi bildiğimiz için kilo sorunu yaşamayız bir daha :) diğer konu sen çook iyi anlıyorum bnde tombişken sözüm ve nişanım oldu fotolarımı hiç sevmiyorum ama en önemlisi düğün ddim ve 1 ay öncede yediklerimi kontrol etmeye azaltmaya başladım işte.amacım kuğu gbi bir gelin olmaksende sık biraz dişini inş mutlu son bizi bekliyoru.
benim sütüm çok azdı hem mama hemde emziriyordum,şimdi emzirmiyorum.ben 98 le doğuma girdim 90 kadar düştüm 2ay içerisinde tekrar 96 kiloya vardım.güzel diyet yapıyordum nisan başında bi bozdum daha yeni kendimi toparlıyorum.Sağol canim teşekkür ederim sen kilo verebildin mi bide hâlâ emziriyomusun
Bende ılk defa bu denlı duzenlı ve uzun suredır dıyet yaptım ve 18 kılo verdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?