Zayıflama Kampı

çok iyisin bence cnm devammmm

Canim hiç olmamış akşamki ekmek falan çok fena ve kaç tane patates

Supersin canım devam et böyle

Sadece akşammı 5-6 dilim ekmek yedinn of of of naptın kuzum yaa
Yarın düzeltmen gerek

Çok iyi canım afiyet olsun

Ya benim bu 20lik dişin oldugu yer acıyor böyle agrı gibi değilde sanki yara var yutkunurken konusurken acıyor sabah bişey yoktu birden basladı.
20lik diş çıkaran varmı sizce o mu cıkıyor?
daha hiç çıkmdı yawru ama dün arka dişim kanadı sebepsiz yere pöf..
beğendim uygulanablr canm

ekmeğin fazla olduğunu bliyorsun dile getrmeyeyim artık ama yarın tartı günümüz az spor yapabrsin belkim

erva bunu beğendi devam devam o 3 ün 1 i bitti artık

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Manyak yaaaa bide benim içinnnnnnnnnnnn huaaaaaaaaaaaaaaa
Puhahhahaah ay ne güldüm halime bak yaaa reziillik resmen , olmadı baştan ahah

off ağlıcam sımdı 1 tane patates 5-6 dilim ekmek çokmu yemişimmmm
Ağlama canım ya yarın telafi edersin patates sabah yemişsin 2 tanede yiyebilirsin kizartmadigin sürece ama ekmek çok olmuş hemde akşam ve kaşar da yemişsin akşam hiç olmamış ve erken yemeye çalış ben 6 buçuk gibi yedim bazen 5 buçuk ta yiyorum arada yediğin bisküvi nin tanesini yazarsan iyi olur canım

cnm az sonra mekik çekicem 10 tane ve bırazda pilates yapıcammm

ama 2 tane de 2 küp şeker gibi sayılmazki oooooooooooo

off ağlıcam sımdı 1 tane patates 5-6 dilim ekmek çokmu yemişimmmm
Cnm ekmek kepek mi beyaz mı ? kepekse tanesi 50 kalori 6 tane yesen 300 kalori eder.
beyazsa 70 den 420 kalori eder, yanında patates vs vs de yemişsin 550 rahat eder.
akşam için çok fazla bence. şahsen benm akşam menülerim 300 civarı oluyor ve bunun içinde yemek yoğurt ekmek de oluyor. yani 400 bile alacaksan daha faydalı şeylerden almanı tavsiye ederim. ekmek başlı başlına zararlı

cnm bisküvi 3 tane yiorum fazlasına gerek yokk

tamam cnm dikkat edicemmm hesaplama tam yapamıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…