çok iyisin bence cnm devammmmkahvaltım:1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ek
3 bi arada
öğlen:1 tabak (1 kaşık zeytin yağı ile yaptığım) etsiz türlü
yoğurt
1 dilim kepek ek
ara:3 bi arada(artık yok)
akşam:türlü
salata
1 dilim kepek ekmek
su 2.5 tamamlamak üzereyim
tek eksiğim spor yarın yürüşe başlıyacam inşallah
bence uygun cnm benımEki Görüntüle 1549115 kızlar bu diyet nasıl
Canim hiç olmamış akşamki ekmek falan çok fena ve kaç tane patatessabah:1 yumurta, 4-5 tane zeytın, 1 adet domates,
2 dilim ekmek, k k kadarda peynir yağsız ve yanına şekersiz çay
ara öğün :nestle nesfi
öğle: bi kase çorba , bi domates, 1 dilim bile değildi yarım dilim ekmek
ara öğün şekersiz çay,tam tahıllı diyet bisküvi
akşam: patates haşladım tavada çevirdim. biraz ekmeği fazla kaçırdım kızlar 5-6 dilim galiba
2-3 tane zeytin ,şekersiz çay ,domates,biber,1-2 küp kaşar , 1 çay kaşığı çilek reçeli canım istedi kızlar napimmm
Supersin canım devam et böylekahvaltım:1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ek
3 bi arada
yoğurt
1 dilim kepek ek
salata
1 dilim kepek ekmek
kızlar kendi karikatürü mü de yaptım ahahhherks baksın sonra silcem ona göre vay ben görmedim demeyin
bu arada sporumu da yaptım hani vuhuuu
Evelynn @fazlaliklara elveda semraanne @U-KUBRA
Eki Görüntüle 1549130
Liste güzel ama belli bi listeye uymak zor ben uyamamEki Görüntüle 1549115 kızlar bu diyet nasıl
sabah:1 yumurta, 4-5 tane zeytın, 1 adet domates,
akşam: patates haşladım tavada çevirdim. biraz ekmeği fazla kaçırdım kızlar 5-6 dilim galiba
2-3 tane zeytin ,şekersiz çay ,domates,biber,1-2 küp kaşar , 1 çay kaşığı çilek reçeli canım istedi kızlar napimmm
kahvaltım:1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ek
3 bi arada
yoğurt
1 dilim kepek ek
salata
1 dilim kepek ekmek
1 tane cnm ya haşladımmCanim hiç olmamış akşamki ekmek falan çok fena ve kaç tane patates
kızlar kendi karikatürü mü de yaptım ahahhherks baksın sonra silcem ona göre vay ben görmedim demeyin
bu arada sporumu da yaptım hani vuhuuu
Evelynn @fazlaliklara elveda semraanne @U-KUBRA
Eki Görüntüle 1549130
Iyi ozaman1 tane cnm ya haşladımm
e canım sen hiçbişey yememişsinkiÖğle
Haşlama tavuk
Bulgur pilavı(erva ne kadar yedim hatırlamıyom) erken diye önemsemedim miktarını
Yoğurt
Cola zero
Ara
2 kaşık sutlaç
Akşam
2 kase tel şehriye çorbası
off ağlıcam sımdı 1 tane patates 5-6 dilim ekmek çokmu yemişimmmmIyi ozaman
daha hiç çıkmdı yawru ama dün arka dişim kanadı sebepsiz yere pöf..Ya benim bu 20lik dişin oldugu yer acıyor böyle agrı gibi değilde sanki yara var yutkunurken konusurken acıyor sabah bişey yoktu birden basladı.
20lik diş çıkaran varmı sizce o mu cıkıyor?
beğendim uygulanablr canmEki Görüntüle 1549115 kızlar bu diyet nasıl
ekmeğin fazla olduğunu bliyorsun dile getrmeyeyim artık ama yarın tartı günümüz az spor yapabrsin belkimsabah:1 yumurta, 4-5 tane zeytın, 1 adet domates,
erva bunu beğendi devam devam o 3 ün 1 i bitti artıkkahvaltım:1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ek
3 bi arada
yoğurt
1 dilim kepek ek
salata
1 dilim kepek ekmek
Puhahhahaah ay ne güldüm halime bak yaaa reziillik resmen , olmadı baştan ahahZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Manyak yaaaa bide benim içinnnnnnnnnnnn huaaaaaaaaaaaaaaa
Ağlama canım ya yarın telafi edersin patates sabah yemişsin 2 tanede yiyebilirsin kizartmadigin sürece ama ekmek çok olmuş hemde akşam ve kaşar da yemişsin akşam hiç olmamış ve erken yemeye çalış ben 6 buçuk gibi yedim bazen 5 buçuk ta yiyorum arada yediğin bisküvi nin tanesini yazarsan iyi olur canımoff ağlıcam sımdı 1 tane patates 5-6 dilim ekmek çokmu yemişimmmm
cnm az sonra mekik çekicem 10 tane ve bırazda pilates yapıcammmdaha hiç çıkmdı yawru ama dün arka dişim kanadı sebepsiz yere pöf..
beğendim uygulanablr canm
ekmeğin fazla olduğunu bliyorsun dile getrmeyeyim artık ama yarın tartı günümüz az spor yapabrsin belkim
erva bunu beğendi devam devam o 3 ün 1 i bitti artık
Puhahhahaah ay ne güldüm halime bak yaaa reziillik resmen , olmadı baştan ahah
ama 2 tane de 2 küp şeker gibi sayılmazki ooooooooooooAğlama canım ya yarın telafi edersin patates sabah yemişsin 2 tanede yiyebilirsin kizartmadigin sürece ama ekmek çok olmuş hemde akşam ve kaşar da yemişsin akşam hiç olmamış ve erken yemeye çalış ben 6 buçuk gibi yedim bazen 5 buçuk ta yiyorum arada yediğin bisküvi nin tanesini yazarsan iyi olur canım
Cnm ekmek kepek mi beyaz mı ? kepekse tanesi 50 kalori 6 tane yesen 300 kalori eder.off ağlıcam sımdı 1 tane patates 5-6 dilim ekmek çokmu yemişimmmm
cnm bisküvi 3 tane yiorum fazlasına gerek yokkAğlama canım ya yarın telafi edersin patates sabah yemişsin 2 tanede yiyebilirsin kizartmadigin sürece ama ekmek çok olmuş hemde akşam ve kaşar da yemişsin akşam hiç olmamış ve erken yemeye çalış ben 6 buçuk gibi yedim bazen 5 buçuk ta yiyorum arada yediğin bisküvi nin tanesini yazarsan iyi olur canım
tamam cnm dikkat edicemmm hesaplama tam yapamıorummmCnm ekmek kepek mi beyaz mı ? kepekse tanesi 50 kalori 6 tane yesen 300 kalori eder.
beyazsa 70 den 420 kalori eder, yanında patates vs vs de yemişsin 550 rahat eder.
akşam için çok fazla bence. şahsen benm akşam menülerim 300 civarı oluyor ve bunun içinde yemek yoğurt ekmek de oluyor. yani 400 bile alacaksan daha faydalı şeylerden almanı tavsiye ederim. ekmek başlı başlına zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?